QUOTE(MadCost @ 2012 01 26, 09:33)
na merginos vakar vakare visai nusivyliau tom dietom

Pasimatavau po mėnesiuko savo apimtis, o jos nė per milimetrą nesumažėjo tai kur tie 4 kg dingo? Gal svarstyklės meluoja

Beje Pipiraitė Daiva dietologė vakar atrašė cituoju "O šiaip normalu jausti alkį, ilgainiui prie to priprantama ir tas jausmas nebebūna nemalonus." Tai aš nesuprantu bajerio vieno, tai tipo normalu pastoviai alkį jausti, tik prie to pripranti, nu čia tipo ta patarlė šuo ir kariamas pripranta. Kažkokia aš be motyvacijos merginos

Beje man ji taip pat pasakė kad iki kovo 1 d. jos pakartotinas apsilankymas man kainuotų 160 Lt , o po kovo 1 200 Lt, tai tikrai neapsimoka varyti. Geriau tada yra psulapis dietų, kur galima užsisakyti dietą savaitei už 5 Lt.
O kodėl tokia aukšta kaina? Čia gal dviems asmenims? Dabar pakartotinė konsultacija su tyrimu 80 lt, nuo kovo 1 d. - 100 lt, taip jau skelbiama jų puslapyje...
Mąstau, gal apimtys kolkas nesumažėjo, kad organizmas gal pašalino susikaupusius skysčius

Va, mano motyvacija irgi dėl to buvo dingusi ir valgiaraščio paskui nesilaikiau, nes mažos maisto porcijos buvo ir nuolat valgyt norėdavau. Kai pastoviai jauti alkį, negali susikoncentruoti, sunku dirbti, mintys nuolat apie maistą ir visą gyvenimą gi taip negyvensi

Nežinau ką valgyt papildomai, kad nejausti alkio, gal kokių šv.daržovių salotų? Nedaug turi kalorijų. O dėl pakartotinio apsilankymo: jei teks 200 lt mokėti, tai aš neeisiu, turiu vieną sudarytą valgiaraštį, maždaug principus supratau, papildomai gal valgysiu įvairių daržovių, skaičiuosiu kalorijas kiek suvartoju. Jei norisi tik tyrimo aparatu, tai Vilniuje Gemmoje (reabilitacijos centras) atlieka kūno sudėties matavimą (pakomentuoja gautus duomenis), kainuoja 40 lt, bet kartais daro akcijas (skelbia grupinio pirkimo portaluose), tada kaina būna tik 13 lt. Juk tik nuėjimas pas dietologę svorio nenumes, pačios turim stengtis
Bet žadu vėl pradėti laikytis valgiaraščio (gal kažkiek pakoreguosiu), tik dar papildomai dar valgysiu mažai kaloringo maisto ir žadu vėl pradėti sportuoti, žiūrėsiu kokie bus rezultatai

Siūlau ir tau nepasiduoti