Įkraunama...
Įkraunama...

Dietologai 5 tema

QUOTE(giedrrre @ 2012 01 25, 13:43)
O as tai jau beveik metus turiu sudaryta mitybos valgiarasti (gyd. Gavelienes) ji gavau ansktyva pavasari, ten daug salotu, vaisiu. Bandau pagali ji valgyti vel, taciau taip nesinori pvz virtos vistos su svieziom darzovem be jokio uzpilo  schmoll.gif  Galvoju joms parasyti emaila, kad nereiketu vaziuoti, sumeciau pinigelio, bet toki daugiau ziemiskesni varianta lai sudaro, su virtom darzovem, gal garu puoda naudojant ar ka. Bet reik maziau kalbet cia, o parasyt joms  biggrin.gif  biggrin.gif

Labukas. Tai kaip supratau po pirmo vizito daugiau nesilankei pas Gavelienę? Ir visus metus maitinaisi pagal tą valgiaraštį? Svoris negrįžo? Numetei kilogramus, bet vis tiek laikaisi valgiaraščio? Užverčiau klausimais biggrin.gif
Jei žadi prašyt naujo valgiaraščio, tai nepamiršk, kad nuo 0301 kainos kyla biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2012 01 25, 10:54)
Man 10 kg.
O kam Jums kalorijų skaičiuoklė? Atsiųs meniu su konkrečiai įvardintu maistu ir jo kiekiu, energetine verte (kcal). Na nebent žadat ką papildomai valgyti ar šiek tiek pasikeisti produktus. Yra toks puslapis http://www.megaukismaistu.lt/, gal čia nėra visų produktų kcal skaičiuoklės, bet galima pildytis maitinimosi dienyną, susirasti įdomios informacijos. Dar galima pasižiūrėti čia http://www_kalorijos...is-kalorijomis/ arba http://www.dietos.lt/info. Svarbu turėti daug motyvacijos ir užsispyrimo mirksiukas.gif

P.S. Pamačiau, kad Dietos sitemoje nuo 0301 keičiasi kainos pas Gavelienę ir Pipiraitę http://www.dietos.lt...nuo-2012-03-01/ g.gif

zinau, kad sudarys, bet juk tik savaitei, o ne visam pusmeciui, tai vieno jo ir atsibostu laikytis, reik kazkaip pasikoreguot, kad taip neatsibostu;) beje aciu uz nuorodas;)
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2012 01 25, 12:24)
Pakartotinis vizitas pas ją 100 Lt. Nežinau ir aš ar eisiu, pagalvosiu.

Tai taip 100 Lt, bet valgiarasti tai vel gi reikes sudaryti nauja vienam menesiui tai ir vel 100 lt reikes moketi kaip as suprantu.
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2012 01 25, 14:34)
Labukas. Tai kaip supratau po pirmo vizito daugiau nesilankei pas Gavelienę? Ir visus metus maitinaisi pagal tą valgiaraštį? Svoris negrįžo? Numetei kilogramus, bet vis tiek laikaisi valgiaraščio? Užverčiau klausimais biggrin.gif
Jei žadi prašyt naujo valgiaraščio, tai nepamiršk, kad nuo 0301 kainos kyla biggrin.gif

Ne, nesilankiau. Man reikejo 8 kg numesti. Pagal ja tureciau sverti 63, bet sveriu 65 - 67. Noriu numesti iki 60 kg. biggrin.gif Daugiau pas ja nesilankiau, nes sake kad nereikia smile.gif Pagal valgiarasti maitinausi tik 3 sav kol pasiekiau tuos 63 kg, bet kaip matot sugryzo tie kg, bet nelabai daug. Dabar sveriu tiek, kiek pries nestuma. Bet galeciau maziau. Tingine esu g.gif O dabar ziema, kaip jau ir minejau, negaliu saltu pomidoriu valgyt, net saltis purto vien nuo minties biggrin.gif Jooooooo, rasysiu laiska siandien joms, kol nepabango thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrrre @ 2012 01 25, 18:53)
Ne, nesilankiau. Man reikejo 8 kg numesti. Pagal ja tureciau sverti 63, bet sveriu 65 - 67. Noriu numesti iki 60 kg.  biggrin.gif  Daugiau pas ja nesilankiau, nes sake kad nereikia  smile.gif  Pagal valgiarasti maitinausi tik 3 sav kol pasiekiau tuos 63 kg, bet kaip matot sugryzo tie kg, bet nelabai daug. Dabar sveriu tiek, kiek pries nestuma. Bet galeciau maziau. Tingine esu  g.gif  O dabar ziema, kaip jau ir minejau, negaliu saltu pomidoriu valgyt, net saltis purto vien nuo minties  biggrin.gif  Jooooooo, rasysiu laiska siandien joms, kol nepabango  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Siaubas kaip mazai tik 8 kg, o man tai 15 kg reikia numesti ir man tai misija neimanoma atrodo, nes tie kilogramai kaazkaip tirpsta taciau vaizdas nesikeicia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MadCost @ 2012 01 25, 18:19)
Tai taip 100 Lt, bet valgiarasti tai vel gi reikes sudaryti nauja vienam menesiui tai ir vel 100 lt reikes moketi kaip as suprantu.

