Įkraunama...
Įkraunama...

Dietologai 5 tema

QUOTE(Davina @ 2014 08 24, 15:46)
Sveikos  4u.gif 
ziuriu kazkaip labai pasyviai sitoj temutej bekalbama  ax.gif as naujoke  biggrin.gif ketvirtadieni buvau pas Viniarskate Kardiolitoj, pasidariau ta kuno analizes testa, man 30m, as obuolio figuros, 165cm 62.3kg (anot to aparato) namie minimum 63.5kg rodo svarstykles... Taigi 20kg riebalu turiu  doh.gif  blush2.gif medziagu apykaita vos virs 1200, taigi ant letuju ribos... Pasiklausinejo ka megstu ko nemegstu, liepe bent po 30min i diena uzsiimti kokiu pasportavimu, masazinio lanko sukimas, ar kardio tinka, valgiarasti sudarys ir atiduos penktadieni, labai idomu  rolleyes.gif svorio kaip ir uzsibrezusi tikslinio neturiu, butu gerai matyt kokie 55kg kiek sveriau iki pirmo nestumo, bet labiausia mane nervina "amzinas nestumas" - pilvas  doh.gif tai va bandysiu su dietologes pagalba siekti savo tikslo, nes jau i save nei veidrody, nei nuotraukose ziuret nebegaliu  blush2.gif

Sveikos o kiek mokat dietologui uz kuno kompozicijos analize?
Atsakyti
QUOTE(vai2le @ 2014 09 06, 22:17)
Sveikos o kiek mokat dietologui uz kuno kompozicijos analize?

Sveiki, siaip Dietos sistema klinikoje 50 LT, o impuls sporto klube pvz. Fabijoniskiu 30 lt (toks pats analizatorius, tik biologini amziu nerodo), be to impulse dar papasakos kur geriau pasportot ir koki mityba pasirinkti (bendrai)
Atsakyti
Sveiki. Kaip sekasi laikytis?
Gal kuri norėtų keistis valgaraščiu? Turiu gyd. PIPIRAITĖS sudarytą 7 d ,1500 kcal.
Atsakyti
Gerai sekasi, gerai drinks_cheers.gif Seniai buvau uzsukus cia, tai su tokiu dideliu malonumu atnaujinau liniute ax.gif Ech, myliu save jau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukej @ 2014 11 15, 18:15)
Gerai sekasi, gerai  drinks_cheers.gif  Seniai buvau uzsukus cia, tai su tokiu dideliu malonumu atnaujinau liniute  ax.gif  Ech, myliu save jau  wub.gif

Na super rezultatai. Kiek laiko užtrukote?
Pas ką lanketės?
Atsakyti
QUOTE(snou @ 2014 11 16, 01:32)
Na super rezultatai. Kiek laiko užtrukote?
Pas ką lanketės?

Nuo šių metų balandžio 11 d pradėjau naują etapą. Išsipudrinau smegenis, kad velniams aš į save kišu mėgstamą, bet nesveiką maistą, persivalgau, blogai jaučiuosi ir fiziškai ir psichiškai? Juk maitindamasi sveikai (beja ir skaniai) šita problema dings. Viska labai paprasta bigsmile.gif
Aš buvau pas Laurą Romeraitę, bet planas dar metus "marinavosi" iki tos didžiosios dienos. Pora mėnesių tiksliai jo laikiausi, o paskui daugmaž. Nevengiu ir retų pasmaližiavimų, bet tokia "išpindėjus" pasidariau, kad labai jau atsirenku, kuo čia "pasinuodyti" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukej @ 2014 11 16, 09:56)
Nuo šių metų balandžio 11 d pradėjau naują etapą. Išsipudrinau smegenis, kad velniams aš į save kišu mėgstamą, bet nesveiką maistą, persivalgau.

Ir puiku! Šaunu, kad susitarėt su savimi.

Ačiū su kuo pasikeitėm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukej @ 2014 11 15, 17:15)
Gerai sekasi, gerai  drinks_cheers.gif  Seniai buvau uzsukus cia, tai su tokiu dideliu malonumu atnaujinau liniute  ax.gif  Ech, myliu save jau  wub.gif

Oho, koks rezultatas bigsmile.gif Šaunuolė thumbup.gif 4u.gif

Kad man tiek valios ir stiprybės... blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ar kuri nors lankėsi pas gyd. Egle Kliukaite, kuri dirba Vilniaus dietologijos centre?
Kokie atsiliepimai būtų?
Atsakyti
QUOTE(girios_egle @ 2015 03 18, 14:19)
Sveikos  4u.gif

Ar kuri nors lankėsi pas gyd. Egle Kliukaite, kuri dirba Vilniaus dietologijos centre?
Kokie atsiliepimai būtų?

Labas, aš lankiausi prieš porą metų. Labai faina smile.gif per per 6 mėn numečiau 15 kg. Su daro valgiarašytį atsižvelgiant į mėgstamus produktus, maistas skanus.

tik bėda ta kad vėliau apsileidau ir vėl viską ataugau doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif bet dabar vis dar bandau pagal jos rekomendacijas maitintis ir pati numesti..
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2014 08 24, 14:46)
Sveikos  4u.gif 
ziuriu kazkaip labai pasyviai sitoj temutej bekalbama  ax.gif as naujoke  biggrin.gif ketvirtadieni buvau pas Viniarskate Kardiolitoj, pasidariau ta kuno analizes testa, man 30m, as obuolio figuros, 165cm 62.3kg (anot to aparato) namie minimum 63.5kg rodo svarstykles... Taigi 20kg riebalu turiu  doh.gif  blush2.gif

man cia tai truputuka kaip esamone nuskambejo. 20 kg riebalu blink.gif tipo, jei moters ugis 165 cm tai turetu svert 45 kg, tada be reibalu bus blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2015 03 19, 18:46)
man cia tai truputuka kaip esamone nuskambejo. 20 kg riebalu  blink.gif tipo, jei moters ugis 165 cm tai turetu svert 45 kg, tada be reibalu bus  blink.gif  g.gif

Tas tyrimas matyt rodo, kad reikia kažką daryti, kad dalis lašinukų ištirptų, o kita dalis virstų raumenukais mirksiukas.gif Kurie beje dar ir daugiau sveria nei lašinukai
Atsakyti