Įkraunama...
Įkraunama...

Dietologai 5 tema

Sveikos, jungiuos į jūsų diskusijas bigsmile.gif Esu iš Kauno. Užsiregistravau antradieniui pas Laurą Romeraitę "Jaunatvės namai". Anksčiau klausė kažkuri apie šita dietologę, tai va, po apsilankymo galėsiu pirma įspūdi aprašyti.
Sunku su informacija apie Kauno dietologus verysad.gif Atsiliepimai pagrinde tik apie vilnietes.
"Jaunatvės namus" pasirinkau todėl, kad nereikia laukti vizito mėnesį, atlieka kūno sandaros analizę, kaina su mitybos planu 300 Lt.
Dietologės iš Vilniaus (Pipiraitė ir kitos pavardės nepamenu) į grožio chirurgijos centrą atvažiuoja tik kartą per mėnesį. Taigi užregistruot mane galėtų tik gegužės pabaigoje doh.gif Todėl man netiko.
groziocentras.lt atkrito, nes neatlieka jokių tyrimų tik konsultacija ir mitybos planas (240Lt). Labai norisi man tos kūno sudėties analizės, nes motyvacija mesti svorį bus didesnė sužinojusa kraupią padėtį su ta mano sandara blush2.gif
ngc.lt atmečiau, nes ten dietologė Aiva Vaivarienė. Googlej informacijos daugiau apie jos homeopatiją nei apie dietologiją. Čia mano asmeninis pasirinkimas. Gal ji gera dietologė, kas ten žino...
Atsakyti
QUOTE(ritukej @ 2013 04 12, 10:06)
Sveikos, jungiuos į jūsų diskusijas  bigsmile.gif  Esu iš Kauno. Užsiregistravau antradieniui pas Laurą Romeraitę "Jaunatvės namai". Anksčiau klausė kažkuri apie šita dietologę, tai va, po apsilankymo galėsiu pirma įspūdi aprašyti.
Sunku su informacija apie Kauno dietologus  verysad.gif  Atsiliepimai pagrinde tik apie vilnietes.
"Jaunatvės namus" pasirinkau todėl, kad nereikia laukti vizito mėnesį, atlieka kūno sandaros analizę, kaina su mitybos planu 300 Lt.
Dietologės iš Vilniaus (Pipiraitė ir kitos pavardės nepamenu) į grožio chirurgijos centrą atvažiuoja tik kartą per mėnesį. Taigi užregistruot mane galėtų tik gegužės pabaigoje  doh.gif Todėl man netiko.
groziocentras.lt atkrito, nes neatlieka jokių tyrimų tik konsultacija ir mitybos planas (240Lt). Labai norisi man tos kūno sudėties analizės, nes motyvacija mesti svorį bus didesnė sužinojusa kraupią padėtį su ta mano sandara blush2.gif
ngc.lt atmečiau, nes ten dietologė Aiva Vaivarienė. Googlej informacijos daugiau apie jos homeopatiją nei apie dietologiją. Čia mano asmeninis pasirinkimas. Gal ji gera dietologė, kas ten žino...

Kaip gerai vilnietiems thumbup.gif Visos geriausios dietologės yra. Aš lankiausi pas Pipiraitę, mano kolegė pas Gavelienę, o draugė pas Antonovą berods. Visų atsiliepimai puikūs. Tai sėkmės ir Jums! Pasidalinkit įspūdžiais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Ožiaragė-: 12 balandžio 2013 - 09:48
Sveikos smile.gif

