Įkraunama...
Įkraunama...

Dietologai 5 tema

gal turite atsiliepimu apie gyd. Eglė Kliukaitė ?
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2011 11 26, 19:00)
gal turite atsiliepimu apie gyd. Eglė Kliukaitė ?

Aš turiu atsiliepimų, dabar pati pas ją vaikštau, per 11 savaičių numečiau 11,5kg. Man labai patinka pas ją lankytis, įkvepia, sudaro meniu pagal tai ką labiausiai mėgsti ir patiekalai įvairūs, bei labai skanūs, pvz įvairios salotos su receptais. kiekvieną mėnesį pakoreguoja, galima ir el paštu rašyt jei kas nepatinka pasiūlo kuo pakeisti. Na ir aišku svarbiausiai pačiai nusiteikt laikytis sudaryto meniu ir stengtis. smile.gif Esu buvusi ir pas kitas dietologes, bet Eglė Kliukaitė man labiausiai patiko, jos meniu man norisi laikytis, norisi kiekvieną kartą atėjus rezultatus parodyti. Bet čia kiekvienam individualu, kitos dietologės, pas kurias buvau, turi iš kitų asmenų gerų atsiliepimų, o man nepatiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eileiteja @ 2011 11 26, 19:20)
Aš turiu atsiliepimų, dabar pati pas ją vaikštau, per 11 savaičių numečiau 11,5kg.

oho, ispudinga:)
o Jus tik mitybos plano ar ir sporto turejote?
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2011 11 26, 19:46)
oho, ispudinga:)
o Jus tik mitybos plano ar ir sporto turejote?

Tik mitybos plano laikiausi, visiškai nesportuodavau. Buvo keletas savaičių per tą laiką kai daugiau vaikščioti teko ir viskas. O šią savaitę pradėjau 2k per savaitę sportuoti, žiūrėsiu, kokie rezultatai bus smile.gif žodžiu skaniai valgau ir svoris krenta, ko daugiau norėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eileiteja @ 2011 11 26, 19:20)
Aš turiu atsiliepimų, dabar pati pas ją vaikštau, per 11 savaičių numečiau 11,5kg.

o kaip daznai lankotes? kas menesi ar reciau? ir ar eidama pakartotinai vel testuojates tuo aparatu?
Atsakyti
[quote=Vi-Vian,2011 11 26, 23:28]
o kaip daznai lankotes? kas menesi ar reciau? ir ar eidama pakartotinai vel testuojates tuo aparatu?
[/quot

Antrą kartą po 4 savaičių ėjau, trečią kartą po 5 savaičių, ketvirtą kartą irgi po 5 savaičių eisiu. Bet čia individualiai galima susitarti kada nori, kada gali, rečiau ar dažniau ir eini. Aš iškarto po vizito susitariu dėl kito vizito. Taip, kiekvieną kartą testuoja tuo aparatu, tada lyginame ir aptariame pasikeitimus smile.gif
Atsakyti
Tai 11kg per menesi,kaip suprantu virsvoris labai didelis,turi buti,nes tiek negalima.
Atsakyti
QUOTE(jolantamed @ 2011 11 27, 20:59)
Tai 11kg per menesi,kaip suprantu virsvoris labai didelis,turi buti,nes tiek negalima.

As kaip suprantu ji per 2.5 men tiek numete(per 11 savaiciu) g.gif

Gaunasi kazkur po 5 kg per menesi.

Laba vakara 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantamed @ 2011 11 27, 21:59)

skaitkite idemiau
forumiete rase, kad 11.5kg per 11 sav
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2011 11 27, 22:12)
skaitkite idemiau
forumiete rase, kad 11.5kg per 11 sav

vistiek daug,man per menesi 4,5kg ir mano dietologe pasake prideti maisto,kuo skubiau,nes tai per daug.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantamed: 27 lapkričio 2011 - 21:54
QUOTE(jolantamed @ 2011 11 27, 22:53)
vistiek daug,man per menesi 4,5kg ir mano dietologe pasake prideti maisto,kuo skubiau,nes tai per daug.

Jums daug, man ne, į savaitę numesti vieną kg yra visiškai normalu. Aš jaučiuosi puikiai, kalorijų suvartoju ne mažiau 1400kcal, kiek ir reikia, kad svoris kristų ir nebūtų per mažai, todėl nematau prasmės didinti kalorijų kiekio, kad stabdyti svorio kritimą...
Atsakyti
QUOTE(jolantamed @ 2011 11 27, 22:53)

man sake daktare (tiesa, ne dietologe), kad organizmas pajegus mesti 1 kg be problemu ir skriaudos sau, ir tai be fizinio kruvio, o tik subalansavus maista. svarbu, kad svoris nekristu vandens saskaita (butinai nenaudoti diuretiku ir butinai gerti vandieni). o jei organizmui padedama svoriu, tai normalu yra jei krenta daugiau nei kg/sav, tik sportuoti reikia proto ribose, saves nenualinant. tiesa sportuojant ir maisto reikia daugiau suvartoti, kokiais 300 kaloriju nei iprastai.

eisiu ir as pas dietologe:)) pirma karta

Eileiteja , sakykite prasau, ar Jums buvo nustatyti tik poodiniai riebalai, ar ir vidaus organu? ir gal galite pasakyti, kiek cm per liemeni netekote kartu su taip 11.5kg rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi-Vian: 28 lapkričio 2011 - 10:52