Įkraunama...
Įkraunama...

Dietologai 5 tema

QUOTE(Skraiduole @ 2013 12 03, 12:11)
Dar norėjau pasiteirauti, kiek vizitų apima Asmeninė programa 7, nes iš aprašymo nelabai supratau, ar viskas padarome per vieną kartą.

čia vienas pats pirmasis vizitas tiek kainuoja, kurio metu Jums bus sudaryta 7 dienų programa.. už sekančius - kontrolinius vizitus reikės papildomai mokėti
Atsakyti
QUOTE(Skraiduole @ 2013 12 03, 13:11)
Dar norėjau pasiteirauti, kiek vizitų apima Asmeninė programa 7, nes iš aprašymo nelabai supratau, ar viskas padarome per vieną kartą.

Sveiki 4u.gif

Vizitu skaicius yra individualus dalykas. Per pirma konsultacija aptariamos problemos, nusistatomas norimas pasiekti tikslas (svoris), sudaromas valgiarastis. Kiekvienas kitas (kontrolinis) vizitas yra mokamas atskirai. Pirmas kontrolinis vizitas paprastai po menesio ar poros, ziurima, kaip sekasi, kokie sunkumai, gal kazka reikia pakoreguoti valgiarastyje, tada vel pasakoma rekomenduojama vizito data. Taciau tie vizitai nera juk privalomi, norite einate, norite ne smile.gif Kaip suprantu, kai pasiekiamas norimas tikslas - tu vizitu nebereikia.
Manau buna ivairiai, pagal nusiteikima ir finansines galimybes. Kazkas ateina viena ar du kartus, daugiau nebeina, tiesiog sekmingai ar nesekmingai laikosi valgiarascio ir siekia savo tikslu.
Mano asmeniniu atveju - as lankiausi 4 kartus (pas Pipiraite).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruanda: 11 gruodžio 2013 - 23:56
QUOTE(Skraiduole @ 2013 12 03, 12:56)
Laba diena,

norėjau pasiteirauti tų, kas lankosi pas gyd. Dobrovolskienę, kokie Jūsų atsiliepimai. Kaip supratau, gyd. Pipiraitė labiau išreklamuota, bet gal ir ir gyd. Dobrovolskienė pakankamai gera?

As ejau pas Dobrovolskiene. drinks_cheers.gif Buvau viena karta, gerai man 'praplove smegenis", sudare savaites valgiarasti, kuri as pagal save persitvarkiau ir...per 4 menesius jau neturiu 11kg clap.gif
Nebadauju, nedarau iskrovos dienu, nesportuoju(tingiu blush2.gif ), valgau absoliuciai viska, nera jokiu apribojimu. Net vyno isgerti leido savaitgaliais thumbup.gif thumbup.gif Smagiai krentu thumbup.gif
Kadangi pas Dobrovolskiene buvau tik viena karta, toliau ejau pas mano poliklinikai priklausancia dietologe uz dyka. Pasirodo, kad visos dietologes baigusios ta pati, sneka ta pati, sudaro panasius valgiarascius pagal zmogaus megiamus produktus, matuoja su tais paciais aparatais, tik vieni uz tai ima pinigus, o kiti pinigu neima biggrin.gif Daugiau pinigu nebeleidau, pakanka man "smegenu praplovima" ir pas eiline poliklinikos dietologe, juk jei jos sudaro valgiarascius net diabetu sergantiems zmonems, tai joms juoku reikalas padeti eilinei storulei drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 12 14, 09:25)
As ejau pas Dobrovolskiene. drinks_cheers.gif Buvau viena karta, gerai man 'praplove smegenis", sudare savaites valgiarasti, kuri as pagal save persitvarkiau ir...per 4 menesius jau neturiu 11kg clap.gif 
Nebadauju, nedarau iskrovos dienu, nesportuoju(tingiu blush2.gif ), valgau absoliuciai viska, nera jokiu apribojimu. Net vyno isgerti leido savaitgaliais thumbup.gif  thumbup.gif Smagiai krentu thumbup.gif
Kadangi pas Dobrovolskiene buvau tik viena karta, toliau ejau pas mano poliklinikai priklausancia dietologe uz dyka. Pasirodo, kad visos dietologes baigusios ta pati, sneka ta pati, sudaro panasius valgiarascius pagal zmogaus megiamus produktus, matuoja su tais paciais aparatais, tik vieni uz tai ima pinigus, o kiti pinigu neima biggrin.gif Daugiau pinigu nebeleidau, pakanka man "smegenu praplovima" ir pas eiline poliklinikos dietologe, juk jei jos sudaro valgiarascius net diabetu sergantiems zmonems, tai joms juoku reikalas padeti eilinei storulei drinks_cheers.gif