Norečiau ir aš prie jūsų prisijungti. Trumpai pabandysiu papasakoti savo istoriją. Mano ūgis - 172cm dabartinis svoris - 85kg. Svoris pradėjo augti prieš penkis metus, kai išsikrausčiau iš tėvų namų, normalų maistą pakeitė picos, mėsainiai, alaus buteliukas vakarais... Po pusmečio apsigyvenom su vaikinu, o jis mėgėjas pavalgyti ax.gif Mūsų tėvų namuose gamintas maistas skyrėsi kaip diena ir naktis. unsure.gif Pas mane daugiau buvo daržovių ir troškinto maisto, o pas jį kepiniai. Tai gi priaugau 7kg. Su pažįstama nuspendėm išmėginti tabletes lieknėjimui. padėjo, numečiau tuos užaugintus kg. Viskas gal ir būtų gerai, tačiau pakeičiau darbą, mityba išsidarkė (darbo diena būdavi 16val kartais ir daugiau), ne visada valgydavau darbo metu, o grįžus namo 2val nakties pirmiausia bėgdavau link ŠALDYTUVO.. Tokiu "sveiku" gyvenimo būdu užsiauginau (per porą metų) 20kg. :B verysad.gif Baisiausia tai, kad net nepajaučiau kaip tie kg užaugo. blink.gif Suprantama pamačius galutinį rezultatą mane ištiko šokas. Didžiausias stimulas susitvarkyti su svoriu buvo ARTĖJANČIOS VESTUVĖS thumbup.gif Stimulas buvo geras, numečiau kelis kg (tiksliai nepamenu kiek). Tačiau vestuvės atėjo ir praėjo, o kilogramai grįžo. Nusprendžiau nueiti pas dietologę. Ji man sudarė meniu. Bet kandrybės trūkumas padarė savo... unsure.gif Meniu kažkur "dingo", svarstyklės "pasislepė"... Reikėjo dar vieno šoko. Gavau. Su drauge buvom klube. Ankščiau sulaukdavau daug dėmesio iš vaikinų, o tą kartą jų dėmesiu mėgavosi tik draugė.. Pabrėžti noriu, kad aš neieškau jokių santykių ar kažko panašaus. Myliu savo yrą ir kitų man nereikia, bet vis tiek malonu, kai dėmesį į tave atkreipia kiti.. blush2.gif
Nubraukiau dulkes nuo svartyklių... ir... o Dieve mano... 89kg help.gif
Suradau dietologės sudarytą meniu, nusprendžiau laikytis nuo kitos savaitės. Šią savaitę darau organizmo valymą. Laikausi kopūstų sriubos dietos, ryt jau paskutinė diena ir rezultatai mane džiugina -4,5kg. Taip pat nuo kito mėn grįžtu į sporto klubą (dėl finansinių sunkumų teko nutraukti). thumbup.gif
Planai ateičiai gražiai skamba ir teikia daug vilčių, tik svarbiausia, kad nesibaigtų ryžtas. 4u.gif Ačiū mano nuostabiam vyrui, kuris palaiko ir net sutiko valgyti pagal mano meniu ( tik jam truputį riebiau ir su druska prižadėjau gaminti) thumbup.gif
Atsakyti
Kaip gerai vilnietiems thumbup.gif Visos geriausios dietologės yra. Aš lankiausi pas Pipiraitę, mano kolegė pas Gavelienę, o draugė pas Antonovą berods. Visų atsiliepimai puikūs. Tai sėkmės ir Jums! Pasidalinkit įspūdžiais.

Aš pas Žaną Antonovą buvau, tai man ji labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AlisaBu @ 2013 04 13, 22:18)
Kaip gerai vilnietiems  thumbup.gif  Visos geriausios dietologės yra. Aš lankiausi pas Pipiraitę, mano kolegė pas Gavelienę, o draugė pas Antonovą berods. Visų atsiliepimai puikūs. Tai sėkmės ir Jums! Pasidalinkit įspūdžiais.

Aš pas Žaną Antonovą buvau, tai man ji labai patiko  thumbup.gif

Tai rytoj jau startas! Nusiteikę? rolleyes.gif Aš tai jau savaitėlė pagal meniu maitinuosi, rytoj sversiuos, žiūrėsim kiek čia nukrito cool.gif
Atsakyti

QUOTE(pukas @ 2012 11 11, 09:38)

QUOTE(Sanraiz @ 2012 11 26, 21:59)
Turiu savo Dietos sistemoj sudaryta meniu 1300 kcal, gal kas nori keistis?

Sveikos 4u.gif
prieš tris su puse metų pirmą kartą apsilankiau pas D. Pipiraitę. Su jos pagalba sėkmingai numečiau per pusmetį 12 kg. Dar norėjau 5 atsikratyti, bet daktarė pasakė, kad jau gana cool.gif . Pasilaikiau sėkmingai bene pusantrų metų su tuo svoriu, deja po truputį viskas grįžo... verysad.gif . Bėda - potraukis saldumynams ir alkio jausmas. Pabandau vėl pradėti tais pačiais meniu laikytis, bet jaučiu nenumaldomą alkį iki silpnumo. Susiruošiau dar kartą pas D. Pipiraitę. O ji, galima sakyti, mane išbarė, ir nieko naujo nebepasiūlė... Davė suprasti, kad pagalbos pas ją nebegausiu verysad.gif

