Įkraunama...
Įkraunama...

Dietologai 5 tema

QUOTE(Sniegena29 @ 2011 07 07, 13:30)
Sveikos, merginos smile.gif
pastaruoju metu mano svoris pradėjo augti, nors valgau mano galva normaliai smile.gif)) susimąsčiau apie apsilankymą pas dietologą. Kažkodėl internete nėra daug informacijos apie dietologus.... Akis užkliuvo už Editos Gavelienės, norėčiau pas ją apsilankyti, bet truputi norėčiau informacijos iš merginų kurios pas ją lakėsi. Tai mano klausymas būtų : "dietos sistemos" tinklalapyje nurodyta, kad apsilankymo metu bus sudaromas 7-ių dienų valgiaraštis, man keista o kaip po savaites? vėl eiti reiks, kad sudarytų naują? ar teks valgyti tą pati per tą pati?
kitas klausimas: ar po apsilankymo duoda kažkokią popierinę medžiagą kurioje nurodyta ką galiu valgyti ir kiek,o ko ne? ačiū toms kurios atsakys smile.gif

Ne pas Edita lankiaus, bet manau, kad esme ta pati... sudaromas 7 dienu valgiarastis, bent jau man maistas tikrai neatsibodo ta pacia savaite, kaip tik buvo idomu.. smile.gif o ir leido keisti: imti vienos dienos pusrycius, kitos dienos pietus, trecios dienos vakariene.. pora dienu valgyti ta pati maista per pietus, jei tik yra noro.. wink.gif sekantis vizitas pas dietologe buna mazdaug po menesio.. ;)kurio metu galima prasyti naujo valgiarascio.. wink.gif
po apsilankymo po keliu dienu el.pastu gausi informacija su pagrindiniais valgymo principais ir savaites meniu.. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sniegena29 @ 2011 07 07, 14:30)
Sveikos, merginos smile.gif
pastaruoju metu mano svoris pradėjo augti, nors valgau mano galva normaliai smile.gif)) susimąsčiau apie apsilankymą pas dietologą. Kažkodėl internete nėra daug informacijos apie dietologus.... Akis užkliuvo už Editos Gavelienės, norėčiau pas ją apsilankyti, bet truputi norėčiau informacijos iš merginų kurios pas ją lakėsi. Tai mano klausymas būtų : "dietos sistemos" tinklalapyje nurodyta, kad apsilankymo metu bus sudaromas 7-ių dienų valgiaraštis, man keista o kaip po savaites? vėl eiti reiks, kad sudarytų naują? ar teks valgyti tą pati per tą pati?
kitas klausimas: ar po apsilankymo duoda kažkokią popierinę medžiagą kurioje nurodyta ką galiu valgyti ir kiek,o ko ne? ačiū toms kurios atsakys smile.gif

Sveika,

Antelope jau šiek tiek papasakojo, bet noriu papildyti smile.gif

Planas sudaromas 7 dienoms. Viskas Jums atsiunčiama į el. paštą. Atsispausdinsite ir turėsite popierinį variantą. Ten viskas labai smulkiai surašyta. Produktai, svoris, vienetai, net kai kurių patiekalų gaminimo receptai.
Reikės nusipirkti elektronines svarstykles.

Po 7 dienų tikrai nereikia eiti ir sudarinėti naujo plano smile.gif Valgote „tą patį per tą patį“ kaip Jūs sakėte smile.gif Bet tikrai galima maistą skirtingai pasigaminti. Viena karta galima kepti, kita karta galima virti... Jei nurodyta, kad 300g daržovių su grietine... tai viena kart galite valgyti pomidorus, kitą agurkus, trečią salotų lapus su svogūnų laiškais ir agurkais ir t.t.

Galima dvi dienas iš eilės valgyti tą patį, ką aš ir darau smile.gif tada nereikia kiekviena dieną gaminti thumbup.gif

Kas man labiausiai patiko, kad Edita visą dietą padarė pagal mane. Kai gavau mitybos planą ten buvo keletas produktų kurių nemėgstu (pamiršau jai pasakyti) ir keletas, kuriuos galiu valgyti, bet jau taip sunkiai... Viską jai parašiau el. laiške + 100 įvairiausių klausimų... Sekančia dieną gavau pataisytą planelį su visais atsakymais:)

Dabar tik sunku išsirinkti, kurią „dieną“ valgyti, nes visos labai skanios smile.gif

Sėkmės
Atsakyti
Ačiū, merginoms už atsakymus. Bet belaukiant Jūsų atsakymų kilo dar vienas man klausimėlis ar matavotės bazinę medžiagų apytaką? ar gydytojos Jums siūlė daryti? minėjo kada labiausiai reikia? noriu iš anksto pasiruošti ar pirkti tą paslaugą ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Sniegena29 @ 2011 07 11, 12:00)
Ačiū, merginoms už atsakymus. Bet belaukiant Jūsų atsakymų kilo dar vienas man klausimėlis ar matavotės bazinę medžiagų apytaką? ar gydytojos Jums siūlė daryti? minėjo kada labiausiai reikia? noriu iš anksto pasiruošti ar pirkti tą paslaugą ar ne.

Sveika, aš svorį mečiau du kartus - pirmą kartą 2005, ir 2011. Pirmą kartą medžiagų apykaitą matavausi - tai buvo naudinga, nes realiai ji buvo labai sulėtėjusi (nuo visokių savamokslių dietinimųsi). Kai kūdinausi dabar - nesimatavau, nes svoris ir su didesnio koloražo valgiaraščiu, šįkart krito. Tyrimas tikrai nebūtinas, tad pati spręsk smile.gif
Atsakyti
gal kas dietinosi jurmalos klinikoje www.dietologija.lv arba girdejote atsliepimu?
Atsakyti
Sveikos,
gal kas žinot Klaipėdos dietologų?
Atsakyti
sveiki,noreciau suzinoti ar niekas nesilanket pas dietaloges Kauno universitetinese klinikose?
pas:
Sabina Bajoriene
Dr. Aida Žvirbliene
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, parekomenduokit pas ką nueiti galėčiau Kaune 4u.gif
Atsakyti
as klinikose pas Aida Žvirbliene ax.gif
Atsakyti
Agne,

Ar galetumei, suteikti informacijos apie sia dietologe. nes esus susidomejusi ja, kadangi grizusi spalio menesi i Lietuva, noreciau pas ja apsilankyti...

busiu labai dekinga
Atsakyti
pati pas ja dar nesilankiau,tik uzsiregistravau ax.gif
Atsakyti