Įkraunama...
Įkraunama...

Dietologai 5 tema

QUOTE(Daisiuke @ 2013 05 22, 12:59)

tik jau sutrikimas - kasa nesusitvarko su dideliu kiekiu gliukozes.

tai vadinamas metabolinis sindromas? Arba kitaip angliavandenių apykaitos sutrikimas. Išvada- reikia pereiti prie kitokio organizmo kuro- jei organizmas nesusitvarko su angliavandeniais, su jais užrišam, ir pereinam ant riebalų.

na, bet kokiu atveju gali užsukt pas mus. Mes maitinamės priešingai medikų rekomendacijoms, (labai skaniai, riebiai ir sočiai) ir atsikratom antsvorio bei baisių nepagydomų ligų. Taigi iškart viskas vienu šūviu.
Beje, ana nuoroda apie insulino vaidmenį nutukimui ir diabetui gi irgi ne iš piršto laužta, mediko rašyta. Tik tai dar nauja ir iki dietologų ar mūsų daktarų dar nedaėjo. Ir dar negreit juos pasieks...
Vienu žodžiu- sėkmės. Ačiū, kad išklausėt. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 22 gegužės 2013 - 12:18
QUOTE(" voresta " @ 2013 05 22, 13:17)
tai vadinamas metabolinis sindromas? Arba kitaip angliavandenių apykaitos sutrikimas. Išvada- reikia pereiti prie kitokio organizmo kuro- jei organizmas nesusitvarko su angliavandeniais, su jais užrišam, ir pereinam ant riebalų.

na, bet kokiu atveju gali užsukt pas mus. Mes maitinamės priešingai medikų rekomendacijoms, (labai skaniai, riebiai ir sočiai) ir atsikratom antsvorio bei  baisių nepagydomų ligų. Taigi iškart viskas vienu šūviu.
Beje, ana nuoroda apie insulino vaidmenį nutukimui ir diabetui gi irgi ne iš piršto laužta, mediko rašyta. Tik tai dar nauja ir iki dietologų ar mūsų daktarų dar nedaėjo. Ir dar negreit  juos pasieks...
Vienu žodžiu- sėkmės.    Ačiū, kad išklausėt.  4u.gif

tai taip ir sakau akd sutrikimas geiciau...bet rimto ligos nuo sutrikimu ir prasideda smile.gif angliavandenius labai megstu ir zinu akd negerai, del to ir laikas pas dietologe kad kazka keistumem...galeciu ir apti..bet zinau - nesusikontroliuosiu viena. galiausiai i issimatuot medzigu apykaita ir riebalus reiktu..

paziurejau pasiziuejau jusu temutes pirma puslapi..ne man schmoll.gif tai net neverta padet...grudines kulturos ir pieno poduktai yra mano labai megstami. galiu ribot ju kieki, bet atsisakyt - NE! esu laikiusisu baltimynies dietos...supratau kad anu dvieju grupiu labai truksta. automatiskai ju atsisakius tampu pikta, nes norisi o negalima..toks laikymasis dietos man tikria nepades..smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daisiuke: 22 gegužės 2013 - 12:47
QUOTE(" voresta " @ 2013 05 22, 13:17)

na, bet kokiu atveju gali užsukt pas mus. Mes maitinamės priešingai medikų rekomendacijoms, (labai skaniai, riebiai ir sočiai) ir atsikratom antsvorio bei  baisių nepagydomų ligų. Taigi iškart viskas vienu šūviu.
Beje, ana nuoroda apie insulino vaidmenį nutukimui ir diabetui gi irgi ne iš piršto laužta, mediko rašyta. Tik tai dar nauja ir iki dietologų ar mūsų daktarų dar nedaėjo. Ir dar negreit  juos pasieks...
Vienu žodžiu- sėkmės.    Ačiū, kad išklausėt.  4u.gif

šiaip čia tema apie dietologus, jeigu jūs maitinatės priešingai nei nurodo dietologai, ši tema ne jums ax.gif kalbėkite apie tai savo temoje.
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2013 05 22, 14:14)
šiaip čia tema apie dietologus, jeigu jūs maitinatės priešingai nei nurodo dietologai, ši tema ne jums  ax.gif kalbėkite apie tai savo temoje.

drinks_cheers.gif ieško "lengvų" "aukų" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2013 05 22, 12:43)
tai taip ir sakau akd sutrikimas geiciau...bet rimto ligos nuo sutrikimu ir prasideda smile.gif angliavandenius labai megstu ir zinu akd negerai, del to ir laikas pas dietologe kad kazka keistumem...galeciu ir apti..bet zinau - nesusikontroliuosiu viena. galiausiai i issimatuot medzigu apykaita ir riebalus reiktu..

