Įkraunama...
Įkraunama...

Dietologai 5 tema

QUOTE(Finna @ 2011 05 03, 19:19)
Mano kaloringumas yra apie 1400kcal kasdien, bet maisto tikrai užtenka, mėsos yra kasdien (kas man labai svarbu) lotuliukas.gif ir vieną dieną yra nurodytas omletas iš 4 kiaušinių su daržovėm (2 porcijoms), tai aš to pusę omleto net nesuvalgau schmoll.gif
---
Kaip keista, man sakė, kad jokias būdais negalima kaitalioti atskirų maitinimųsi, nebent tik visą dieną mastau.gif
Pas kurią gyd. buvai? unsure.gif

Man ir maisto per akis biggrin.gif tu tarpiniu valgymu gali ir nebuti rolleyes.gif ,idomu ar as cia sulieknesiu tiek valgydama biggrin.gif

Gyd.Pipiraite.Prie atsiustos dietos yra prierasas-nebutina visko laikytis is eiles,labai patinkancius patiekalus galima valgyti dazniau,ta pacia diena galima valgyti skirtingu dienu valgymus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2011 05 04, 08:19)
Gyd.Pipiraite.Prie atsiustos dietos yra prierasas-nebutina visko laikytis is eiles,labai patinkancius patiekalus galima valgyti dazniau,ta pacia diena galima valgyti skirtingu dienu valgymus rolleyes.gif

as ir pas pipiraite lankiausi, tai ir man leido valgyti vienos dienos pietus, kitos vakariene, dar kitos pusrycius.. cia matyt priklausomai nuo to, pas kuria daktare lankaisi.. g.gif smile.gif
Atsakyti
sveikutes,jungiuosi ir as i jusu buri ,siane einu pas dietologe.paskutiniais metais labai isstorejau nezinau jau ka bedaryti .nors pirma patirtis su dietologais buvo nekokia ir iki siol nuomone buvo kad tai yra tik pinigu svaistymas,pasiimu zodzius atgal ir einu ieskoti pagalbos. biggrin.gif vel.... siuo metu sveriu 75 ,o gal net ir daugiau nes nesisveriu paskutiniu metu.taiva veliau parasysiu kaip sekesi! ax.gif
Atsakyti
sveikos mergaitės, kaip jūs laikotės? smile.gif

aš tai gerai biggrin.gif buvau praradus motyvaciją po švenčių, bet pasiskaitinėjau internete straipsnius sveikos mitybos tema, pasižiūrėjau filmukus, kur kalba dietologės ir kažkaip motyvacija sugrįžo thumbup.gif Labai džiaugiuosi dėl to. Dabar laikausi valgiaraščio jau daugiau negu savaitę (prieš šventes irgi laikiausi savaitę, bet po to griešijau per šventes, savaitę po jų buvo problemų, labai nesisekė grįžt į vėžes). Taigi per savaitę nupuolė apie 3 kg ir būtent riebalų sąskaita, kad labiausiai džiugina (turiu svarstykles, kurios rodo apytiksliai riebalų, raumenų, vandens, kaulų kiekį). Kažkaip pakeičiau santykius su maistu, dabar man labai svarbu kad būtų skanu, sveika, svarbu valgyti neskubant, malonioje aplinkoje, ir tai ne tik žodžiai, taip iš tiesų jaučiuosi smile.gif Smagu labai.
Taigi jei kam netyčia dingo motyvacija, rekomenduoju pagooglint, paskaityt apie sveiką mitybą, pažiūrėt dietologių pasisakymus ir tt ir motyvacija tikrai grįš smile.gif

Ir dar ką pastebėjau, gydytoja liepė gerti daug vandens, pradžioje reikėdavo prisiversti tą padaryti, o dabar jaučiu kad organizmas pats reikalauja daugiau ir daugiau skysčių smile.gif

Beje, mergaitės, jei jums kyla klausimų dėl produktų keitimo (pvz ar galima vietoj obuolio valgyt kažką kitą) ar iš vis netenkina patiekalai, užima ruošimas daug laiko, galite rašyti emailą savo gydytojoms, jos mielai pagelbės smile.gif Aš jau du kartus rašiau su klausimais, atsakymus gavau kitą dieną smile.gif

