QUOTE(Reduke27 @ 2011 04 15, 11:56)
O kad butu prie torto recepto tokie pataisymai, tai tikrai butu super!
Nors ir skaitau temas, kai ka uzsisaugau, bet matyt per mazai uzsisaugau, o i galva viskas jau netelpa
Papildyta:
Aj, man dar klausimas kilo del biskvitu sulaistymo
Kaip zinot koki kieki skyscio sunaudot, kad nebutu per slapias?
Man atrodo padauginau laistyt si savo torta... Lakstus laisciau brendziu, tai sunaudojau 60 ml., o kitus 2 skysciu likusiu nuo saldytu vysniu
Nezinau kas cia per hibridas bus tas mano tortas
Gausis labai skanus tortas
na išskyrus kad saldoka, na kitą sykį jau žinosi
gaila, kad nesinaudoji nuorodų sąrašais - kitaip tikrai būtum radusi esminius Olestos patikslinimus ir komentarus dėl
juodo miško net per kelias vietas (1-os ir 3-ios temų sąrašuose sukonspektuota)
Naudokitės sąrašais, mergaitės!!! O patį receptą sudėtinga pataisyt - reiktų autorei kreiptis į moderatorę nebent
Ką nuo savęs galiu pasakyt, kad juodą mišką kepu tik su Asseni šiuo
šokoladiniu biskvitu nepalyyyyyginamai skaniau gaunasi, nes tikras juodo miško biskvitas iš pirmo karto man nepatiko, nes visiškai nepurus net dabar atsimenu, kad tipo bulka gavosi
Dėl sulaistymo - na gal nebūsi padauginus, ten nežinia kiek supilt reikia kad padaugintum, nes biskvitas juodo miško kaip kempinė imlus skysčiui
o jei sausa bus tai irgi nekas
Aš pvz. mėgstu šlapesnius tortus - todėl laistau gan gausiai ir tikrinu spustelėjus biskvitą pirštu turi pasijausti/pasimatyti skystis spustelėjus
(pabandysi ir suprasi ką čia pasakiau
)na maždaug kokius 7 šaukštus lakštui sulaistau
bet tai priklauso ir nuo to koks tortas.... kitus tortus išvis saikingai reikia laistyt (pvz. rafaelas, tortai su varškiniais kremais ir pan.)