Įkraunama...
Įkraunama...

Dietologai 5 tema

As bandziau kazkada,bet nieko gero.Nieks nepades,nei dietos, nei vaistai.Reik tik pradet ziuret kiek valgai,uzkandziauji.Svarbiausia kalorijos,ne daugiau 1300
ir pradesi lieknet.
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2013 01 16, 16:35)
Ar nieks nebande pirkti dietos is www.manodieta.lt? ax.gif  kazkaip ir gundausi, kaina nedidele blush2.gif , bet baugina tai, kad atsius tik nuorodą i valgiaraštį g.gif  O nebus taip, kad atsius nuoroda i kokia zinoma japoniska ar kopustu sriubos savaitine dieta unsure.gif Gal kas galit pasidalinti ispudziais?
Kaip tik dabar perkant per beta.lt dar nuolaida perkant 12 sav. valgiarasti ax.gif

Aš bandžiau, atvirai kalbant man patiko labiau nei siūlė gydytoja, nes ten įvairesnis maistas buvo, tik žinoma rezultato aš nepasiekiau, nes nesilaikiau taip kaip reikia. Pabandyk už 5 Lt nusipirkti 1 savaitei ir pamatysi koks ten valgiaraštis.
Atsakyti
QUOTE(MadCost @ 2013 01 17, 10:08)
Aš bandžiau, atvirai kalbant man patiko labiau nei siūlė gydytoja, nes ten įvairesnis maistas buvo, tik žinoma rezultato aš nepasiekiau, nes nesilaikiau taip kaip reikia. Pabandyk už 5 Lt nusipirkti 1 savaitei ir pamatysi koks ten valgiaraštis.

Aciu, pabandziau 4 sav. tai kol kas 1 sav. meniu kasdien po 1500 kcal kazkur. Maistas tai ivairus, kaip pavyzdi idedu 1 dienos meniu
1 diena
Ryžių košė 200 g 194 kcal
Pienas, 2,5% 100 ml 56 kcal
Džiovinti bananai 30 g 103.8 kcal
Apelsinų sultys 200 ml 90 kcal
Pusryčiai 443.8 kcal

Obuolys 1 vnt. 53 kcal
Priešpiečiai 53 kcal

Vištienos krūtinėlė be odos 200 g 208 kcal
Alyvų aliejus 3 arb. š. 132 kcal
Juoda duona 2 rieke 152 kcal
Paprika 1 vnt. 28 kcal
Kopūstai baltagūžiai 200 g 44 kcal
Pietūs 564 kcal

Grūdų paplotėliai 2 vnt. 40 kcal
Sūris, varškės, tepamas 4,5% 10 g 12.4 kcal
Pomidoras 1 vnt. 20 kcal
Pavakariai 72.4 kcal

Duona su grūdais 1 rieke 75 kcal
Jogurtas, su vaisiais 100 g 102 kcal
Varškė, liesa 150 g 129 kcal
Apelsinas 1 vnt. 47 kcal
Vakarienė 353 kcal
Na, bandysim, kazkaip reikia bent 10 kg nukratyti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnesse: 17 sausio 2013 - 15:19
Labas)as treciadieni uzsirasiau pas Jūratė Dobrovolskienė.(Dietos sistema)kaip jum sekasi laikytis dietos,pagal ju isduota valgiarasti? biggrin.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
dar vienas klausymukas:)ar daznai reikejo pas jas lankytis ir kiek tada vizitas kainuodavo pas ja:)aciu uz suteikta info smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2013 01 16, 17:35)
Ar nieks nebande pirkti dietos is www.manodieta.lt? ax.gif  kazkaip ir gundausi, kaina nedidele blush2.gif , bet baugina tai, kad atsius tik nuorodą i valgiaraštį g.gif  O nebus taip, kad atsius nuoroda i kokia zinoma japoniska ar kopustu sriubos savaitine dieta unsure.gif Gal kas galit pasidalinti ispudziais?
Kaip tik dabar perkant per beta.lt dar nuolaida perkant 12 sav. valgiarasti ax.gif

