Įkraunama...
Įkraunama...

Dietologai 5 tema

QUOTE(*Serena* @ 2011 04 19, 10:25)
Na o dabar į temą, šiandien pradėjau valgyti pagal valgiaraštį  smile.gif Noriu greičiau rezultatų  lotuliukas.gif  Jaučiuosi puikiai, šian man laisva diena, nežinau kaip bus dirbant. Kolkas bent jau maisto netrūksta smile.gif

Super duper!!! smile.gif Ziuresim kaip bus toliau bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Oho kokios aistros čia verda... blink.gif
Hondute, negražu įžeidinėti žmones, nebūk tokia pikta - juk už lango pavasaris mirksiukas.gif

Pagaliau ryt manęs laukia konsultacija rolleyes.gif Jau laukiu nesulaukiu. Parašysiu kaip sekėsi. Po konsultacijos žygiuosiu nusipirkti virtuvinių svarstyklių, nes valgiaraščio meniu bus gramais surašytas g.gif

Serena, valgiaraščio sulaukei tik po savaitės? Aš tikėjausi, kad jau po šv.Velykų galėsiu pradėti laikytis valgiaraščio... Ar tavo valgiaraštyje yra iškrovos dienos?

QUOTE(*Serena* @ 2011 04 19, 11:25)
Na o dabar į temą, šiandien pradėjau valgyti pagal valgiaraštį  smile.gif Noriu greičiau rezultatų  lotuliukas.gif 

Šaunuolė, pamatysi sulauksim gerų rezultatų drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(grmarti @ 2011 04 19, 13:49)
Hondute, negražu įžeidinėti žmones, nebūk tokia pikta - juk už lango pavasaris mirksiukas.gif

Pagaliau ryt manęs laukia konsultacija rolleyes.gif Jau laukiu nesulaukiu. Parašysiu kaip sekėsi. Po konsultacijos žygiuosiu nusipirkti virtuvinių svarstyklių, nes valgiaraščio meniu bus gramais surašytas g.gif

Serena, valgiaraščio sulaukei tik po savaitės? Aš tikėjausi, kad jau po šv.Velykų galėsiu pradėti laikytis valgiaraščio... Ar tavo valgiaraštyje yra iškrovos dienos?

Serena, o tau atliko medžiagų apykaitos tyrimą?
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2011 04 19, 15:00)

Beje izeist nieko nenorejau, norejau, kad pacios diskusijos negesintumet apsistodamos ties viena pavarde. Ir sumenkindamos bet koki kitoki pasisakyma. Jei jums atrodo kad as neteisi pasiskaitykit merginos pacios, kuom baigiasi bet koks postas ne apie Vilniaus dietologus. Uzmetot akmenim, bet isizeidziat jei gaunat akmeni atgal.
Beje posakis apie "pindutes" nebuvo skirtas nei vienai is cia esanciu. Tai mediku komentaras, kodel vieniems/oms valdiskos istaigos teikiamos paslaugos yra mokamos, o kitoms ne. Beje toks posakis is mediku lupu buvo skirtas man asmeniskai. Tik manes tai neizeide. Nes jei as matau tos lasinius vadinasi man jie trukdo.
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2011 04 19, 15:00)

Papildyta:
Serena, o tau atliko medžiagų apykaitos tyrimą?

Labas 4u.gif sėkmės konsultacijoje smile.gif Aha, svarstykles ir aš pirkau. Valgiaraštį man siuntė po trijų dienų bet sumaišė e-maile raides, per savaitgalį nepamatė ir pirmadienį atsiuntė dar kartą.
Nia, mano valgiaraštyje nėra iškrovos dienų. Bent jau kolkas smile.gif
Medž.apykaitos tyrimo nesidariau, dariausi tik kūno sudėties tyrimą (nustatoma riebalinio audinio masė, raumenų masė, organizmo skyščių pasiskirstymas, mineralinių medžiagų kiekis, riebalinio audinio išsidėstymas, biologinis amžius.)

Atsakyti
QUOTE(*Serena* @ 2011 04 20, 10:24)
Labas  4u.gif  sėkmės konsultacijoje smile.gif Aha, svarstykles ir aš pirkau. Valgiaraštį man siuntė po trijų dienų bet sumaišė e-maile raides, per savaitgalį nepamatė ir pirmadienį atsiuntė dar kartą.
Nia, mano valgiaraštyje nėra iškrovos dienų. Bent jau kolkas smile.gif
Medž.apykaitos tyrimo nesidariau, dariausi tik kūno sudėties tyrimą (nustatoma riebalinio audinio masė, raumenų masė, organizmo skyščių pasiskirstymas, mineralinių medžiagų kiekis, riebalinio audinio išsidėstymas, biologinis amžius.)

