Įkraunama...
Įkraunama...

Dietologai 5 tema

Laba diena,

nebesusitvarkau pati su savo svoriu, tai noriu eiti pas dietologą. Gal kai išleisiu pinigus, bus gaila ir pagaliau prisiversiu numesti smile.gif Šiaip man daug numesti nereikia - 10 kg. Nors kai pagalvoji, tai nėra ir taip mažai smile.gif

Dabar man svarbiausia išsirinkti tinkamą dietologę. Kaip suprantu, dauguma eina į Dietos sistemą, aš irgi ten planuoju. Renkuosi tarp Pipiraitės ir Gavelienės. Gal kad jos dažniausia matomos smile.gif O kaina, kaip suprantu pas visas vienoda. Gal tiesiog skambinti, ir pas kurią pakliūsiu, pas tą ir eiti smile.gif

Ką patartumėte?
Atsakyti
QUOTE(Šapokliaka @ 2012 01 06, 23:43)

Šapokliaka, 06 Sau 2012 - 23:43, parašė:

Šapokliaka, 06 Sau 2012 - 23:43, parašė:

Gal tiesiog skambinti, ir pas kurią pakliūsiu, pas tą ir eiti smile.gif

Gal tiesiog skambinti, ir pas kurią pakliūsiu, pas tą ir eiti smile.gif

Taip ir patarčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, pirmadienį tai ir planuoju padaryti :)Truputėlį net baisu biggrin.gif
O įdomu, jei man nelabai daug reikia numesti, ar vistiek priims? Nes mano KMI kaip ir ant ribos, bet dar neperžengia didžiausio skaičiaus... Bet pati sau nebepatinku ir pačiai numesti nepavyksta.
Atsakyti
QUOTE(Šapokliaka @ 2012 01 08, 15:17)

Šapokliaka, 08 Sau 2012 - 15:17, parašė:

O įdomu, jei man nelabai daug reikia numesti, ar vistiek priims? Nes mano KMI kaip ir ant ribos, bet dar neperžengia didžiausio skaičiaus... Bet pati sau nebepatinku ir pačiai numesti nepavyksta.

Sveiki,
viena forumietė buvo rašiusi, kad iš dviejų Jūsų minėtų dietologių išsirinko tą, kuri jai pasirodė priimtinesnė, pažiūrėjusi į nuotraukas, ir aš taip dariau biggrin.gif Mano nuomone ir man reikėjo numesti 10 kg, mano KMI irgi prie ribos buvo, kaip ir normalus, bet dietologė mane pasvėrusi patarė numesti 6-7 kg. Taigi drąsiai eikit, priims, tik kad paskui rezultatai priklausys tik nuo Jūsų valios ir pastangų kaip pavyks laikytis valgiaraščio.
Atsakyti
QUOTE(Šapokliaka @ 2012 01 08, 15:17)

Aišku, kad priims smile.gif Aš pas gyd.Gavelienę važiavau norėdama numesti 9kg, tai ji man tik pasakė, kad mano svoris normalus ir jo mesti man šiaip nereikėtų, bet jei labai noriu ir dėl dėl to geriau jausiuosi, drąsiai galiu tų 9kg atsikratyti, bet daugiau nerekomenduoja. Šiaip labai malonus žmogus, smagiai pasišnekėjom, išsklaidė ne vieną mitą apie mitybą ir lieknėjimą, davė naudingų patarimų, žodžiu ta mano ilgai atidėliota kelionė į Vilnių išėjo tik į naudą smile.gif
Atsakyti
merginos,o klaipedoje ka nors galit rekomenduoti is dietologu? blush2.gif kad ne tik pasneketi eitu,bet pasvertu,pamatuotu ir pn-na viskas kas priklauso 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal dar atsirastu buvusiu pas A. Zvirbliene? papasakoti koks jos gydymas, kainos ir panasiai, nes nieko Kaune geresnio neberandu, o i Vilniu laiko vaziuoti nera..;/
Atsakyti
nu as ir skaitau skaitau ir nieko nebesuprantu negi tik Vilniuje galima rasti dietologu? g.gif
gal kazkas esate buve Kaune?