Todėl visai mielai pasikeisčiau su kuo nors į savo turimus du vos vos besiskiriančius valgiaraščius, turinčius apie 1300 kcal.
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2013 04 15, 14:12)
Sveikos  4u.gif
prieš tris su puse metų pirmą kartą apsilankiau pas D. Pipiraitę. Su jos pagalba sėkmingai numečiau per pusmetį 12 kg. Dar norėjau 5 atsikratyti, bet daktarė pasakė, kad jau gana  cool.gif . Pasilaikiau sėkmingai bene pusantrų metų su tuo svoriu, deja po truputį viskas grįžo...  verysad.gif . Bėda - potraukis saldumynams ir alkio jausmas. Pabandau vėl pradėti tais pačiais meniu laikytis, bet jaučiu nenumaldomą alkį iki silpnumo. Susiruošiau dar kartą pas D. Pipiraitę. O ji, galima sakyti, mane išbarė, ir nieko naujo nebepasiūlė... Davė suprasti, kad pagalbos pas ją nebegausiu  verysad.gif

Todėl visai mielai pasikeisčiau su kuo nors  į savo turimus du vos vos besiskiriančius valgiaraščius, turinčius apie 1300 kcal.

Galim keistis smile.gif ,parasiau i az
Atsakyti
Sveikos smile.gif
O aš tai nežinau kaip man vėl pradėti maitintis pagal dietologės (pas ją lankiausi gal prieš kokius 2-3 metus) sudarytą valgiaraštį. Motyvacijos 0, pastangų 0, noro tik būti lieknai yra biggrin.gif Vis skaičiuoju kiek čia liko iki vasaros, o kad daryčiau kažką- blush2.gif Kaip jūs save motyvuojat?

Man to maisto valgant pagal valgiaraštį tikrai netrūksta, kartais net per daug būna, jei teisingai valgai, bet aš, kaip taisyklė, būtinai užsinoriu to, ko valgiaraštyje nėra, o kai jau atleidi vadeles vieną kartą, tada viskas cool.gif Taip ir tada prieš kelis metus nustojau valgiaraščio laikytis.

QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 04 14, 19:15)
Tai rytoj jau startas! Nusiteikę?  rolleyes.gif Aš tai jau savaitėlė pagal meniu maitinuosi, rytoj sversiuos, žiūrėsim kiek čia nukrito  cool.gif

Ir kiek nukrito? smile.gif

QUOTE(Nata* @ 2013 04 15, 12:12)
Sveikos  4u.gif

Todėl visai mielai pasikeisčiau su kuo nors  į savo turimus du vos vos besiskiriančius valgiaraščius, turinčius apie 1300 kcal.

Parašiau į a.ž. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2013 04 16, 20:31)
Sveikos smile.gif
O aš tai nežinau kaip man vėl pradėti maitintis pagal dietologės (pas ją lankiausi gal prieš kokius 2-3 metus) sudarytą valgiaraštį. Motyvacijos 0, pastangų 0, noro tik būti lieknai yra biggrin.gif Vis skaičiuoju kiek čia liko iki vasaros, o kad daryčiau kažką- blush2.gif Kaip jūs save motyvuojat?

Man to maisto valgant pagal valgiaraštį tikrai netrūksta, kartais net per daug būna, jei teisingai valgai, bet aš, kaip taisyklė, būtinai užsinoriu to, ko valgiaraštyje nėra, o kai jau atleidi vadeles vieną kartą, tada viskas cool.gif Taip ir tada prieš kelis metus nustojau valgiaraščio laikytis.
Ir kiek nukrito? smile.gif

Nukrito 1.7 kg per savaite. Motyvacija - brandinau ta ideja nuo vasario menesio, bet vis delsiau, atidejinejau. O si menesi susikloste aplinkybes, kad susilazinom su kolega, kas daugiau per menesi numes svorio. Laimetojui pralaimejes perka Moet chandon sampano. Kol kas as laimiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Gal kuri norėtų keistis 1100 kcal dietą į +/- analogiško kaloringumo?

Rašomės per až ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elodeja: 16 balandžio 2013 - 21:38
QUOTE(Kapricija @ 2013 03 10, 12:39)
Kas cia blogo? nera KLP tu dietologu, o ju paslaugas teikia kas tik sugalvoja doh.gif ... Pries kritikuodama savo klaidas issitaisykite 4u.gif

Kas nori reklamuotis, yra tam skirta tema 4u.gif
O mano klaidos yra mano reikalas, niekam cia itikt nenoriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukej @ 2013 04 12, 10:06)
Sveikos, jungiuos į jūsų diskusijas  bigsmile.gif  Esu iš Kauno. Užsiregistravau antradieniui pas Laurą Romeraitę "Jaunatvės namai". Anksčiau klausė kažkuri apie šita dietologę, tai va, po apsilankymo galėsiu pirma įspūdi aprašyti.

labai domina, kaip pas Romeraite sekesi, ar maloni, ar ipute entuziazmo? ax.gif
Atsakyti