Įkraunama...
Įkraunama...

Dietologai 5 tema

QUOTE(zuvytei @ 2014 01 27, 11:23)
Na matysim kaip čia bus, reikės dietologės paklausti. Nes juk tikrai nerealu visiškai atsisakyti ir kokio nuodėmingo maisto. blush2.gif

Viskas galima, net tas nuodemingas maistas, bet svarbu neperlipti per nurodyta jums kaloriju skaiciu mirksiukas.gif
Man valgiarastis buvo sudarytas uz 1350kcal. Perskaiciau valgiarasti ir...padejau i sona. Pasidariau pagal save valgiarasti, pagal tai, ka megstu, tik isivedziau papildomus dietologes patarimus:
1. Valgyti tris pagrindinius maitinimus ir 2-3 pagalbinius(vaisiais, jogurtais, varske)
2. Per diena suvalgyti 500-700gr(demesio!) zaliu ar troskintu darzoviu.
3. Isgerti nemaziau 1 litro vandens, jei norisi-galima daugiau, jei nesinori-nereikia prievartauti.
4. Bent 1 valanda per diena...vaikscioti.
5. Jokiu budu nebadauti.
6. Apriboti cukraus ir miltu vartojima(bent 6 dienas per savaite reiktu atsisveikinti su bandelem, pyragais, tortais, blynais ir pan.)
Pradzioj maista sveriau, rasiausi, interneto pagalba skaiciavau kalorijas. Per tris menesius buvo numesta 11kg. Svoris ir dabar krenta, bet palengva, nes sau leidziu vis daugiau nuodemiu blush2.gif Savaitgali sau leidziu absoliuciai VISKA, net vyno taure. Dietologe patvirtino, kad uzdraustas vaisius saldesnis, viena karta atsisakysiu kokios picos, kita karta, o trecia karta nebeatlaikysiu ir suesiu uz keturis tos picos biggrin.gif Tad jokios nuodemes nebus, jei sau leisite karta per savaite pasilepinti megiamu produkto nedideliu kiekiu ir kokia vyno taure. drinks_cheers.gif Cia tam, kad nebutu "lomkiu" ir aikciojimu: "oi oi kaip baisu, nieko nebus galima valgyti visa gyvenima".

Beje, pradejus maitintis pagal taisyklingos mitybos principus ne tik svoris nukrito, bet ir normalizavosi gliukozes kiekis kraujyje, susitvarke cholesterolis. drinks_cheers.gif
Atsakyti
visiškai sutinku. Man tai taurę vyno ir taip leido išgerti, bet kas aš alų mėgstu, ir tikrai nesiruošiu atsisakyti savaitgaliais alaus smile.gif tai dietologė juokesi kad man nekenkia, nes svosirs vis tiek krito smile.gif
Atsakyti
Ačiū merginos už atsakymus. Matyt, turi įvykti persilaužimas. ( kaip sakau pertvarka galvoje)
Bet koks narkotikas tie saldumynai , šiandien darbe kolegė atsinešė pyrago.- siaubas kaip norėjau lotuliukas.gif Žodžiu man kol kas nėra lengva, bet tikiu jog reikia save įstatyt į vėžes ir po truputį keisti savo įpročius
Atsakyti
QUOTE(zuvytei @ 2014 01 27, 14:42)
Ačiū merginos už atsakymus. Matyt, turi įvykti persilaužimas. ( kaip sakau pertvarka galvoje)
Bet koks narkotikas tie saldumynai , šiandien darbe kolegė atsinešė pyrago.- siaubas kaip norėjau lotuliukas.gif Žodžiu man kol kas nėra lengva, bet tikiu jog reikia save įstatyt  į vėžes ir po truputį keisti savo įpročius

O kokie Jūsų tikslai skaičiais?
Atsakyti
Mano tikslas numesti 10 kg per 4 mėn.
Dabartinis svoris 75,6
Dietologė sakė , kad per mėnesį turi nukristi 2,5 kg.
Atsakyti
Sveikos merginos
Gal kuriai teko lankytis pas dietologe Ruta Petereit, Kaune Bioklinikoj?
Atsakyti
labas mergaites 4u.gif
na perskaiciau visa tema skersai isilgai smile.gif ir pabandziau uzsiregistruoti pas daktare Gavaliene...KAUNE doh.gif eiles laukti reikia 2 men, nuliudino sad.gif pas Pipiraite tas pats, atvazuoja i menesi tik 1 k. sad.gif palinkejo kantrybes, na bandysiu geguze papulti, jei iki to laiko pati nesublogsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rokce @ 2014 02 17, 16:08)
labas mergaites 4u.gif
na perskaiciau visa tema skersai isilgai smile.gif ir pabandziau uzsiregistruoti pas daktare Gavaliene...KAUNE doh.gif eiles laukti reikia 2 men, nuliudino sad.gif pas Pipiraite tas pats, atvazuoja i menesi tik  1 k. sad.gif palinkejo kantrybes, na bandysiu  geguze papulti, jei iki to laiko pati nesublogsiu  biggrin.gif

Jei yra noro iki Vilniaus atvažiuoti, tai rekomenduočiau Eglę Kliukaitę (man ji už Pipiraitę labiau patiko). Sugiharos klinikoj ji dirba ir dar kažkur. Tai Sugiharoj eilių nėra.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slitka: 17 vasario 2014 - 15:36
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2014 02 17, 15:25)
Jei yra noro iki Vilniaus atvažiuoti, tai rekomenduočiau Eglę Kliukaitę (man ji už Pipiraitę labiau patiko). Sugiharos klinikoj ji dirba ir dar kažkur. Tai Sugiharoj eilių nėra.

niu vat kad butent jokio noro neturiu i Vilniu vaziuoti biggrin.gif o ir galimybiu neperlabiausiai...
Atsakyti
Kažkaip aprimo ši temelė, nors pavasaris čia pat. Aš buvau pas Egle Kliukaite labai maloni moteris, tikiuosi tas jos įkvėptas optimizmas neišgaruos iki kito mūsų susitikimo 4u.gif ir rezultatą norimą pasieksiu
Atsakyti
QUOTE(urelita @ 2014 03 02, 22:48)
Kažkaip aprimo ši temelė, nors pavasaris čia pat. Aš buvau pas Egle Kliukaite labai maloni moteris, tikiuosi tas jos įkvėptas optimizmas neišgaruos iki kito mūsų susitikimo  4u.gif ir rezultatą norimą pasieksiu

Kokį rezultatą norite pasiekti ir per kiek laiko?
Atsakyti