vakar buvau pas dietologę antram apsilankymui, tai rezultaati per mėnesį ir kelias dienas -6 kg biskuti pakoregavom valgiarasti, kelis naujus patiekalus idejom pagal ta aprata visi rodikliai pagerėjo, biolognis amžius vienais metais nukrito liko vieni metai iki mano tikrojo amziaus
esu labai patenkinta, kas pasirinkau taisyti savo mitybą būtent tokiu būdu, padedant profesionalui
QUOTE(giedre_giee @ 2013 06 28, 08:51)
vakar buvau pas dietologę antram apsilankymui, tai rezultaati per mėnesį ir kelias dienas -6 kg biskuti pakoregavom valgiarasti, kelis naujus patiekalus idejom pagal ta aprata visi rodikliai pagerėjo, biolognis amžius vienais metais nukrito liko vieni metai iki mano tikrojo amziaus
esu labai patenkinta, kas pasirinkau taisyti savo mitybą būtent tokiu būdu, padedant profesionalui
oj kaip sauniai! as antradieni pagaliau vaziuosiu. laukiu nesulaukiu
o gal kuri galetu imesti koki pvz meniu sustatyto
Na va, antradieni buvau pas D. Pipiraite. Vakar jau gavau valgiarasti..viskas labai skanaii sustatyta, net nezinojau nuo kurios dienos pradet ) tai siandein startavau su iskrova ir bandau apsisarvuot kantrybe tolimsniam laikymuisi
QUOTE(Yellowtea @ 2013 07 04, 13:55)
Manau dieta yra sudaroma individualiai pagal dietologo padarytą analizę konkrečiam žmogui. Universaliais receptais nelabai verta tikėti.
tai taip.tik pvz parasytu merginos kiek sveria ir koki meniu sudaro.butu labai idomu
QUOTE(Daisiuke @ 2013 07 04, 14:17)
Na va, antradieni buvau pas D. Pipiraite. Vakar jau gavau valgiarasti..viskas labai skanaii sustatyta, net nezinojau nuo kurios dienos pradet ) tai siandein startavau su iskrova ir bandau apsisarvuot kantrybe tolimsniam laikymuisi
sekmes
Sveikutes
Jungiuosi ir as i jusu gretas - kita savaitele einu pas Pipiraite, nes su svoriu paciai nebepavyksta sukovot Galvoju gal pasidaryt namuose sarasiuka megstamu/nemegstamu produktu, ar neverta to daryti, ten viska isklausines? :-) butu smagu, jeigu koki sushi itrauktu i raciona na, matysime, kaip seksis, tikiuosi pagelbes, nes jau kaip siaudo griebiuosi
Sekmes visos!
Jungiuosi ir as i jusu gretas - kita savaitele einu pas Pipiraite, nes su svoriu paciai nebepavyksta sukovot Galvoju gal pasidaryt namuose sarasiuka megstamu/nemegstamu produktu, ar neverta to daryti, ten viska isklausines? :-) butu smagu, jeigu koki sushi itrauktu i raciona na, matysime, kaip seksis, tikiuosi pagelbes, nes jau kaip siaudo griebiuosi
Sekmes visos!
QUOTE(Ruanda @ 2013 07 12, 06:44)
Sveikutes
Sekmes visos!
Sekmes visos!
tikrai patarčiau susidaryti sąrašiuką, bus paprasčiau, nieko nepamiršit . Ir gydytojai bus lengviau .
Neabejoju, kad įtrauks suši, tik gal teks apriboti padažiuko kiekį, na ir pasakys , kiek ritinėlių galima per kartą ar savaitę suvalgyti
Jei nesunku, parašykit, kiek kalorijų kokia sušių porcija turi
QUOTE(Ruanda @ 2013 07 12, 06:44)
Sveikutes
Sekmes visos!
Sekmes visos!
viską susirašyt reikia, ką mėgsti ko ne mėgsti. aš pvz. norėjau kad iš paprastų pigesnių produktų sudarytų valgiaraštį, nes pas kažkurią merginą mačiau parmos kumpis ir pan. tai nelabai įpirksiu tokius produktus.
QUOTE(Ruanda @ 2013 07 12, 07:44)
Sveikutes
Sekmes visos!
Sekmes visos!
saunuole
as jau savaite kaip su jos meniu gyvenu...viskas skanu, viskas patinka..tikrai verta susirasyt...as si karta viska iki smulkmenu sakiau kas nepatinka..pvz pasakiau akd nu negaliu per dietas pakest tos sausos krutineles vistos, nu pamatau ir purto,..nors apskritai vsitiena megstu.tai gavau meniu slauneles mesa (gal tik kiekis mazesnis) o kita diena is krutineles daryt tokisu blynelius-kepsnelius...tas pats produktas o skirtingas pateikimas ir valgosi daug skaniau sushius pamirsau paminet, bet ir laaabai noreciau ju kadanors kai vaziuosiu kontroliniam apsilankymui, reikes gal pasiklaust. svarbu sneketis.. as kai pries 7 metus nuavziavau, nedrasi buvau, kazkaip atrode ka duos ta gerai..nu tai paskui kaikuriuos valgymus tikrai neskaniai vagydavau..o dabar kai smulkiai susakiau tai valgau ir dziaugiuos
Sveikutes,
Labai aciu uz atsakymus
Tuomet tikrai pasiruosiu sarasiuka Kaip smagu, kad ir koki sushi gali itraukti klausete del sushi kaloriju, deja tiksliai pasakyti negaliu, buvau radusi, kad tipiniame 7-9 gabaleliu rinkinyje yra apie 300-450 kaloriju, dar vienos mamytes zinuteje siame forume: "Nuo 35 kcal (tiems vegetariškiems, su pvz. agurku) iki 80 kcal (čia jau tiems dideliems, pailgiems, su žuvimi). O standartiniams aš duodu 45-55 kcal gabaliukui".
Kaip jums sekasi laikytis valgiarasciu, ar nepabosta? ar rezultatai jauciasi? Linkiu visoms dideles sekmes!
Labai aciu uz atsakymus
Tuomet tikrai pasiruosiu sarasiuka Kaip smagu, kad ir koki sushi gali itraukti klausete del sushi kaloriju, deja tiksliai pasakyti negaliu, buvau radusi, kad tipiniame 7-9 gabaleliu rinkinyje yra apie 300-450 kaloriju, dar vienos mamytes zinuteje siame forume: "Nuo 35 kcal (tiems vegetariškiems, su pvz. agurku) iki 80 kcal (čia jau tiems dideliems, pailgiems, su žuvimi). O standartiniams aš duodu 45-55 kcal gabaliukui".
Kaip jums sekasi laikytis valgiarasciu, ar nepabosta? ar rezultatai jauciasi? Linkiu visoms dideles sekmes!
Dar viena klausimeli turiu, ten nuejus iki kiek issinuoginti reikes, iki apatiniu?