QUOTE(Niya1986 @ 2014 06 20, 06:15)
Buvau ir as pas gyd. Kristina Jasmontiene, ne visai del svorio metimo, daugiausiai del alergijos ir problemu su savo meniu (negalima jokios mesos isskirus kalakutiena), tai noriu pasidalinti savo ispudziais: sumokejau 290 lt, savo dietos programa gavau vietoj 5 d.d. po 7 d.d. ir tik del to kad paskambinau gyd. pati, pakele rageli jinai labai nepatenkinta (nepaisant, to kad pati man dave savo rekvezitus ir sake skambinti jei kas ne taip), per pirma savo diena iskilo man keleta klausimu, parasiau jai laiska (nes telefonu jai sneketi nepatogu, kaip man atrodo), jokio atsakyma as negavau, pagal ta dieta mautinausi as 4 dienas ir per jas man visiskai sustojo skrandis (ta prasme kad i WC nevaiksciojau), vargino pilvo putimas taip kad i darba geda eiti
. Esme manau tame kad dietoje reikia valgiti beveik vien tik darzoves ir vaisius 2 k.p.d., pvz yra mesos troskinis su darzovemis, prie kurio dar pridedamas salotas
, ir asmeniskai man
netinka kad per pusricius as valgu mazai, o per vakariene per daug (nes sportuoju, o eiti i sporta su pilnu pilvu nereikalas). Stai va, merginos, toki turiu patirti, o kas del lieknejimo, manau pirmiausiai atsisakikite miltiniu patiekalu ir cukraus. Visiems sekmes
bet jus savo pageidavimus visus isaket, suraset ir pan?
as pas Gevaliene lankausi, niu tai nuveziau visa spargalke, ka megstu valgyt, ko tikrai neimu i burna ir padare taip kaip as noriu, taip 19 val ir as valgau keptos krutineles kepsni su darzovemis, niu ir pasaka, neatsidziaugiu savo mityba, o 21 val galiu stikline kefyro su duona ismaukti, ar dziugo surio paskanauti, bet dazniausiai as to nenoriu, tad naktipiecius praleidziu,realiai tai nieko man net neisbrauke, atradau netgi kaip tik skaniu dalyku
rezultatas 2,5 men - 7 kg, manau visai neblogai ir nereikia mirti is bado, buna nuklydimu, buna "skaniu" savaitgaliu, bet svoris pamazu tirpsta, svarbu nekyla, tik tiek, kad pradzia man labai lengva buvo, per menesi numeciau 4 kilus, o va dabar jau sekasi gal sunkiau, gal ipratau , bet svarbu, kad svoris nebekiltu ar bent stovetu vietoje.
dabar su dietologe bendrauju el. pastu, jei kyla klausimu rasau, kaip ir ka pakeisti ar paskaiciuoti, bet jau akis atmusiau kiek ir ko galiu valgyt, svarbu neuzkandziauti tada kada nereikia