Įkraunama...
Įkraunama...

Dietologai 5 tema

QUOTE(Lapala @ 2012 08 25, 14:36)
Sveikos, turiu dietologo sudarytą dietą (1300  kcal į dieną). Gal kas irgi turi planelį ir norėtų keistis? Maniškė labai pabodo, o naujos susidaryti jau neplanuoju. Jei ką - PM.

Issiunciau valgiarasti,bet pilna dezute, neprimima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TerraIncognita @ 2012 11 08, 13:41)
Ačiū už atsakymus  4u.gif Jau kitą savaitę, 15d. turiu vizitą pas gyd. Pipiraitę, greitą apsisprendimą padiktavo netyčia pamatyta akcija jų puslapyje. 20% nuolaida ir greito vizito laikas smile.gif O jau su biolaukais kaip bus taip bus  biggrin.gif

Na tai kokie ispudziai?
Atsakyti
Turiu savo Dietos sistemoj sudaryta meniu 1300 kcal, gal kas nori keistis?
Atsakyti
QUOTE(Dowiliukxe @ 2012 11 15, 17:44)
Na tai kokie ispudziai?

Ispudziai geri smile.gif Jau savaite maitinuosi, 1500kaloriju i diena, bet alkis baisus nekankina smile.gif Galvoju dabar, ar tik nepabos maitintis visa menesi pagal ta pati valgiarasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katanaukas @ 2012 03 31, 01:42)
Labukas, o gal kuri galetu pasidalinti ar bent apytiksliai parasyti savo savaitukes mitybos plana??? Tiesiog butu idomu paziureti kokiom porcijom reikia valgyti ir koks produktu ivairumas smile.gif

Dietologes sudaryta dieta
Į sveikatą mirksiukas.gif
Nera ji jau tokia individuali, nes drauge buvo pas ta pacia ir jai meniu beveik viens prie vieno sudare biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Vaisine @ 2012 04 17, 18:53)
na kas liecia dalinimasi, tai mes juk visos cia einam mokam pinigelius kad paskui laikytis to mitybos plano, o ne prasom kad kazkuri susimokejus, imtu ir dalintusi savo info, tai ir darbo dietologem nebeliktu wink.gif nenoriu pasirodyt nemandagi ar grubi  4u.gif  , bet juk realybe tokia - ''jei neturi pinigu geram Mercedes Benz, tai juk neprasai kad drauge toki tau paskolintu'' smile.gif

tipiskas lietuviskas poziuris thumbup.gif
Kai sumoki dietologui, gauni ne tik dietos meniu. Gauni dar ir pokalbi, padrasinima, kontrole. O butent sito dalyko mums dazniausia ir truksta. Juk dietu pilnas internetas, bet daznai nepavyksta ju iki galo issilaikyti, nes nera stimulo.
Atsakyti
QUOTE(varnikė @ 2012 12 10, 08:33)
Dietologes sudaryta dieta
Į sveikatą  mirksiukas.gif
Nera ji jau tokia individuali, nes drauge buvo pas ta pacia ir jai meniu beveik viens prie vieno sudare biggrin.gif

Nenoriu pasirodyti nemandagi, bet šitoje dietoje per mažai kalorijų, o jeigu dar maitinančiai tai iš viso. Per tris savaites numesti 8 kg yra nesveika. Įdomu, kaip jums pavyko išlaikyti taip greitai numestą svorį? g.gif

Iš principo patiekalai yra geri, bet kiekis kalorijų per mažas, sakyčiau dietologė nelabai išmano savo darbą. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolili @ 2012 12 19, 13:33)
Nenoriu pasirodyti nemandagi, bet šitoje dietoje per mažai kalorijų,

bet kiekis kalorijų per mažas, sakyčiau dietologė nelabai išmano savo darbą.  ax.gif

o as sakyciau, kad palikta truputis "pagrybavimui", t.y. pasmaliziavimui. Na, negi nepasitaiko, kad laikantis dietos, kad ir pora vynuogiu i burna isidet, nes nesusilaikei? Daugumai taip buna, o tuo atveju, tai jau kaloriju tikrai ne per mazai mirksiukas.gif
Papildyta:

net grizau atgal i nurodyta tema paziuret, kiek jau ten tas kaloriju kiekis nurodytas
QUOTE(varnikė @ 2009 05 20, 16:29)
Iš viso: 1150 kcal, 28 riebalai, 145 anglevandeniai, 79 proteinai

Iš viso: 1155 kcal, 30 riebalų, 165 angliavandenių, 60 proteinų

Jerguteliau doh.gif per mazai 50 arba 45 kcal., nes minimaliai 1200 reikia, o tiek nera doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2012 12 19, 18:42)
o as sakyciau, kad palikta truputis "pagrybavimui", t.y. pasmaliziavimui. Na, negi nepasitaiko, kad laikantis dietos, kad ir pora vynuogiu i burna isidet, nes nesusilaikei? Daugumai taip buna, o tuo atveju, tai jau kaloriju tikrai ne per mazai mirksiukas.gif
Papildyta:

net grizau atgal i nurodyta tema paziuret, kiek jau ten tas kaloriju kiekis nurodytas

Jerguteliau  doh.gif per mazai 50 arba 45 kcal., nes minimaliai 1200 reikia, o tiek nera  doh.gif

Čia buvo sudaryta dieta maitinančiai mamai. Tokiu atveju turi būti ne mažiau 1500 kcal. Taigi per mažai 350 kcal.

