QUOTE(*Serena* @ 2011 04 21, 16:31)
Laba džiugu kad viskas tiko ir patiko
linkiu didžiausios sėkmės
Aš laikausi valgiaraščio dar tik 3 dienas ir galiu pasakyti kad man asmeniškai sunkiausia negalvoti apie blogą maistą
nes turėjau įprotį valgyti pietus kavinėse, ypač kiniečių restoranuose, kur ryžių duoda daug, padažo daug ir tt. man žiauriai skanu
taip pat kartais (ypač savaitgalį) picom papiktnaudžiaudavom. Tai vat šių dalykų sunkiausia atsisakyti buvo, bet vis galvoju kad aš noriu būti liekna ir graži ir vyras palaiko, nors niekad nesu iš jo išgirdus kad esu stora, tiesiog jis pats sveikai maitinasi (dažniausiai
)
Sveikute
Kaip man viskas pažįstama
Ir kiniečių maistas per pietus (į tuos padažus prideda visokių skonio stipriklių, norisi valgyti ir valgyti, nors vėliau savijauta ne visada gera būdavo), ir picos savaitgaliais (niam niam; kai ėjau pas dietologę buvau susidariusi sąrašiuką ką mėgstu valgyti, tai įtraukiau ir picą, žiūrėsim ar rasiu ją valgiaraštyje)
Aišku šitokiu maistu nepiktnaudžiavau, stengiuosi sveikai maitintis, bet kartais iš tiesų norisi to nesveiko maisto. Prie picos užsisakydavau lengvo alaus, bet dietologė patarė jo nebevartoti, nes jis skatina apetitą, o gėriau išgerti taurę raudono vyno. Vyrui sakiau, kad kai gausiu valgiaraštį, atskirai jam negaminsiu, turės ir jis pagal jį maitintis, tai sutarėm, kad jis valgys didesnėmis nei aš porcijomis
Bus proga ir jam nors porą kilogramų numesti
Linkiu ir Tau, bei visoms kurios lieknėja, dižiausios sėkmės