Tikra tiesa,svarbiausia smegenu praplovimas.
Atsakyti
Sveikos smile.gif Norėjau pasiteirauti, gal kažkuri lankėtės pas dietologę Rūta Petereit? Kiek girdėjau tai apie ją neblogi atsiliepimai smile.gif
Atsakyti
Laba diena,
Atrodo,kad beveik viska perskaičiau bet neradau info ar gali kreiptis pas dietolpga maitinanti mama? :4u:
Atsakyti
QUOTE(urelita @ 2014 01 26, 15:45)
Laba diena,
Atrodo,kad beveik viska perskaičiau bet neradau info ar gali kreiptis pas dietolpga maitinanti mama? 4u.gif

gali, sudaris meniu kad ir jums ir vaikui nieko netruktu smile.gif
Atsakyti
Na ką, šiandien gavau iš dietologės valgiaraštį. Tikslas per 4 mėnesius numesti 10 kg. Merginos, jūs man pasakykit, jūs ir po pasiekto svorio lygiai taip pat maitinatės? Man tai atrodo misija neįmanoma taip visą gyvenimą. Valios aš turiu, tikslą tikrai pasieksu, bet bijau, kad nesimaitinant aklai pagal valgiaraštį svoris grįš atgal g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvytei @ 2014 01 26, 21:35)
Na ką, šiandien gavau iš dietologės valgiaraštį. Tikslas per 4 mėnesius numesti 10 kg. Merginos, jūs man pasakykit, jūs ir po pasiekto svorio lygiai taip pat maitinatės? Man tai atrodo misija neįmanoma taip visą gyvenimą. Valios aš turiu, tikslą tikrai pasieksu, bet bijau, kad nesimaitinant aklai pagal valgiaraštį svoris grįš atgal g.gif

Tikrai grįš ir su kaupu dar. doh.gif Jei nusprendei sulieknėti, tai ir maitintis turėsi saikingai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aipipira: 26 sausio 2014 - 22:33
Na matysim kaip čia bus, reikės dietologės paklausti. Nes juk tikrai nerealu visiškai atsisakyti ir kokio nuodėmingo maisto. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvytei @ 2014 01 26, 21:35)

QUOTE(aipipira @ 2014 01 26, 23:33)
Tikrai grįš ir su kaupu dar.  doh.gif  Jei nusprendei sulieknėti, tai ir maitintis turėsi saikingai.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(zuvytei @ 2014 01 27, 11:23)
Na matysim kaip čia bus, reikės dietologės paklausti. Nes juk tikrai nerealu visiškai atsisakyti ir kokio nuodėmingo maisto. blush2.gif

kol nepakeisti savo mastysenos, nieko nebus, galima ir nesveika maista, jeigu tai bus pica karta i menesi - nieko tokio, bet jeigu kasdien, tikrai bus blogai, as kol nepakeiciau savo mastysenos, nieko nepasikeite, as laiedziu sau net saldumynus, bet 1-2 saldainius ir iki 12 val., per PMS leidziu kokia pica ar cipsus, bet tai buna tik 1 kart per menesi, o paskui i sporto sale dvigubai viska ispraiaktot biggrin.gif NERA tokios dietos, kad valgau viska ir kada noriu ir bunu liekna, NERA IR NIEKADA NEBUS smile.gif galima isjudint savo metabolizma, tuomet galesit sau leist zymiai daugiau nei dabar, bet tai imanoma tik sporto ir taisyklingos mitybos pagalbe, ir velgi reikes save ribuoti, arba valgai ka nori, arba atrodai kaip nori
Atsakyti
na visą laiką griežtai pagal valgiaraštį nesimaitinsi. Tiesiog reikia laikytis bendrų principų, valgyti reguliariai ir pan. Jeigu padarai nuodėmę, tada galima pasidaryti iškrovos dieną. bet jeigu grįši prie senų įpročių, tada aišku nieko gero nebus.
Atsakyti