QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 10 30, 19:19)
Nelabai aktyvi tėmelė kažkodėl
Rytoj einu pas gyd. Kliukaitę, nes nebesusitvarkau savarankiškai su savo svoriu Gal kas nors irgi laikosi nesenai pagal dietologės meniu ir norėtų kartu tai daryti? Turiu omenyje palaikymą
Rytoj einu pas gyd. Kliukaitę, nes nebesusitvarkau savarankiškai su savo svoriu Gal kas nors irgi laikosi nesenai pagal dietologės meniu ir norėtų kartu tai daryti? Turiu omenyje palaikymą
as as buvau pas Dobrovolskiene, jau gavau meniu, maitinuos nuo treciadienio, pameciau jau 1 kg na pirma diena buvo labai lengva, antra sunkesne, sian ryte isvis valgyt norejau labai ... sakau reik kad organizmas priprastu bent savaite, po savaites lengviau bus, sveriau 75,5 kg (sian 74,5kg), ugis 167, man gydytoja net iki 70 sako uzteks, bet iki 65 butu idealu, na o as noreciau iki 63 kokiu, tai nera labai daug, manau per kokius 4-5 menesius pasieksiu savo tiksla, siaip esu gan pazengusi dietus ir svorio metimo srity , savarankiskai numeciau 18 kg praeitais metais, bet kai nustojau dietintis, grizo 5 kg, del to nusprendziau kad reik pagalbos, ir ismokt maitintis normaliai, meniu patinka man, visi produktai prie kuriu esu pripratus, porcijos irgi dideles, apie 400-500g, pirma diena net vos tilpo viskas, siandien jau jauciu bus pats tas )) dar as sportuoju, tai sudare man butent skirta ir tai dienai kai einu i sporta, jokiu iskrovos dienu nera (gal del to kad planuoju vaikeli, tai teoriskai betkuri menesi galiu but nescia, ir iskrovu nereikia? )
o tu dar negavai meniu tikriausiai? kaip tau praejo susitikimas, kiek numest reikia, gerai kad ejai pas kita gydytoja, galesim dalintis info, ir pasisemt kazka viena is kitos, nes mano tikslas butent ismokt teisingai maitintis