Finna, gerdute50, sveikos prisijungusios 4u.gif sėkmės jums smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Serena*: 09 gegužės 2011 - 14:24
Na mergaitės, kaip jums sekasi? Taip tylu šioje temoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Serena* @ 2011 05 19, 15:46)
Na mergaitės, kaip jums sekasi? Taip tylu šioje temoje smile.gif

As kaip tik irgi norejau rasyti kaip gi jums sekasi laikytis dietos? smile.gif Man tai pirmadieni pas gydytoja, labai laukiu thumbup.gif o pacios ziuriu rezultatai irgi geri - -4,6kg?! thumbup.gif
Atsakyti
*Serena*, per kiek laiko nukrito tie 4,6kg?
Atsakyti
Sveikos=)
Radau Jūsų forumą ir nusprendžiau prisijungti. Tikiuosi, kad priimsite=)) Juk palaikymo ir motyvacijos (kalbant ne tik apie savimotyvaciją) reikia=)
Tai gi papasakosiu savo situaciją: prieš dvi savaites lankiausi pas dietologę, jau 4 dienas maitinuosi pagal gydytojos atsiųstą valgiaraštį.
Po kol kas viskas tinka ir patinka, tik, šiandien kiek kavos padauginau, nes esu studentė ir kartais kavos reikia kiek daugiau, negu yra leistina=/
Norėčiau sužinoti kaip visoms sekasi laikytis gydytojų nurodymų ir, kaip kinta svoris, bei kiek esate pasiruošusios numesti kg?=)
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

As jau buvau pas dietologe patikrinimui biggrin.gif ir,ka gi,-3.7 kg per nepilna menesi (04.27-05.22) thumbup.gif nu faina ir keista, dietos grieztai nesilaikiau blush2.gif buvo viena juoda 'nusidejimu' savaite,nes buvau isvaziavus,tai vakarai buvo sotus ir gausus viskuom- valgiu ir ne tik doh.gif Tai dabar mastau,ar cia del dietos krito kg,ar daugiau del to ,kad ta zaraza "Mirena" issiemiau g.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif kaip laikotės, kaip sekasi smile.gif?

Man sekasi neblogai. Esu labai patenkinta rezultatais smile.gif Ir labai laiminga kad ėmiausi lieknėjimo būtent šiuo būdu. Nes dietologės patarimai iš tiesų veikia . Tiek numesti kiek numečiau dabar (9kg) nebuvo pavykę nei su viena dieta ir netgi vaistais smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Praeitą savaitėlę buvau pas E. Gavelienę thumbup.gif

Rinkausi ne pagal diplomų kiekį, o tiesiog pažiūrėjau foto ir nusprendžiu, kad ji simpatiškiausia biggrin.gif (kiek pamenu taip darėte ir kažkuri iš Jūsų) smile.gif

Šiandien vėlyvą vakarą jau radau mitybos planą savp el. pašte rolleyes.gif net širdelė sudrebėjo 4u.gif

Ryt jau startuoju mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif
pastaruoju metu mano svoris pradėjo augti, nors valgau mano galva normaliai smile.gif)) susimąsčiau apie apsilankymą pas dietologą. Kažkodėl internete nėra daug informacijos apie dietologus.... Akis užkliuvo už Editos Gavelienės, norėčiau pas ją apsilankyti, bet truputi norėčiau informacijos iš merginų kurios pas ją lakėsi. Tai mano klausymas būtų : "dietos sistemos" tinklalapyje nurodyta, kad apsilankymo metu bus sudaromas 7-ių dienų valgiaraštis, man keista o kaip po savaites? vėl eiti reiks, kad sudarytų naują? ar teks valgyti tą pati per tą pati?
kitas klausimas: ar po apsilankymo duoda kažkokią popierinę medžiagą kurioje nurodyta ką galiu valgyti ir kiek,o ko ne? ačiū toms kurios atsakys smile.gif
Atsakyti