Sveikos,buvau issipirkusi manodietos valgiarasti thumbup.gif , pagal ji maitinausi pavasari. Valgyti yra tikrai daug,
ir ivairaus maisto, kazkiek meduoliu, aviziniu sausainiu,sokoladinis saldainis, pieno produktai, viskas beveik virta, kazkiek patiekalu buvo ir kepto,bet tik orkaiteje. Daug darzoviu, vaisiu nedaug, riebalu nedaug, bulviu, makaronu sus uriu, ryziu ir t.t. Viska reikia svertis. Pradzioje labai sunku, bet paskui ipranti. As buvau issipirkusi 6 savaitems, tai per tas savaites numeciau 5kg, galejau ir daugiau,bet vis truputi nuklysdavau i sonus blush2.gif . Man asmeniskai to maisto buvo per daug blink.gif , nes anksciau nebuvau pratusi tiek daug valgyti.Bet,kad cia liesas maistas, o ne riebus ar saldumynai bei mieliniai gaminiai, tai ir svoris krito. Dabar bandau valgyti kazkiek panasiai,nes tas rezimas varo is proto: 5 kartus valgyti. Mano didziausia nuodeme yra saldumynai doh.gif ,nes valgyti daug nevalgau ir ir nemegstu riebiai. Pirmyn atgal vaiksto 5 kg. ir mane tas nervina. Nuo pirmadienio pradesiu vaikscioti i sveikos gyvensenos susitikimus, tai galvoju,kad kazkiek prisiminsiu ir vel.
Siaip esu numetusi 30 kg per dvejus metus,kai dar buvau jauna ir neturejau vaiku. Ta svori pavyksta islaikyti jau 7 metai, bet norisi tuos 5 kg numesti iki pilnos laimes ax.gif , noriu sverti tiek,kiek pries antaraji nestuma. Dietologai sako, kad reikia normaliai valgyti ir saldumynu nesinori: ne velnio netiesa schmoll.gif , man tai to tikrai nepasiseke pasiekti, tai todel ir buciau numetusi daugiau kg, jei nebuciau valgiusi papildomai saldumynu smile.gif
Atsakyti
Labas:)norejau pasiteirauti kiek kg numetet(kai nuejote i Dietos sistema)
Papildyta:
Cia mires sis forumas?
Atsakyti
gal kas turite patirties su dietologe Laura Romeraite?
Atsakyti
Pirmą kartą, kai lankiausi per 2 mėn numečiau 5 kg. Po to 1,5 metus nesilankiau ir stengiausi reguliariai maitintis - tai nesugrįžo nė vienas kg.
Po kokių 2 metų vėl nuėjau, nes norėjau dar numesti... tai per 2 mėn vėl 5 kg numečiau. Tačiau po dietos kažkaip psichologiškai buvo sunku ir pradėjo vėl gana daug valgyti - tai per pusę metų sugrįžo tie 5 kg. Nors patys pirmieji numesti kg iki šiol negrįžta.
Pradinis svoris mano buvo 81,5 kg... per pirmą kartą numečiau iki 76... per antrą iki 71..
Tai galima sakyti išviso 10kg smile.gif
Svarbiausia neprarasti kontrolės po to.
Atsakyti
As pas Pipiraite. Man po poros menesiu - 7kg. Nuosekliai laikantis labai svoris krenta, tad net neisisivaizduoju kiek daugiau buciau numetusi, jeigu buciau rimtai laikiusis, nes per sventes kimste viska kimsau, ir siaip laikas nuo laiko nuklysdavau smile.gif
Atsakyti
sveiki, as irgi lankausi Dietos Sistemoje. pas Edita Gaiveliene. Viskas patinka, svoris krenta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(TerraIncognita @ 2013 02 07, 23:43)
As pas Pipiraite. Man po poros menesiu - 7kg. Nuosekliai laikantis labai svoris krenta, tad net neisisivaizduoju kiek daugiau buciau numetusi, jeigu buciau rimtai laikiusis, nes per sventes kimste viska kimsau, ir siaip laikas nuo laiko nuklysdavau  smile.gif

As irgi planuoju vel pradeti laikytis meniu. Esu anksciau tai dariusi, lankiausi pas D. Pipiraite. Tai norejau pakomentuoti, kad svoris tikrai krenta, bet laikantis meniu ilgesni laika svoris nustoja kristi dideliais tempais, kaip kad -7 kg per 2 men.

Mano meniu yra iskrovos diena: kefyras + rugine duona, ir kitas variantas liesa varske + 2 obuoliai ir bananas. Gal gali kas nors pasidalinti kitokiais variantais? Pabodo sie rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Ožiaragė-: 19 vasario 2013 - 13:34