QUOTE(Eileiteja @ 2012 03 21, 12:48)
Sveiki,
Na man nelabai patiko jos pasiūlyti pateikalai, buvo nemažai produktų, kurių nemėgstu nors ir užsirašė, kad nemėgstu, pvz., sakiau, kad saldžiai nelabai mėgstu ir prašiau, kad nebūtų saldžių patiekalų, tai visi pusryčiai beveik saldūs buvo ir dar plius saldainių vieną dieną

man geriau sumuštiniai

aišku galėjau parašyti ir paprašyti, kad pakeistų, bet man nesinorėjo, manau mūsų biolaukai nesutapo, o ir konsultacija pirmoji 20min buvo, paklausė ko nemėgstu, pasvėrė ir viso gero, o ieškojau tokios dietologes su kuria galėčiau pakalbėti atvirai ir radau

pas dabartinę ir meniu idealus man iš karto, kai tik atsiuntė pirmąjį valgiaraštį viskas patiko ir tiko. Buvo daug įvairiausių salotų parašyta, kurias magėjo išbandyti, ko pasekoje ir valgiaraščio laikiausi, nes buvo įdomu, nors ir sunku, pripažinsiu seni įpročiai dar dabar kartais išlenda, bet aš juos greitai suvaldau

O pasiekimai mano: 17kg numesta, bet judu ir toliau, buvo du mėnesiai kai numečiau tik 2kg, buvau užsnūdusi ant laurų, bet dabar vėl viskas tvarkoje krenta į savaitę po 1kg

O jūsų kalorijų kiekis itin mažas aš negalėčiau tokio išsilaikyt, net kai savo laikiausi pirmas tris savaites buvo labai sunku, o pas mane dienos norma 1400-1500kcal.
O Jūs jau kiek numetėte?
Gan normali pas Jus dienos norma, kai manoji buvo 1100-1200, tai visą laiką beveik jausdavau alkį, tuomet ir sukosi mintys tik apie maistą, o vakare po darbo dar sunkiau buvo. Laikiausi aš apie 3 savaites-mėnesį, kažkaip pritrūko motyvacijos, nes tai buvo savęs prievartavimas, supratau, kad šitaip visą gyvenimą negyvensi. Numečiau gal kokių 1,5 kg

ir tie sugrįžo. Tai buvo pernai, o šįmet vėl žadu susiimti, turiu tikslą numesti 10 kg, šiuo metu tiesiog rašausi valgymo dienoraštį, skaičiuoju kalorijas, jau pradedu atsirinkti ką valgyti, o ko ne, vis galvoju pasilaikyti valgiaraščio, tik jį pakoregavus. Mano valgiaraštis irgi nelabai patiko, rytais daug košių, kurių nemėgstu ir rytais nespėju jų išsivirti (rytais sunku man keltis), parašyta mėgiama sriuba, bet sriubos labai yra įvairios pagal sudėtį ir kaloringumą... Na man irgi neatsakė į keletą klausimų: ką daryti kai norisi labai valgyti (dabar žinau, kad reikia tiesiog gerti daug vandens, gerai išgerti vandens stiklinę prieš valgį - taip greičiau pasisotinama, daug valgyti daržovių salotų su šaukšteliu aliejaus ar su šaukštu jogurtine grietine, vėliau pripratus stengtis atsisakyti riebalų), ką valgyti esant pilvo pūtimui ir sunkumo jausmui ir t.t., tikėjausi išsamesnio pokalbio.
O pas ką Jūs dabar lankotės? Na nemažai Jūs numetėt, rezultatai manau akivaizdūs, tikra šaunuolė esate

Kur semiatės valios ir motyvacijos?

Dar norėjau paklausti ar sportuojate? Teko girdėti tokią nuomonę, kad kol nenukrito nors keletas kilogramų, sportuoti nevalia

Mąstau ar pradėti sportuoti ar palaukti