Įkraunama...
Įkraunama...

Dietologai 5 tema

QUOTE(Eileiteja @ 2012 01 26, 13:23)
Oho, kaip plešia  blink.gif 

O dėl alkio, tai žinokit tikrai normalu jausti pradžioje, bet ne visada, jeigu jaučiate ir toliau tada galite savo nuožiūra padidinti daržovių kiekį... aš pirmas tris savaites jaučiau alkį, galvojau tikrai nebesilaikysiu, paskui susitraukė skrandis tikriausiai alkio nebejutau, o dabar jau ir porcijos per didelės, persivalgau  doh.gif

Nu g.gif reikia tada dar kentėti man taip gaunasi, bet konsultacijos pakartotinos tai jau neisiu.
Atsakyti
QUOTE(MadCost @ 2012 01 26, 11:32)
Ai žinai norisi nepasiduoti, bet iš tų nervų šian sukirtau šokolado sad.gif
Va ką ji man parašė cituoju "šiuo metu pakartotinis vizitas kainuoja 80 lt, nuo 03.01 kainuos 100 lt. Šiuo metu antrojo plano sudarymas kainuoja 60 lt, nuo kovo 1 d. kainuos 100 lt"

šokoladas gerai smegenims biggrin.gif Kartais reikia šiek tiek save palepinti, čia kaip prizas už tai, kad numetei 4 kg biggrin.gif
O kainos tikrai didelės, juolab, kad visų valgiaraščiai kažkiek panašūs, tiesiog kažkiek koreguoja.

QUOTE(Eileiteja @ 2012 01 26, 12:23)

O dėl alkio, tai žinokit tikrai normalu jausti pradžioje, bet ne visada, jeigu jaučiate ir toliau tada galite savo nuožiūra padidinti daržovių kiekį... aš pirmas tris savaites jaučiau alkį, galvojau tikrai nebesilaikysiu, paskui susitraukė skrandis tikriausiai alkio nebejutau, o dabar jau ir porcijos per didelės, persivalgau  doh.gif

O dėl daržovių reiks pabandyti daugiau jų valgyti. Ir pabandyti iškęsti kurį laiką alkį, matyt per greit pasidaviau. Ačiū už padrąsinimą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grmarti: 26 sausio 2012 - 12:36
QUOTE(MadCost @ 2012 01 26, 09:33)
na merginos vakar vakare visai nusivyliau tom dietom sad.gif Pasimatavau po mėnesiuko savo apimtis, o jos nė per milimetrą nesumažėjo tai kur tie 4 kg dingo?

ar sportuoji? Nes gali buti taip, kad nukrito 4 kilogramai riebalu, sportuojant padaugejo raumenu... Kurie ir neleidzia pastebeti apimties sumazejimo... wink.gif

o siaip tai man geriausiai alki numalsindavo vandenuko gerimas. Kai tik uzsimanau valgyti, isgeriu stikline vandens, ar alkio jausmas sumazeja.. wink.gif o po kurio laiko skrandis pripranta prie mazesnio maisto kiekio.. wink.gif
Atsakyti
šį pirmadienį ir aš apsilankiau pas dietalogę gyd. Gavelienę. Labai maloni gydytoja dabar laukiu nesulaukiu valgiaraščio essen.gif iš kur reiks valios rasti jo laikytis doh.gif
Atsakyti
Kas buvote pas dietologę Gavelienę per kiek atsiuntė valgiaraštį? savaitė praėjo ir niekaip nesulaukiu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Antelope @ 2012 01 26, 15:07)
ar sportuoji? Nes gali buti taip, kad nukrito 4 kilogramai riebalu, sportuojant padaugejo raumenu... Kurie ir neleidzia pastebeti apimties sumazejimo... wink.gif

o siaip tai man geriausiai alki numalsindavo vandenuko gerimas. Kai tik uzsimanau valgyti, isgeriu stikline vandens, ar alkio jausmas sumazeja.. wink.gif o po kurio laiko skrandis pripranta prie mazesnio maisto kiekio.. wink.gif

Na siaip nesportuoju todel ir keista, bet gal mano svarstykles gryba pjove ai nezinau, bet as nutariau nesilaikyti kaloriju skaiciavimo, o dabar pabandysiu sportuoti nes maisto mazinimas man per sunki uzduotis.
Atsakyti
QUOTE(wauuu @ 2012 02 04, 16:37)
Kas buvote pas dietologę Gavelienę per kiek atsiuntė valgiaraštį?  savaitė praėjo ir niekaip nesulaukiu sad.gif

Man gyd.Gavelienė valgiaraštį atsiuntė per kokias 4 dienas. Bet gal dabar klienčių daugiau, tai lėčiau viskas vyksta, žinau, kad labai sunku laukti, bet atsiųs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2012 02 05, 01:35)
Man gyd.Gavelienė valgiaraštį atsiuntė per kokias 4 dienas. Bet gal dabar klienčių daugiau, tai lėčiau viskas vyksta, žinau, kad labai sunku laukti, bet atsiųs smile.gif

Tikrai manau greit atsius smile.gif

Sveikos,

As jau gana seniai draugauju su gydyt. D. Pipiraite. Dabar kazkas uzejo, valios trukumas ar kas, kad nebepavyksta laikytis valgiarascio, nu vis prisikertu ko nereikia. Tai va, jei kas laikotes irgi siu gydytoju sudaryto valgiarascio butu malonu bendrauti ir palaikyti vienai kita bei patarti.
Atsakyti
As dar negavau valgiarascio nors jau savaite praejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wauuu @ 2012 02 06, 23:58)
As dar negavau valgiarascio nors jau savaite praejo smile.gif

Pabandyk pasiskambint, tikrai blogiau nebus. Juk gali but kad issiunte ir ne taip adresa uzsirase arba siaip tas valgiarastis pasiklydo interneto platybese arba tiesiog dar nepadare. as vietoj taves skambinčiau ir klausciau.
Atsakyti
QUOTE(Eileiteja @ 2012 01 26, 12:23)

pirma karta laikiausi Gavelienes meniu pries kokius 6 metus. "Nukritau nuo 64 iki 53 per 2 men. Alki pradzioj gal savaite jausdavau, bet paskui rimtai porcijos net perdideles pasidare.

Antras "zachodas" buvo pries 2 metus, sudare man nauja meniu. Nesilaikiau, gal tik savaite, nes uzpuole dideles problemos. Tuos ora metu edziau-badavau, tik vat svoris kaip ikaltas. Dabar savaite kaip vel grizus prie meniu. Galiu pasakyt, kad ir po tiek trumpai jau jauciasi. Niu ziuresim kiek cia tos valios turiu...Planas iki vasario 25 nukrist nuo 59 iki 56, kad pliaze su maudomu gedos nedaryciau...

Ai, beje, pas mane didziausios sankaupos ant pilvuzo, tai dar darau kasdien pilvo preso pratimus. Reiks pasimatuot apimti, labai tikiuosi patirpint lasiakus...
Atsakyti
Labuka, na ir as uzsiregistravau, pas Gaveliene kovo 5d. jau laukiu nesulaukiu vizito, ir valgiarascio kad kuo greiciau galeciau pradeti igyvendinti savo svajone atsikratyti gan didelio virsvorio. Nes po dvieju nestumu priauginai nemazai kg.
verysad.gif
Atsakyti