Labas 4u.gif Ačiū, pravers smile.gif Dabar sėdžiu ir bandau galvoti klausimus dietologei g.gif Gal kas turit patarimų? blush2.gif Tai valgiaraštį gan greitai atsiunčia. Ar sunku buvo visą dieną jo laikytis? Ypač vakare? Pavyzdžiui, aš ryte ir per pietus labai mažai valgau, tiesiog man nesinori, o vakare kai grįžtu namo iš darbo, būnu išbadėjusi ir dažnai galima sakyti persivalgau. Tai tikiuosi dietologės pagalba susitvarkys mano vakariniai valgymai g.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif
Na va, aš po konsultacijos. Gydytoja labai patiko, labai šiltas žmogus. Atsakė į visus mano klausimus, jau pasakė ką aš blogai darau, išmatavo mane tuo aparatu, nustatė, kad pas mane per didelis riebalinis audinys, kurio dėka mano biologinis amžius padidėjo... Bet nuteikė mane optimistiškai, liepė iš to ką darysiu pajusti malonumą ir nusipirkti virtuvines svarstykles, kad savęs nenusiskriausčiau lotuliukas.gif Taip pat sakė, kad yra svarbus aplinkinių palaikymas. Tai dabar lauksiu valgiaraščio, jau vakar vakare grįžus valgiau salotas ir jaučiausi lengvesnė, o dar atšilęs oras nuteikė optimistiškai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2011 04 21, 09:49)
Sveikos, mergaitės  4u.gif
Na va, aš po konsultacijos. Gydytoja labai patiko, labai šiltas žmogus. Atsakė į visus mano klausimus, jau pasakė ką aš blogai darau, išmatavo mane tuo aparatu, nustatė, kad pas mane per didelis riebalinis audinys, kurio dėka mano biologinis amžius padidėjo... Bet nuteikė mane optimistiškai, liepė iš to ką darysiu pajusti malonumą ir nusipirkti virtuvines svarstykles, kad savęs nenusiskriausčiau  lotuliukas.gif Taip pat sakė, kad yra svarbus aplinkinių palaikymas. Tai dabar lauksiu valgiaraščio, jau vakar vakare grįžus valgiau salotas ir jaučiausi lengvesnė, o dar atšilęs oras nuteikė optimistiškai... smile.gif

Laba džiugu kad viskas tiko ir patiko smile.gif
linkiu didžiausios sėkmės smile.gif

Aš laikausi valgiaraščio dar tik 3 dienas ir galiu pasakyti kad man asmeniškai sunkiausia negalvoti apie blogą maistą biggrin.gif nes turėjau įprotį valgyti pietus kavinėse, ypač kiniečių restoranuose, kur ryžių duoda daug, padažo daug ir tt. man žiauriai skanu blush2.gif taip pat kartais (ypač savaitgalį) picom papiktnaudžiaudavom. Tai vat šių dalykų sunkiausia atsisakyti buvo, bet vis galvoju kad aš noriu būti liekna ir graži ir vyras palaiko, nors niekad nesu iš jo išgirdus kad esu stora, tiesiog jis pats sveikai maitinasi (dažniausiai biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(*Serena* @ 2011 04 21, 16:31)
Laba džiugu kad viskas tiko ir patiko smile.gif 
linkiu didžiausios sėkmės smile.gif

Aš laikausi valgiaraščio dar tik 3 dienas ir galiu pasakyti kad man asmeniškai sunkiausia negalvoti apie blogą maistą  biggrin.gif  nes turėjau įprotį valgyti pietus kavinėse, ypač kiniečių restoranuose, kur ryžių duoda daug, padažo daug ir tt. man žiauriai skanu  blush2.gif  taip pat kartais (ypač savaitgalį) picom papiktnaudžiaudavom. Tai vat šių dalykų sunkiausia atsisakyti buvo, bet vis galvoju kad aš noriu būti liekna ir graži ir vyras palaiko, nors niekad nesu iš jo išgirdus kad esu stora, tiesiog jis pats sveikai maitinasi (dažniausiai  biggrin.gif )

Sveikute 4u.gif Kaip man viskas pažįstama biggrin.gif Ir kiniečių maistas per pietus (į tuos padažus prideda visokių skonio stipriklių, norisi valgyti ir valgyti, nors vėliau savijauta ne visada gera būdavo), ir picos savaitgaliais (niam niam; kai ėjau pas dietologę buvau susidariusi sąrašiuką ką mėgstu valgyti, tai įtraukiau ir picą, žiūrėsim ar rasiu ją valgiaraštyje) biggrin.gif Aišku šitokiu maistu nepiktnaudžiavau, stengiuosi sveikai maitintis, bet kartais iš tiesų norisi to nesveiko maisto. Prie picos užsisakydavau lengvo alaus, bet dietologė patarė jo nebevartoti, nes jis skatina apetitą, o gėriau išgerti taurę raudono vyno. Vyrui sakiau, kad kai gausiu valgiaraštį, atskirai jam negaminsiu, turės ir jis pagal jį maitintis, tai sutarėm, kad jis valgys didesnėmis nei aš porcijomis biggrin.gif Bus proga ir jam nors porą kilogramų numesti biggrin.gif
Linkiu ir Tau, bei visoms kurios lieknėja, dižiausios sėkmės thumbup.gif
Atsakyti
Tegul kartu su pavasariu į Jūsų namus ateis ramybė, šiluma, džiaugsmas ir tikėjimas. Su šv. Velykom 4u.gif
Atsakyti
sveikinu su Šv. Velykomis !

Daug šviesos, laimės, šilumos ir kantrybės siekiant savo tikslų smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Serena*: 24 balandžio 2011 - 17:40
Labas rytas 4u.gif

Kaip laikotės po švenčių? 4u.gif Mes, kad nesėdėtume per šventes ir ištisai nevalgytume, abi dienas važiavome į gamtą, oras buvo pasakiškas, daug vaikščiojom. Valgiaraščio savo dar negavau, tikiuosi šiandien arba ryt gausiu.
Atsakyti
As irgi uzsirasiau jau pas jusu mineta gydytoja smile.gif Tik laaaabai negreitai eisiu g.gif O po sav isvaziuojam i kelione ALL INCLUSIVE blush2.gif blush2.gif blush2.gif Reiks kazkaip aukot tuos gardumynus bigsmile.gif
Atsakyti