Įkraunama...
Įkraunama...

Dietologai 5 tema

QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 11 12, 12:27)
Is liniuotes matosi, kad nelabai jau daug ir truksta iki norimo tikslo. Saunuole  thumbup.gif

na čia jau mano užgaida, šiaip dietologė sakė jau nebereikia, viskas yra normose smile.gif
Atsakyti
na kaip sekasi?
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2013 11 13, 09:58)
na kaip sekasi?

-1.4 kg per savaitę thumbup.gif

Kaip kitoms sekasi?
Atsakyti
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 11 20, 09:06)
-1.4 kg per savaitę  thumbup.gif

Kaip kitoms sekasi?

as kolkas nesisveriu. bet pasimatavau paltuka ziemini i kuri pernai neilindau siemet jau gerai. o ir dzinsus nusipirkau dydziu mazesnius. net pardaveja nustebo. sako visdada dydziu didesnius perkat. blush2.gif bet du kartus savaiteje einu sokti zumba. gal del to. nes valgyt as visada panasiain valgiau tik saldumynu plius dar. o dabar saldumynus sumazinau. bet visiskai atsisakyti nesugebu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NeringaJ: 27 lapkričio 2013 - 07:49
QUOTE(NeringaJ @ 2013 11 27, 08:48)
as kolkas nesisveriu. bet pasimatavau paltuka ziemini i kuri pernai neilindau siemet jau gerai. o ir dzinsus nusipirkau dydziu mazesnius. net pardaveja nustebo. sako visdada dydziu didesnius perkat.  blush2.gif  bet du kartus savaiteje einu sokti zumba. gal del to. nes valgyt as visada panasiain valgiau tik saldumynu plius dar. o dabar saldumynus sumazinau. bet visiskai atsisakyti nesugebu  verysad.gif

Prisigyriau doh.gif per sia savaite -0.2 kg schmoll.gif Nu aisku, pati kalta, kelias dienas buvau iskritus is savo mitybos plano, nes ne namuose buvau... O jau galvojau, kaip lengvai cia greit numesiu tuos nereikalingus kg rolleyes.gif

P.S. as tai negaleciau atsisakyti saldumynu, tai dietologe man sekmadieni leidzia Latte kavos+pyragas 100 gr. Nes sake, kad negalima drausti to, ka zmogus labai megsta - nebus rezultatu, nes pratruks kazkada kantrybe smile.gif Ne gelezine gi.
Atsakyti
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 11 28, 08:24)
Prisigyriau  doh.gif  per sia savaite -0.2 kg  schmoll.gif  Nu aisku, pati kalta, kelias dienas buvau iskritus is savo mitybos plano, nes ne namuose buvau... O jau galvojau, kaip lengvai cia greit numesiu tuos nereikalingus kg  rolleyes.gif

P.S. as tai negaleciau atsisakyti saldumynu, tai dietologe man sekmadieni leidzia Latte kavos+pyragas 100 gr. Nes sake, kad negalima drausti to, ka zmogus labai megsta - nebus rezultatu, nes pratruks kazkada kantrybe  smile.gif Ne gelezine gi.

o iškrovos dienos įeina pas jus?
nes man tai yra taip: jeigu nesilaikai plano ir persivalgai, tai ne kitą, o dar kitą dieną reikia daryti iškrovos dieną. Tai kartais papiktnaudžiauju savaitgaliais jei koks balius ar šiaip picos norisi, o tada pirmadienį išsikraunu ir jokio poveikio lotuliukas.gif
saldumynų man irgi leido, vasara ledu galėjau, sokolado. dabar vietoj ledu pyrago idejo thumbup.gif

ir kadangi mėgstu alų, tai jo irgi neatsisakiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre_giee: 28 lapkričio 2013 - 08:28
o kokia iskrova darot? man neitrauke bet ziuriu reik sikrovu nes po savaitgaliu tai buna + pas mane ...
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2013 11 28, 11:52)
o kokia iskrova darot? man neitrauke bet ziuriu reik sikrovu nes po savaitgaliu tai buna + pas mane ...

tą dieną valgau tik vaisius, arba geriu kefyra, arba tik darzoves arba grikiai. Jeigu tą dieną sportiuoji kiekis neribotas. as kadangi sportuioju tai nepamenu kiek butu nesportuojant, lygtai 1,5 l kefyro.
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2013 11 28, 09:26)
o iškrovos dienos įeina pas jus?
nes man tai yra taip: jeigu nesilaikai plano ir persivalgai, tai ne kitą, o dar kitą dieną reikia daryti iškrovos dieną. Tai kartais papiktnaudžiauju savaitgaliais jei koks balius ar šiaip picos norisi, o tada pirmadienį išsikraunu ir jokio poveikio  lotuliukas.gif
saldumynų man irgi leido, vasara ledu galėjau, sokolado. dabar vietoj ledu pyrago idejo  thumbup.gif

ir kadangi mėgstu alų, tai jo irgi neatsisakiau  ax.gif

Pas mane nėra iškrovos dienų...O kiek ledu galima? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 11 29, 07:56)
Pas mane nėra iškrovos dienų...O kiek ledu galima?  smile.gif

60 g vafliniame indelyje. Gaunasi viena porcija smile.gif
Atsakyti
Laba diena,

norėjau pasiteirauti tų, kas lankosi pas gyd. Dobrovolskienę, kokie Jūsų atsiliepimai. Kaip supratau, gyd. Pipiraitė labiau išreklamuota, bet gal ir ir gyd. Dobrovolskienė pakankamai gera?
Atsakyti
Dar norėjau pasiteirauti, kiek vizitų apima Asmeninė programa 7, nes iš aprašymo nelabai supratau, ar viskas padarome per vieną kartą.
Atsakyti