QUOTE(ernis123 @ 2011 04 28, 10:47)
o is DUBROVNIKO i BARI masinas kelia ? ir kiek kainuoja
Pasižiūrėkite čia: http://www.jadrolinija.hr/
QUOTE(Linuskė @ 2011 04 28, 11:29)
tai kad nematau as ten tik keleiviams surasytos kainos
QUOTE(ernis123 @ 2011 04 28, 11:59)
tai kad nematau as ten tik keleiviams surasytos kainos
O ar antram kainininko puslapyje ne autotransporto priemonių kėlimo kainos
Visur kelia keltai, tik nepigus malonumas. Ypač tiems, kas keliasi su kemperiais ar visureigiais.
skrendant i Kroatija reikia pasu ,ar uztenka tapatybes korteliu?
QUOTE(Ispaikyta @ 2011 04 28, 18:46)
skrendant i Kroatija reikia pasu ,ar uztenka tapatybes korteliu?
nu tikrai tamstele "ispaikyta" negi sunku paversti keleta puslapiu forume atgal.cia jau tiek ta tema prikalbeta,kad atsibosta kartotis
QUOTE(eceris @ 2011 04 28, 20:03)
nu tikrai tamstele "ispaikyta" negi sunku paversti keleta puslapiu forume atgal.cia jau tiek ta tema prikalbeta,kad atsibosta kartotis
Jau tikrai sutinku! Kai man reikėjo informacijos tikrai nepatingėjau perversti visas temas apie Kroatiją. Atsiverčiu dabar pasižiūrėt kas naujo, bet jau viskas kartojasi. Aš jau turiu susidėliojus tai, ko man ir reikia - vešiuosi eurus ir banko kortele, važiuosiu su pasu (TK neturiu), savo automobiliu, nerezervuosiu nieko iš anksto (planai dažnai keičiasi važiuojant ar nuvažiavus), palapinę turėsiu, kurios tikiuosi neprireiks. Būtinai pravažiuosiu pakrante. O daugiau kur akys ves, navigacija, žemėlapiai ir noras tuo metu.
QUOTE(KEPTA BULVE @ 2011 04 29, 06:38)
Jau tikrai sutinku! Kai man reikėjo informacijos tikrai nepatingėjau perversti visas temas apie Kroatiją. Atsiverčiu dabar pasižiūrėt kas naujo, bet jau viskas kartojasi. Aš jau turiu susidėliojus tai, ko man ir reikia - vešiuosi eurus ir banko kortele, važiuosiu su pasu (TK neturiu), savo automobiliu, nerezervuosiu nieko iš anksto (planai dažnai keičiasi važiuojant ar nuvažiavus), palapinę turėsiu, kurios tikiuosi neprireiks. Būtinai pravažiuosiu pakrante. O daugiau kur akys ves, navigacija, žemėlapiai ir noras tuo metu.
Dėl navigacijos rekomenduočiau "IGO 8" tik ne su Teleatlas žemėlapiais, labai skurdūs, reikalingi NAVTEQ 2010.Q4 šiai dienai geriausi, reikalingi ir Teleatlas, jei miestuose koki tikslų adresą reikia, geriausia turėti dar viena kortele.
nusprendem su MB kad vyksim neuzsisake kambariuko, nes kiek teko susirasynet su kambariu savininkais, Splite praso 50Eur uz nakti na nzn nzn....kzk noretusi ta didziaja dali Eur isleisti apziurejimui gamtos, pamatymui, o ne uz lova ir stoga...
QUOTE(Kenguriux @ 2011 04 29, 11:59)
nusprendem su MB kad vyksim neuzsisake kambariuko, nes kiek teko susirasynet su kambariu savininkais, Splite praso 50Eur uz nakti na nzn nzn....kzk noretusi ta didziaja dali Eur isleisti apziurejimui gamtos, pamatymui, o ne uz lova ir stoga...
O čia už dviviečius apartamentus, ar didesnius? Jei už dviviečius, tai brangoka, nors... Nes kiek man teko susirašinėti su savininkais Tučepyje, tai už keturviečius apartamentus jie nori 50 EUR - manau, labai normali kaina. Tai patvirtino ir forumiečiai. Žinoma, viskas priklauso nuo kelionės laiko.