......Tortai-13......
...dalinamės receptais, kepam, diskutuojam...
aguOnos nuotrauka
1 tema
2 tema
3 tema
4 tema
5 tema
6 tema
7 tema
8 tema
9 tema
10 tema
11 tema
12 tema
Populiariausi tortai:
Snikersas su karameliniu ganašu (daividija) [recepte: 1 st. cukraus, 2 st. miltų]
Rafaelo svajonė (Srove), Rafaelo biskvitas pagal Olestą
1-5 TEMŲ RECEPTŲ SĄRAŠAS
6-10 TEMŲ RECEPTŲ SĄRAŠAS
11 TEMOS RECEPTŲ SĄRAŠAS
Mascarponės tortas su rududu (k.lapelyte)
"Slyvos šokolade" (Cipciukas)
Žozefina (Cipciukas)
Vienuolių Napoleonas (Cipciukas)
Grilijažinis tortas (Spyglis2)
Tortas "Slavianka" (foto ir komentaras) (eliss)
Balto šokolado, aviečių ir riešutų tortas (Beata)
"Napoleonas" su spanguoliu sluoksneliais (rugiagele26)
Alaus Napoleonas (Srove)
Vienintelis tikras Napoleonas (Srove)
Aguoninis tortas (slyva)
Biskvitas be kiaušinių; Kuo pakeisti kiaušinius biskvite (likta)
Biskvitas be kiaušinių (universalus) (likta)
Keptuvėje keptas Napoleonas su bananais (Sonatina)
Mano šeimos tradicinis "Šokoladinis tortas" (be kiaušinių) (gude)
Tortas be pieno produktų (Radės komentaras) (likta)
Vanilinis-šokoladinis sūrio tortas (rusų k.)
Burnoje tirpstantis tortas (foto) (eliss)
Pistacijų tortas (sandrulyte1975)
Trupiniuotis (Ulė)
Trupiniuotis (gaminimo eiga) (rugiagele26)
Tortas su lazdyno riešutų kremu (adriu)
Plikytos tešlos braškinis tortas (daividija)
12 TEMOS RECEPTŲ SĄRAŠAS
Persikinis tortas (Cipciukas)
Эcmepхази (Cipciukas)
Šokoladinis tortas (Cipciukas)
Tortas su graikiškais riešutais (Milux)
Tortas "Spartakas" (dangiuk)
Graikiškų riešutų tortas (Cipciukas)
"Slyvos šokolade" (perlitap pagal Cipciuką)
Tortas "Graikas" (*saules_zuikutis*)
Abrikosinis-persikinis tortas (pagal Žozefinos receptą) (*Keila*)
Karibų piratų Napoleonas (julioske)
Karamelinis medutis (rugiagele26)
Egiptietiškas tortas (Aleisabos foto)(uzniukas)
Tortas su mascarpone sūriu (londonas)
Vaisinis tortas (kirbe)
Tortas vaikučiams (foto) (Bijūna)
Tortas su ricotos ir šokoladiniu kremais (Bossi)
Tortas "Tiramisu" (Ulė)
Tortas "Braškių fanams" (Olesta)
Tortas "Jaunystė" (meljola)
Tortas "Kalifornija" (Mamyte : ) pagal daividiją, foto) (daividija)
nu va..... sukrito mano biskvitas-griliazinio torto su riesutais-ir niekaip nesuprantu kodel? rafaelo iskepe kuo puikiausiai,kepiau visa norma iskart-ir kuo geriausias jis man,o va siam kas nepatiko? iskilo kuo puikiausiai,ir graziai pagelto-ir galiausiai visas susileido-orkaites nedarinejau ka dariau ne taip?
QUOTE(keno @ 2011 04 07, 16:05)
norejau paklausti:kiausinius plakant su keliais saukstais karsto vandens,reikia juos atskirti-ar viska sukulti ir bendrai plakti? nes tokiu budu dar neteko gaminti
QUOTE(keno @ 2011 04 07, 17:01)
apie biskvita griliaziniam tortui
nu nesupratau...cia pagal spygli? kur parasytas toks biskvito kepimas?
