Įkraunama...
Įkraunama...

Dietologai 5 tema

Aš jau pasiilgau MinusKg rašliavų lieknėjimo dienoraštyje smile.gif Labai nuotaikingi parašymai būna rolleyes.gif flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocado: 12 balandžio 2011 - 07:58
QUOTE(*Serena* @ 2011 04 11, 17:28)
sveikos, aš jau po konsultacijos smile.gif Esu labai labai patenkinta ! Tikėjausi kad bus viskas gerai bet buvo geriau negu tikėjausi smile.gif Ištyrė mane tuo aparatu stebuklingu, kuris parodė kur yra didžiausios problemos, pasikalbėjom, gavau eilę patarimų, kitas vizitas po 5 sav. ne už ilgo turėčiau gauti valgiaraštį, tai kibsiu į sveiką mitybą  smile.gif  motyvacijos turiu labai daug, palaikymo irgi, tad tikslai bus pasiekti smile.gif

Gal pasidalinsite informacija kur jus lanketes? blush2.gif blush2.gif blush2.gif Jusu ispudziai labai patiko thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
Serena, labai šaunūs atsiliepimai thumbup.gif Aš eisiu balandžio 20 d., tikiuosi taip pat gerų įspūdžių, ryžto ir motyvacijos turiu, tikiuosi dar ir padidės po apsilakymo pas dietologę, valgiaraščio pradėsiu laikytis po šv.Velykų ax.gif Palaikysim viena kitą drinks_cheers.gif

Giedrrre, mes lankomės čia:
http://www.kmi.lt/register
Atsakyti
QUOTE(Avocado @ 2011 04 12, 07:56)
Aš jau pasiilgau MinusKg rašliavų lieknėjimo dienoraštyje smile.gif Labai nuotaikingi parašymai būna rolleyes.gif flirt.gif

Ačiū smile.gif

Spešeli fo ju - naujas rašinėlis wink.gif

p.s. džiaugiuosi atgyjančia tema - man vis norisi, kad aplink būtų kuo daugiau sveikai lieknų žmonių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrrre @ 2011 04 12, 22:06)
Gal pasidalinsite informacija kur jus lanketes?  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  Jusu ispudziai labai patiko  thumbup.gif  smile.gif

AŠ lankiausi "Dietos sistema" pas gyd Gavelienę smile.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(grmarti @ 2011 04 13, 09:06)
Serena, labai šaunūs atsiliepimai thumbup.gif Aš eisiu balandžio 20 d., tikiuosi taip pat gerų įspūdžių, ryžto ir motyvacijos turiu, tikiuosi dar ir padidės po apsilakymo pas dietologę, valgiaraščio pradėsiu laikytis po šv.Velykų  ax.gif Palaikysim viena kitą drinks_cheers.gif 

Giedrrre, mes lankomės čia:
http://www.kmi.lt/register

Būtinai palaikysime viena kitą smile.gif Ir pasieksime savo užsibrėžtų tikslų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Serena* @ 2011 04 14, 08:00)
AŠ lankiausi "Dietos sistema" pas gyd Gavelienę smile.gif  thumbup.gif
Papildyta:
Būtinai palaikysime viena kitą smile.gif  Ir pasieksime savo užsibrėžtų tikslų smile.gif

Aciu labai! smile.gif Kreipsiuosi ir as smile.gif Tas aparatas jauciu labai geras dalykas? thumbup.gif Ar yra eiles pas juos? Ar uztenka uzsirasyti pries kelias dienas ar sav? smile.gif Aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrrre @ 2011 04 14, 12:32)
Aciu labai!  smile.gif  Kreipsiuosi ir as  smile.gif  Tas aparatas jauciu labai geras dalykas?  thumbup.gif  Ar yra eiles pas juos? Ar uztenka uzsirasyti pries kelias dienas ar sav?  smile.gif  Aciu!  4u.gif

Aparatas geras dalykas smile.gif Jis parodo daug įdomybių, pvz. visceralinius riebalus, kurie ypač svarbūs sveikatai, taip pat rodo koks idealus svoris turėtų būti, rodo viršsvorį - kiek yra raumenų ir kiek riebalų priaugta, rodo ir dar visokių dalykų smile.gif Eilės yra, aš kai pasiskambinau maždaug už 3 sav tik priėjau pas Gavelienę. Pas Pipiraitę irgi eilės nemažos. Kaip pas kitas gydytojas, nesidomėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Serena* @ 2011 04 15, 18:36)
Aparatas geras dalykas smile.gif Jis parodo daug įdomybių, pvz. visceralinius riebalus, kurie ypač svarbūs sveikatai, taip pat rodo koks idealus svoris turėtų būti, rodo viršsvorį - kiek yra raumenų ir kiek riebalų priaugta, rodo ir dar visokių dalykų smile.gif Eilės yra, aš kai pasiskambinau maždaug už 3 sav tik priėjau pas Gavelienę. Pas Pipiraitę irgi eilės nemažos. Kaip pas kitas gydytojas, nesidomėjau smile.gif

Nerealu!!! Aciu labai! Leksiu ir as smile.gif Tada parasysiu savo atsiliepimus thumbup.gif smile.gif Aciu!!! 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif kaip sekasi gražėti? Aš šiandieną gavau valgiaraštį ir nuo rytojaus startuoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Serena* @ 2011 04 18, 19:07)
sveikos  4u.gif  kaip sekasi gražėti? Aš šiandieną gavau valgiaraštį ir nuo rytojaus startuoju  thumbup.gif

Na ar labai drastiskas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrrre @ 2011 04 18, 21:16)
Na ar labai drastiskas?  smile.gif

Nepasakyčiau kad drastiškas smile.gif Iš pirmo žvilgsnio atrodė mažokai maisto, bet pasigilinus ir nuvažiavus apsipirkti pasirodė kad klystu biggrin.gif Mėsos ir žuvies gramais nurodyta nedaug, bet pasvėrus tą mėsą gaunasi visai normalaus dydžio kepsnys. Maisto, kuris nurodytas užkandžiams taip pat pakanka. Įtariu kad visko kaip parašyta net nepajėgsiu suvalgyti smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

turiu uzduoti ne sau, bet is uzsienio atostogu gryztanciai draugei surasti dietologa. Nu zinokit ir pyktis ir juokas ima, perskaiciau kelias jusu temas ir pasijauciau kaip sektanciu pokalbiuose. Nes pagal jus visas suprantu kad tik Vilniuj dietologiu yra ir tai vos kelios pavardes. Kadangi jau esu isrinkus, kur jai kreiptis Kaune, tik del tikslumo sugalvojau cia paskaitinet, nes info per daug nebuna. Nu nesamone visiska. Nepykit, bet as cia diskusijos kaip ir nematau. Beje del tu aparatu, ju yra ir Kaune ir net neabejoju, kad kitose diddesniuose miestuose. Bet ko gero mane cia kaip ir visas, kurios nenori tiket, kad yra vos kelios dietologes Vilniuje uzmetysit akmenimis. Bet ka jau padarysi. Bet kokiu atveju mano poziuriu pervadinkit tema. Nes apie dietologus cia jus nediskutuojat. Cia jus kalbat apie vos kelias moteris. Tai ju pavardem tema ir pavadinkit ir neklaidinkit zmoniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hondute: 18 balandžio 2011 - 23:11