QUOTE(zuvytei @ 2014 01 26, 21:35)
Na ką, šiandien gavau iš dietologės valgiaraštį. Tikslas per 4 mėnesius numesti 10 kg. Merginos, jūs man pasakykit, jūs ir po pasiekto svorio lygiai taip pat maitinatės? Man tai atrodo misija neįmanoma taip visą gyvenimą. Valios aš turiu, tikslą tikrai pasieksu, bet bijau, kad nesimaitinant aklai pagal valgiaraštį svoris grįš atgal
QUOTE(aipipira @ 2014 01 26, 23:33)
Tikrai grįš ir su kaupu dar.
Jei nusprendei sulieknėti, tai ir maitintis turėsi saikingai.
QUOTE(zuvytei @ 2014 01 27, 11:23)
Na matysim kaip čia bus, reikės dietologės paklausti. Nes juk tikrai nerealu visiškai atsisakyti ir kokio nuodėmingo maisto.
kol nepakeisti savo mastysenos, nieko nebus, galima ir nesveika maista, jeigu tai bus pica karta i menesi - nieko tokio, bet jeigu kasdien, tikrai bus blogai, as kol nepakeiciau savo mastysenos, nieko nepasikeite, as laiedziu sau net saldumynus, bet 1-2 saldainius ir iki 12 val., per PMS leidziu kokia pica ar cipsus, bet tai buna tik 1 kart per menesi, o paskui i sporto sale dvigubai viska ispraiaktot
NERA tokios dietos, kad valgau viska ir kada noriu ir bunu liekna, NERA IR NIEKADA NEBUS
galima isjudint savo metabolizma, tuomet galesit sau leist zymiai daugiau nei dabar, bet tai imanoma tik sporto ir taisyklingos mitybos pagalbe, ir velgi reikes save ribuoti, arba valgai ka nori, arba atrodai kaip nori