Noriu paklausti mergaites, na tiksliau pasitikslinti - ar galiu i torta vietoj zaliu abrikosu deti konservuotis - skonis del to neturetu manau pakisti? nusiziurejau Sonatinos abrikosu ir baltojo sokolado torta,viskas lengvai atrodo,tik vat del tu abrikosu galva suku
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 04 07, 19:03)
Noriu paklausti mergaites, na tiksliau pasitikslinti - ar galiu i torta vietoj zaliu abrikosu deti konservuotis - skonis del to neturetu manau pakisti? nusiziurejau Sonatinos abrikosu ir baltojo sokolado torta,viskas lengvai atrodo,tik vat del tu abrikosu galva suku
konservuoti gal saldesni bus,nes jie ten sirupe buna
Iskepiau siandien napaleona, jau ir paragavau kremu nelikau labai patenkinta , reikes kita karta tepti su kitokiu.
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 04 07, 18:07)
konservuoti gal saldesni bus,nes jie ten sirupe buna
tai maziau tada gal cukraus deti...
aciu uz ats
QUOTE(Lince J @ 2011 04 07, 19:18)
Iskepiau siandien napaleona, jau ir paragavau kremu nelikau labai patenkinta , reikes kita karta tepti su kitokiu.
Koki kepet? Napoleonui reik butinai subrest... nu bent jau kita diena ragaut
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 04 07, 21:17)
Koki kepet? Napoleonui reik butinai subrest... nu bent jau kita diena ragaut
man jis skaniausias po 2-3dienu pirma diena skonis tikrai nekoks
va,kepiau pagal Olesta:
Tešlai:
5 kiaušiniai;
200 g cukraus;
150 g miltų;
2 arb. š. kepimo miltelių;
100 g maltų migdolų;
Riebalų formai ištepti.
Įdarui ir papuošimui:
150 g cukraus;
150 g kapotų migdolų
Orkaitę įkaitinti iki 180°C temperatūros. Tešlai skirtus kiaušinius dėti įmušti į dubenėlį ir išplakti su 2 šaukštais karšto vandens iki purios masės. Po truputį suberti cukrų ir plakti tol, kol masė pasidarys balkšva ir puri. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir maltais migdolais. Šį mišinį užsijoti ant kiaušinių masės. Viską atsargiai išmaišyti. Riebalais ištepti 26 cm skersmens torto formą. Supilti tešlą ir kepti orkaitėje 35-40 min. Iškeptą biskvitą ataušinti.
ir kodel jis man nesigavo?
Tešlai:
5 kiaušiniai;
200 g cukraus;
150 g miltų;
2 arb. š. kepimo miltelių;
100 g maltų migdolų;
Riebalų formai ištepti.
Įdarui ir papuošimui:
150 g cukraus;
150 g kapotų migdolų
Orkaitę įkaitinti iki 180°C temperatūros. Tešlai skirtus kiaušinius dėti įmušti į dubenėlį ir išplakti su 2 šaukštais karšto vandens iki purios masės. Po truputį suberti cukrų ir plakti tol, kol masė pasidarys balkšva ir puri. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir maltais migdolais. Šį mišinį užsijoti ant kiaušinių masės. Viską atsargiai išmaišyti. Riebalais ištepti 26 cm skersmens torto formą. Supilti tešlą ir kepti orkaitėje 35-40 min. Iškeptą biskvitą ataušinti.
ir kodel jis man nesigavo?
QUOTE(keno @ 2011 04 07, 21:10)
va,kepiau pagal Olesta:
as kepiau pagal spygli.man jis idealus ir kitu bandyti nebesinori
isbandykit ,tikrai turetu pavykti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 04 07, 21:24)
as kepiau pagal spygli.man jis idealus ir kitu bandyti nebesinori
isbandykit ,tikrai turetu pavykti
isbandykit ,tikrai turetu pavykti
aciuka saulyt-ryt perkepsime balta biskvita-nes rudas gavosi super