paziurejau pasiziuejau jusu temutes pirma puslapi..ne man  schmoll.gif tai net neverta padet...grudines kulturos ir pieno poduktai yra mano labai megstami. galiu ribot ju kieki, bet atsisakyt - NE! esu laikiusisu baltimynies dietos...supratau kad anu dvieju grupiu labai truksta. automatiskai ju atsisakius tampu pikta, nes norisi o negalima..toks laikymasis dietos man tikria nepades..smile.gif

Reikia atsisakyt, jei nori buti normali. As 22kg nuridenau be dietologu, bet principas ir buvo BALTYMAI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lionesss: 08 birželio 2013 - 20:43
QUOTE(Lionesss @ 2013 06 08, 21:39)
Reikia atsisakyt, jei nori buti normali. As 22kg nuridenau be dietologu, bet principas ir buvo BALTYMAI

ar dar neaiskiai parasiau, ne man tas budas..jus man sakot kad nesugebesiu numest svorio kitu budu negu jusu siulytas? juokinga....jau esu numetus 30 kg anksciau...esu tikra sugebesiu ir dabar be atsisakymo tai ka megstu.
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2013 06 08, 21:53)
ar dar neaiskiai parasiau, ne man tas budas..jus man sakot kad nesugebesiu numest svorio kitu budu negu jusu siulytas? juokinga....jau esu numetus 30 kg anksciau...esu tikra sugebesiu ir dabar be atsisakymo tai ka megstu.

Tai, kad ir nereikia atsisakyti tai ko megstat. Dietologai meniu sudaro pagal megstamus produktus.
Atsakyti
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 06 09, 20:56)
Tai, kad ir nereikia atsisakyti tai ko megstat. Dietologai meniu sudaro pagal megstamus produktus.

TAI taip drinks_cheers.gif del to juos ir renkuos, bet va ta emrgina atejus aiskina, kad geriau reik laikytis jos ten reklamuojamos temos mitybos principu, kurie deja man nepriimtini smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2013 06 09, 21:36)
TAI taip  drinks_cheers.gif del to juos ir renkuos, bet va ta emrgina atejus aiskina, kad geriau reik laikytis jos ten reklamuojamos temos mitybos principu, kurie deja man nepriimtini smile.gif

Tai va va, aš ir pritariu Jums thumbup.gif Aš irgi pas Pipiraitę anksčiau lankiausi, dabar vėl sugalvojau pagal jos meniu pasimaitinti, norisi pakoreguot formas vasarą biggrin.gif .
Atsakyti
merginos, o ką jūs darote, kai einate į svečius? man taip sunku kai visokio maisto pilna būna... šį savaitgali būs draugės jubiliejus, kitą savaitgalį vestuvės.. vaje vajė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2013 06 11, 14:15)
merginos, o ką jūs darote, kai einate į svečius? man taip sunku kai visokio maisto pilna būna... šį savaitgali būs draugės jubiliejus, kitą savaitgalį vestuvės.. vaje vajė  doh.gif

Tokia proga aš neatsisakau maisto, ypatingai prie svečiu. Kažkaip nemalonu atsakyti kai vaišina. Bet beabejo nereikia pamiršti saiko ir stengtis valgyti tai kas mažiau kaloringa.
Kita arba dar sekančią diena rekomenduojama iškrovos dieną daryti.
Atsakyti
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 06 11, 14:43)
Tokia proga aš neatsisakau maisto, ypatingai prie svečiu. Kažkaip nemalonu atsakyti kai vaišina. Bet beabejo nereikia pamiršti saiko ir stengtis valgyti tai kas mažiau kaloringa.
Kita arba dar sekančią diena rekomenduojama iškrovos dieną daryti.

Panašiai ir aš ruošiaus rašyti. Mes kaip tik buvom šeštadienį dideliam baliuj, stengiaus valgyti daržovių salotas, tai vienokių, tai kitokių. Aišku, ragavau visokių užkandžių, bet kai prisikramtai daržovių mažiau noris kaloringo maisto. Neatsisakiau ir saldumynų, užtat pirmadienį gėriau tik kefyrą. Ir aplamai, per vakarėlį aš anksčiau valgydavau viską, kas pakliūva, kuo daugiau, nes "nuo rytojaus žadėdavau tokio maisto į burną nebeimti". O dabar nusistačiau, kad skanus maistas niekur nedings, aš jo galėsiu valgyti bet kada, todėl nėra jokio reikalo kimšti per prievartą.
Atsakyti