Įkraunama...
Įkraunama...

Dietologai 5 tema

QUOTE(migliukas17 @ 2012 02 08, 19:37)
Labuka, na ir as uzsiregistravau, pas Gaveliene kovo 5d. jau laukiu nesulaukiu vizito, ir valgiarascio kad kuo greiciau galeciau pradeti igyvendinti savo svajone atsikratyti gan didelio virsvorio. Nes po dvieju nestumu priauginai nemazai kg.
verysad.gif

Tai kiek kg isvis db noretum nurident?
Atsakyti
QUOTE(Dowiliukxe @ 2012 02 10, 10:21)
Tai kiek kg isvis db noretum nurident?

Labuka, reikia man ju nurident nemazai nes mano ugis 1.74 , o svoris 101kg, nors 10 nuridenciau pradziai tai butu super, na bus matyt kaip cia man seksi, nes noras begalinis atsikratyt tu kg, tikiuosi nedinks mano entuziazmas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(migliukas17 @ 2012 02 10, 14:24)
Labuka, reikia man ju nurident nemazai nes mano ugis 1.74 , o svoris 101kg, nors 10 nuridenciau pradziai tai butu super, na bus matyt kaip cia man seksi, nes noras begalinis atsikratyt tu kg, tikiuosi nedinks mano entuziazmas  smile.gif

Na linkiu, kad jis niekur nedingtu. Kai gausi meniu, galesim cia uzsukt laikas nuo laiko ir parasyt kaip sekas laikytis plano.
Atsakyti
QUOTE(wauuu @ 2012 02 06, 23:58)
As dar negavau valgiarascio nors jau savaite praejo smile.gif

Kaip ar jau gavai valgiarasti?
Atsakyti
Gavau ilgai laukta valgiarasti, pradejau laikytis, bet labai jau sunku, reiks savaitgali kazkoki plana pasidaryti o tai labai jau sunku pagal valgiarsti gamintis, tai to neturiu tai ano doh.gif , bet tikiusiu kazkaip suderinsiu, noras tai nerialus, bet ar valios uzteks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wauuu @ 2012 02 10, 19:55)
Gavau ilgai laukta valgiarasti, pradejau laikytis, bet labai jau sunku, reiks savaitgali kazkoki plana pasidaryti o tai labai jau sunku pagal valgiarsti gamintis, tai to neturiu tai ano  doh.gif , bet tikiusiu kazkaip suderinsiu, noras tai nerialus, bet ar valios uzteks doh.gif

as tai kiekviena diena eidavbau i aprduotuve, ir susipirkdavau tuos produktus, kurie bus reikalingi rytdienos valgymams.. taip tada nebudavo "atmaskiu", kad kazko nera.... biggrin.gif
sekmes! smile.gif
Atsakyti
jeigu noras nerealus tai viskas imanoma, ir jeigu pasiryzai keisti savo gyvenimo buda tai ir reikia stengtis 4u.gif as jau nuo dabar pradedu prisilaikyt, neprisivalgyt ir labai laukiu vizito pas dietologe. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wauuu @ 2012 02 10, 19:55)
Gavau ilgai laukta valgiarasti, pradejau laikytis, bet labai jau sunku, reiks savaitgali kazkoki plana pasidaryti o tai labai jau sunku pagal valgiarsti gamintis, tai to neturiu tai ano  doh.gif , bet tikiusiu kazkaip suderinsiu, noras tai nerialus, bet ar valios uzteks doh.gif

Aš tik gavusi valgiaraštį, susižiūrėjau visos savaitės meniu, susirašiau į lapą, kokių produktų reiks, susižiūrėjau šaldytuve ir spintelėse ką turiu biggrin.gif (tą išbraukiau), likusius produktus tą pačią dieną susipirkau ir nebuvo jokių problemų dėl to, kad kažko trūksta smile.gif

QUOTE(migliukas17 @ 2012 02 11, 20:49)
jeigu noras nerealus tai viskas imanoma, ir jeigu pasiryzai keisti savo gyvenimo buda tai ir reikia stengtis  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(wauuu @ 2012 02 10, 21:55)

tai parasyk kaip sekasi jo laikytis, nuo rytojaus ir as pradedu smile.gif
Atsakyti
Na kaip sekasi Dowiliukxe laikytis dietos, man tai sunkiai ieinu i ta ritma, bet vakare vis dar neatsilaikau, rezultato tai dar jokio sad.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, as tai dar blaskausi, bet bent jau padariau pazanga, kad pradejau sportuot 4 kartus per savaite thumbup.gif jau jauciasi ant apimciu ax.gif jei dar pajungciau mityba, isvis butu super, bet nezinau ar as atlaikyciau doh.gif

Tiesa, gal labiau aktualu kaunietems, ziurekit ka radau. Cia raso, kad mitybos konsultacija, ir matuoja su tais aparatais:

http://www.bionaturo...gu-kainynas.htm
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2011 11 29, 11:31)
eisiu pas Egle Kliukaite:)

QUOTE(Eileiteja @ 2011 11 29, 20:51)
thumbup.gif  Parašykite įspūdžius po apsilankymo, įdomu, kokios kitų nuomonės, nes aš kai rinkausi pas ką eiti, visai neradau atsiliepimų apie ją, bet vis tiek surizikavau ir nenusivyliau  smile.gif
Kada vizitas?

pries kuri laika buvau pas daktare pakartotinai. mano rezultatai dziuginantys - per 2 menesius netekau 6kg (10cm nuo liemens). prisipazinsiu, kad pirma menesi laikiausi kaip pridera, o antraji... nesilaikiau valgiarascio, bet valgiau reguliariai, panasu maista kaip valgiarastyje, panasiais kiekiais. nesportavau, nors zadejau sportutoi unsure.gif geriau alaus, vyno. kartais net alaus kartu su kepta duona.

supratau, kad laikantis valgiarascio svoris krenta greiciau, bet ir nesilaikant, taciau taisiklingai maitinantis nepersivalgant svoris taip pat krenta.

per pastaraji vizita paprasiau dietologes, kad parasytu vidutiniskai picos, cepelino, alaus kaloringuma. jei kazko noriu - neatsisakau, kitaip gyvenimas netektu labai didelio malonumo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi-Vian: 18 vasario 2012 - 11:24