Atsakyti
QUOTE(Nadiushazukov @ 2010 10 26, 09:42)
Norėčiau atidaryti nauja temą. Man dabar 36, iki 25metu svoris buvo normalūs, po to prasidėjo, nuo 67kg(172sm) svoris pakilo iki 86kg, buvo nelaimingas neštumas(vaikas mirė). Pirmai pabandžiau Badikovos dieta, per 2men numėčiau iki 70kg, valgiau tą prakeiktą Taip vadintą žeme ir varške, praktiškai nieko nevalgiau. po metų svoris pakilo iki90kg, tada mės su vyru planavom pagymdit nors vieną vaiką, bet niekaip nepavykdavo,pagaliau29met aš pagimdžiau vaiką ir svoris priaugo iki110kg, kovojau visais imanomais būdais, kažkaip pavyko svorį sumažinti iki 90kg.Taip buvo 4metus, po to nusprendžiau mesti rūkyti ir mėčiau jau 2,5metai, bet svoris išaugo iki 105kg, ir čia aš pastuojau su savo antrų vaikų, neštumas buvo snkus, visą neštumo laiko buvo toksikozė, tai kad priaugau tik 10kg, ir kai pagimdžiau viskas nukrito iki105kg, aš buvau laiminga, galvoja kaip nors susitvarkisiu, bet kaip ne taip, mano svoris išaugo iki 119kg, tikra karvė, mačiau kaip vyras į mane žiurėdavo(apie seksa kalbos jau nebuvo).Tada nusprendžiau kreiptis pas savo terapeutą, padarėm kraujo tyrimus, pasirodo pas mane buvo endokrininių problemu, pradėjome hormonu kursą,pasidarė dar blogiau.Jeigu nevalgau svoris stovi, tik ką nors suvalgau kg auga.Daktarė patarė kreiptis pas dietologą.Ir šita vasara sutikau norfoj bendradarbe, ir ji papasakoja kad lankosi pas gyd.dietologe jau metus(rezultatas buvo matyt< ji numete 33kg per metus).Aš pajemiau pas ja tel. nr gyd.dietologes, ir nuvariau.Sutikau labai maloni moterį, mes pasikalbėjome,mane pasverė, sumokėjau netiek ir daug pirmas apsilankymas 100lt+ 100ltuž dietos sustatima+50lt(tave pasveria specalusis aparatas), ir kiekvienas pakartotinas apsilankimas 60lt(kartą per1,5men). Teko laukti vieną savaite kol atsiunte man maitinimo planą, kai pamačiau apakau, ten buvo ir duona, ir sūris,ir bulvės, ir silke, ir mėsa, ir net ledai. Startavau 2010.08.01, šiai dienai aš netekau 19kg, ir visa laik pavalgius, NEALKANA.Suligynus su Badikovos dieta(svaigdavo galvą, ir visa laika norėjau valgyti),ir už kiekvieną numesta kg 20lt. thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(neringanaturopate @ 2013 01 01, 19:35)

Nereali istorija:)
Atsakyti
QUOTE(Lolili @ 2012 12 19, 14:33)
Nenoriu pasirodyti nemandagi, bet šitoje dietoje per mažai kalorijų, o jeigu dar maitinančiai tai iš viso. Per tris savaites numesti 8 kg yra nesveika. Įdomu, kaip jums pavyko išlaikyti taip greitai numestą svorį? g.gif

Iš principo patiekalai yra geri, bet kiekis kalorijų per mažas, sakyčiau dietologė nelabai išmano savo darbą.  ax.gif

Jauciausi gerai, pienas nedingo, po dietos dar kelis menesius ismaitinau. Svoris dar ilgai neataugo. Visada buvau tokios nuomones, kad ne koloriju kiekis svarbu, o su kokiais produktais tos kolorijos surenkamos. Tai manau yra per daug individualu, kad galetum visiems pritaikyti vienodas taisykles. Juk vienas valgo kaip uz tris ir nestoreja, o kitas atrodo ir nuo oro puciasi. Sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
Ar nieks nebande pirkti dietos is www.manodieta.lt? ax.gif kazkaip ir gundausi, kaina nedidele blush2.gif , bet baugina tai, kad atsius tik nuorodą i valgiaraštį g.gif O nebus taip, kad atsius nuoroda i kokia zinoma japoniska ar kopustu sriubos savaitine dieta unsure.gif Gal kas galit pasidalinti ispudziais?
Kaip tik dabar perkant per beta.lt dar nuolaida perkant 12 sav. valgiarasti ax.gif
Atsakyti