aš einu pas kitą dietologę, bet tikriausiai pas jas visas principas toks pat. už tą šimtą litų pamatuoja tuo aparatu, kur pirmąjį kartą matavo ir palygina rezultatus. Paskui koreguoja meniu, kas atsibodo pasakot, kad pakeistų ir tada po kelių dienų atsiunčia pakeistą. Ir nemanau, kad per mėnesį viskas pabodę bus smile.gif aš irgi galvojau ką čia tikrai bus pabodę po mėnesio, bet taip nėra smile.gif aij dar man iš karto, kai atsiuntė pirmąjį meniu, kai kuriomis dienomis tarkim pietų buvo jau trys variantai įrašyti ar du, iš jų vieną ar kitą rinktis galėjau ir keisti, bet kaip pradėjau viena patiekalą valgyt, taip ir nekeičiau biggrin.gif
Papildyta:
[quote=MadCost,2012 01 25, 19:19]
Siaubas kaip mazai tik 8 kg, o man tai 15 kg reikia numesti ir man tai misija neimanoma atrodo, nes tie kilogramai kaazkaip tirpsta taciau vaizdas nesikeicia biggrin.gif

Na man daugiau reikėjo numest ir dar reikia, bet neatrodė misija neįmanoma mirksiukas.gif reikia pasirįžti ir viskas pavyks smile.gif o jei kilogramai tirpsta, o vaizdas nesikeičia, reiškia reikia pasportuot smile.gif nors aš tai nesportuoju ir kaip kažkuri parašė, kad dietologė pasakė 7 kart per savaitę sportuot, tai siauubas pasirodė, aš du kart neprisiverčiu, o čia kiekvieną dieną lotuliukas.gif
Atsakyti
Stiprybes mums visoms!!!!!!!!!!!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrrre @ 2012 01 25, 17:53)
Ne, nesilankiau. Man reikejo 8 kg numesti. Pagal ja tureciau sverti 63, bet sveriu 65 - 67. Noriu numesti iki 60 kg.  biggrin.gif  Daugiau pas ja nesilankiau, nes sake kad nereikia  smile.gif  Pagal valgiarasti maitinausi tik 3 sav kol pasiekiau tuos 63 kg, bet kaip matot sugryzo tie kg, bet nelabai daug. Dabar sveriu tiek, kiek pries nestuma. Bet galeciau maziau. Tingine esu  g.gif  O dabar ziema, kaip jau ir minejau, negaliu saltu pomidoriu valgyt, net saltis purto vien nuo minties  biggrin.gif  Jooooooo, rasysiu laiska siandien joms, kol nepabango  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Tai jei teisingai supratau, per 3 savaites numetei 8 kg? g.gif Oho bigsmile.gif Taip, žiemą daug sunkiau valgyti lengvesnį maistą, ypač kai vakare grįžti po darbų sušalus.

QUOTE(MadCost @ 2012 01 25, 18:19)

Reikia tik kantrybės, tikrai pasimatys rezultatai, gal tiesiog ant savęs nepastebi, dar kažkiek numetus manau aplinkiniai tikrai pastebės mirksiukas.gif