pati esu buvusi pries kokius 6 metus vilijampoleje privacioje seimos klinikoje, bet net pavardes nezinau, ji tyre su kazkokiu aparatuku toleruojamus maisto produktus ir po to sudare valgiarasti, bet man nei ta gydytoja nei tas valgiarastis nesukele pasitikejimo ir susizavejimo blush2.gif tad taip pakabojes kiek ant saldytuvo nukeliavo kazkur tarp popieriu...dabar po gimdymo butu gerai numesti kelis prilipusius kg ir norisi kazkokio patarimo, skaitau vienos "dietos" siulo to atsisakyti kitos kazko kito, tai pasimeciau ir pradejau skaitineti apie dietologus ir viskas ka sugebu rasti yra tik Vilniuje...
Atsakyti
QUOTE(egliukasm @ 2012 01 11, 13:52)

egliukasm, 11 Sau 2012 - 13:52, parašė:

egliukasm, 11 Sau 2012 - 13:52, parašė:

nu as ir skaitau skaitau ir nieko nebesuprantu negi tik Vilniuje galima rasti dietologu?  g.gif

pati esu buvusi pries kokius 6 metus vilijampoleje privacioje seimos klinikoje, bet net pavardes nezinau, ji tyre su kazkokiu aparatuku toleruojamus maisto produktus ir po to sudare valgiarasti, bet man nei ta gydytoja nei tas valgiarastis nesukele pasitikejimo ir susizavejimo  blush2.gif  tad taip pakabojes kiek ant saldytuvo nukeliavo kazkur tarp popieriu...dabar po gimdymo butu gerai numesti kelis prilipusius kg ir norisi kazkokio patarimo, skaitau vienos "dietos" siulo to atsisakyti kitos kazko kito, tai pasimeciau ir pradejau skaitineti apie dietologus ir viskas ka sugebu rasti yra tik Vilniuje...

nu as ir skaitau skaitau ir nieko nebesuprantu negi tik Vilniuje galima rasti dietologu?  g.gif

pati esu buvusi pries kokius 6 metus vilijampoleje privacioje seimos klinikoje, bet net pavardes nezinau, ji tyre su kazkokiu aparatuku toleruojamus maisto produktus ir po to sudare valgiarasti, bet man nei ta gydytoja nei tas valgiarastis nesukele pasitikejimo ir susizavejimo  blush2.gif  tad taip pakabojes kiek ant saldytuvo nukeliavo kazkur tarp popieriu...dabar po gimdymo butu gerai numesti kelis prilipusius kg ir norisi kazkokio patarimo, skaitau vienos "dietos" siulo to atsisakyti kitos kazko kito, tai pasimeciau ir pradejau skaitineti apie dietologus ir viskas ka sugebu rasti yra tik Vilniuje...

As irgi susidariau tokia nuomone, tad teko vaziuot i Vilniu biggrin.gif Jei rasit ka nors Kaune (patikimo) - pasidalinkite smile.gif
Atsakyti
ir ne tik kaune g.gif klaipeda,siaulei g.gif man pvz i vln toli gaunasi vaziuoti unsure.gif
Atsakyti
priimkit ir mane į savo būrelį. Atėjo laikas ir man kreiptis pas dietologą. Eisiu 30d. Nebesusitvarkau su savo svoriu blush2.gif Svoris 101 kg noriu numesti iki 80kg. Neturiu visai valios, paskutinė viltis dietologas gal į žiebs liepsnelę vėl susiimti ir žengti lemiamą žingsnį. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wauuu @ 2012 01 16, 23:48)

wauuu, 16 Sau 2012 - 23:48, parašė:

wauuu, 16 Sau 2012 - 23:48, parašė:

priimkit ir mane į savo būrelį. Atėjo laikas ir man kreiptis pas dietologą. Eisiu 30d. Nebesusitvarkau su savo svoriu  blush2.gif Svoris 101 kg noriu numesti iki 80kg. Neturiu visai valios, paskutinė viltis dietologas gal į žiebs liepsnelę vėl susiimti ir žengti lemiamą žingsnį.  doh.gif

priimkit ir mane į savo būrelį. Atėjo laikas ir man kreiptis pas dietologą. Eisiu 30d. Nebesusitvarkau su savo svoriu  blush2.gif Svoris 101 kg noriu numesti iki 80kg. Neturiu visai valios, paskutinė viltis dietologas gal į žiebs liepsnelę vėl susiimti ir žengti lemiamą žingsnį.  doh.gif

dziugu, kad ryzotes, pasipasakokit kaip seksis mirksiukas.gif as vis dar ieskau kokio varianto Kaune... g.gif
Atsakyti