Įkraunama...
Įkraunama...

Dietologai 5 tema

QUOTE(rokce @ 2014 04 14, 12:20)
as parasiau, kad nemegstu trintu sriubu, tai matyt suprato, kad jas as aplamai megstu, net paziurejau "meniu" tai 5 k. per savaite sriubos, tik visur parasyta, kad megstama sriuba, tai manau, kad visur gali but saltibarsciai  ax.gif
aplamai tai parasysiu gydytojai, gal kazka pakeis g.gif
siaip atskira lapa su mano megstamais ir nemegstamais produktais as pateikiau, tai viskas puiku, tik vat tos sriubos kazkaip uzkliuvo...
biggrin.gif  niu vat mano toks isitikinimas biggrin.gif  as visa laika buvau pripratus normaliai sportuoti, plaukioti baseinei ir pan, tik paskutiniu metu perdegiau su tais sportais ir nieko nebenoriu  doh.gif
joga , pilatesas ziauriai nepatiko sad.gif esu buvus, vat kalanetika gal tikrai uzkabins, reikes pabandyt
aga man rekomenduojama manksta po 20 min  5 k. per savaite, bet vietoj tos mankstos as su vaiku lauke vaiksta 1-2 val.

Tai paskui vaiką lakstyt manau dar geresnė mankšta nei Jūsų rekomenduota po 20 min biggrin.gif Num aišku, priklausomai nuo to, kiek vaikučiui metų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2014 04 14, 11:22)
Tai paskui vaiką lakstyt manau dar geresnė mankšta nei Jūsų rekomenduota po 20 min  biggrin.gif  Num aišku, priklausomai nuo to, kiek vaikučiui metų smile.gif

dar yra ka veikti biggrin.gif ypac kojoms, aisku rimtu sportu nepavadinsi, bet bile nesedi vietoj ir tiek.
na va , susirasiau su daktare ir pakeite 3 dienu sriuba i kitus patiekaus, o beje saltibarsciai ne sriuba ,saltibarščiai - priskirtini prie salotų tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
Kaip Jums sekasi, merginos? Aš dar tik vakar pradėjau laikytis, bet jau noriu pasiguost, kad nelengva: arba jaučiu alkį, arba mieguistumą. Bet stengiuosi negulėti, reikia palaikyti greitą apykaitą. Valgiaraštis - kažkur už 1350kcal. Nors esu jauna ir aktyvi. Tai va. Ar Jums praėjo visi alkiai? Skaičiau, kad daugkam pradžioje būna sunku
Atsakyti
as ir nuo vakar startavau, tai visgi sunkiausia buvo vakare....iki popietinio uzkandzio labai puikiai jauciausia, jokio alkio nejauciau, bet nuo 16 val iki 19 val vakarienes man jau buvo sunkoka,ir siaip seimyna vakare kramsnoja kazka, o man seile tysta....bet atsilaikiau ir toliau atsilaikysiu, reikia tik duoti organizmui priprasti, ir dar principai neleidzia biggrin.gif ***** ne tam susimokejau 350 lt , kad maistas mane nugaletu biggrin.gif o dar ir pries vyra butu geda...ne ne , jei jau laikomes panos, tai laikomes, tik vat nezinau kaip cia reikes su Velykom daryti, velgi nusimato persiedimai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(karrolle @ 2014 04 15, 14:57)
Kaip Jums sekasi, merginos? Aš dar tik vakar pradėjau laikytis, bet jau noriu pasiguost, kad nelengva: arba jaučiu alkį, arba mieguistumą. Bet stengiuosi negulėti, reikia palaikyti greitą apykaitą. Valgiaraštis - kažkur už 1350kcal. Nors esu jauna ir aktyvi. Tai va. Ar Jums praėjo visi alkiai? Skaičiau, kad daugkam pradžioje būna sunku

mano valgiaraštis buvo apie 1500, ir alkio tikrai nejaučiau. Tam tikros porcijos man buvo per didelės net.
Papildyta:
QUOTE(rokce @ 2014 04 15, 15:34)
as ir nuo vakar startavau, tai visgi sunkiausia buvo vakare....iki popietinio uzkandzio labai puikiai jauciausia, jokio alkio nejauciau, bet nuo 16 val iki 19 val vakarienes man jau buvo sunkoka,ir siaip seimyna vakare kramsnoja kazka, o man seile tysta....bet atsilaikiau ir toliau atsilaikysiu, reikia tik duoti organizmui priprasti, ir dar principai neleidzia  biggrin.gif  ***** ne tam susimokejau 350 lt , kad maistas mane nugaletu  biggrin.gif  o dar ir pries vyra butu geda...ne ne , jei jau laikomes panos, tai laikomes, tik vat nezinau kaip cia reikes su Velykom daryti, velgi nusimato persiedimai  doh.gif

po vėlykų pasidarykite iškrovos dieną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2014 04 15, 14:38)
mano valgiaraštis buvo apie 1500, ir alkio tikrai nejaučiau. Tam tikros porcijos man buvo per didelės net.
Papildyta:

po vėlykų pasidarykite iškrovos dieną smile.gif

iskrovos man draudziamos
o mano valgiarastis susideda is 1200-1300 kcal
Atsakyti
Aš tai planuoju per velykas nepersivalgyti, bet valgyti skanų maistą, panašiomis porcijomis, kokios nurodytos valgiaraštyje;) smile.gif na gal kokią mininuodėmėlę ir leisiu sau. Pvz., man galima išgerti 200ml sauso vyno. Ir šiaip, valgiaraštis skanus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(karrolle @ 2014 04 16, 11:32)
Aš tai planuoju per velykas nepersivalgyti, bet valgyti skanų maistą, panašiomis porcijomis, kokios nurodytos valgiaraštyje;) smile.gif  na gal kokią mininuodėmėlę ir leisiu sau. Pvz., man galima išgerti 200ml sauso vyno. Ir šiaip, valgiaraštis skanus  thumbup.gif

Gal galite parašyti kiek kcal turi 200ml sauso vyno?
Kažkaip, prieš man sudarant valgiaraštį, nei į galvą neatėjo paprašyti, kad jį įrašytų, o taip malonu kartais savaitgalio vakarais pasisėdėti su taure balto vyno smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2014 04 21, 21:23)
Gal galite parašyti kiek kcal turi 200ml sauso vyno?
Kažkaip, prieš man sudarant valgiaraštį, nei į galvą neatėjo paprašyti, kad jį įrašytų, o taip malonu kartais savaitgalio vakarais pasisėdėti su taure balto vyno smile.gif

Info iš dietologės:

Nerekomenduojama lieknėjimo metu vartoti saldžių alkoholinių gėrimų sidro, šampano, alaus.
Galite sausą vyną (<150-300 ml/d), stiprius gėrimus(<30-60 ml/d), tik atminkite, kad jie gerina apetitą.
1 taurė sauso vyno – 150 ml = 75 kcal
Atsakyti
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2014 04 22, 09:20)
Info iš dietologės:

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Kaip sekasi besilaikancioms meniu?
beje, gal kuri lanketes pas dietologe Lina Viniarskaite antakalnio poliklinikoje? ax.gif
Atsakyti
tikrai, kaip kitoms sekasi?
na , as per menesi pameciau 4 kg, tikslas dar 6 kg, buvau kaip sakant prisiduot pas Gavaliene, tai mano rezultatais labai patenkinta, dar susitarem viena karteli susitikti birzelio men ax.gif
Atsakyti