QUOTE(giedrrre @ 2012 01 25, 22:12)
Stiprybes mums visoms!!!!!!!!!!!!!  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ir daug užsispyrimo, ryžto bei motyvacijos drinks_cheers.gif
Atsakyti
na merginos vakar vakare visai nusivyliau tom dietom sad.gif Pasimatavau po mėnesiuko savo apimtis, o jos nė per milimetrą nesumažėjo tai kur tie 4 kg dingo? Gal svarstyklės meluoja sad.gif Beje Pipiraitė Daiva dietologė vakar atrašė cituoju "O šiaip normalu jausti alkį, ilgainiui prie to priprantama ir tas jausmas nebebūna nemalonus." Tai aš nesuprantu bajerio vieno, tai tipo normalu pastoviai alkį jausti, tik prie to pripranti, nu čia tipo ta patarlė šuo ir kariamas pripranta. Kažkokia aš be motyvacijos merginos sad.gif Beje man ji taip pat pasakė kad iki kovo 1 d. jos pakartotinas apsilankymas man kainuotų 160 Lt , o po kovo 1 200 Lt, tai tikrai neapsimoka varyti. Geriau tada yra psulapis dietų, kur galima užsisakyti dietą savaitei už 5 Lt.
Atsakyti
QUOTE(MadCost @ 2012 01 26, 09:33)
na merginos vakar vakare visai nusivyliau tom dietom sad.gif Pasimatavau po mėnesiuko savo apimtis, o jos nė per milimetrą nesumažėjo tai kur tie 4 kg dingo? Gal svarstyklės meluoja sad.gif Beje Pipiraitė Daiva dietologė vakar atrašė cituoju "O šiaip normalu jausti alkį, ilgainiui prie to priprantama ir tas jausmas nebebūna nemalonus." Tai aš nesuprantu bajerio vieno, tai tipo normalu pastoviai alkį jausti, tik prie to pripranti, nu čia tipo ta patarlė šuo ir kariamas pripranta. Kažkokia aš be motyvacijos merginos sad.gif Beje man ji taip pat pasakė kad iki kovo 1 d. jos pakartotinas apsilankymas man kainuotų 160 Lt , o po kovo 1 200 Lt, tai tikrai neapsimoka varyti. Geriau tada yra psulapis dietų, kur galima užsisakyti dietą savaitei už 5 Lt.

O kodėl tokia aukšta kaina? Čia gal dviems asmenims? Dabar pakartotinė konsultacija su tyrimu 80 lt, nuo kovo 1 d. - 100 lt, taip jau skelbiama jų puslapyje...
Mąstau, gal apimtys kolkas nesumažėjo, kad organizmas gal pašalino susikaupusius skysčius g.gif Va, mano motyvacija irgi dėl to buvo dingusi ir valgiaraščio paskui nesilaikiau, nes mažos maisto porcijos buvo ir nuolat valgyt norėdavau. Kai pastoviai jauti alkį, negali susikoncentruoti, sunku dirbti, mintys nuolat apie maistą ir visą gyvenimą gi taip negyvensi schmoll.gif Nežinau ką valgyt papildomai, kad nejausti alkio, gal kokių šv.daržovių salotų? Nedaug turi kalorijų. O dėl pakartotinio apsilankymo: jei teks 200 lt mokėti, tai aš neeisiu, turiu vieną sudarytą valgiaraštį, maždaug principus supratau, papildomai gal valgysiu įvairių daržovių, skaičiuosiu kalorijas kiek suvartoju. Jei norisi tik tyrimo aparatu, tai Vilniuje Gemmoje (reabilitacijos centras) atlieka kūno sudėties matavimą (pakomentuoja gautus duomenis), kainuoja 40 lt, bet kartais daro akcijas (skelbia grupinio pirkimo portaluose), tada kaina būna tik 13 lt. Juk tik nuėjimas pas dietologę svorio nenumes, pačios turim stengtis mirksiukas.gif
Bet žadu vėl pradėti laikytis valgiaraščio (gal kažkiek pakoreguosiu), tik dar papildomai dar valgysiu mažai kaloringo maisto ir žadu vėl pradėti sportuoti, žiūrėsiu kokie bus rezultatai smile.gif Siūlau ir tau nepasiduoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Ai žinai norisi nepasiduoti, bet iš tų nervų šian sukirtau šokolado sad.gif
Va ką ji man parašė cituoju "šiuo metu pakartotinis vizitas kainuoja 80 lt, nuo 03.01 kainuos 100 lt. Šiuo metu antrojo plano sudarymas kainuoja 60 lt, nuo kovo 1 d. kainuos 100 lt"
Atsakyti
QUOTE(MadCost @ 2012 01 26, 12:32)
Ai žinai norisi nepasiduoti, bet iš tų nervų šian sukirtau šokolado sad.gif
Va ką ji man parašė cituoju "šiuo metu pakartotinis vizitas kainuoja 80 lt, nuo 03.01 kainuos 100 lt. Šiuo metu antrojo plano sudarymas kainuoja 60 lt, nuo kovo 1 d. kainuos 100 lt"

Oho, kaip plešia blink.gif

O dėl alkio, tai žinokit tikrai normalu jausti pradžioje, bet ne visada, jeigu jaučiate ir toliau tada galite savo nuožiūra padidinti daržovių kiekį... aš pirmas tris savaites jaučiau alkį, galvojau tikrai nebesilaikysiu, paskui susitraukė skrandis tikriausiai alkio nebejutau, o dabar jau ir porcijos per didelės, persivalgau doh.gif
Atsakyti