Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija, VI dalis

QUOTE(andrakristi @ 2011 05 30, 15:34)
Sveiki,

jokiu atsiliepimu nerandu apie Istrija, ne jau niekas tame regione nebuvo? Gal kas ka zinote

jau kelinti metai ten atostogaujame. tiksliau Poreč mieste, esančiame visai šalia Italijos sienos . Mums jį rekomandavo viena vietinė geografė. Jei taip galima sulyginti, tai tarsi Lietuvos Neringa. Ten gyvena ir atostogauja labai daug italų. Nieko nuostabaus nuo 1920-14-945 istrija priklausė Italijai. Labiausiai lankomos Istrijos vietos yra Poreč, rovinis, Pula ir Brijunai.
Svarbiausia Poreč ir Istrijos įžimybė yra VI a. Eufraziejaus bazilika.
Mums labai ten patinka , thumbup.gif todėl šiemet ir vėl važiuojame. Tokiu metu ten taip kvepia lavandomis biggrin.gif
Gyvename Valamar viešbučių tinklo apartamentuose., kur galima gamintis maistą patiems, galima maitintis viešbutyje užsisakius papildomai maitinimą.
Visada aplankome Veneciją, iki kurios pora valandų kelio 4u.gif
Atsakyti
Labas,

man iškilo klausimas ar galiu važiuot su seno tipo vairuotojo pažymėjimu...? g.gif ir ten mano mergautine pavarde doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerez: 03 birželio 2011 - 10:01
QUOTE(nerez @ 2011 06 03, 10:56)
Labas,

man iškilo klausimas ar galiu važiuot su seno tipo vairuotojo pažymėjimu...? g.gif

Senojo pavyzdžio (laminuoti) vairuotojo pažymėjimai, išduoti Lietuvos Respublikoje iki 2002 m. gruodžio 31 d., tiek Lietuvoje, tiek užsienyje galioja iki 2033-01-19 arba iki pažymėjime nurodytos datos.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
jei kam idomu parduotuviu kainos kroatijoj:

http://www.konzum.hr...ualno/Uvod.aspx
Atsakyti
QUOTE(ernis123 @ 2011 06 03, 10:00)
Senojo pavyzdžio (laminuoti) vairuotojo pažymėjimai, išduoti Lietuvos Respublikoje iki 2002 m. gruodžio 31 d., tiek Lietuvoje, tiek užsienyje galioja iki 2033-01-19 arba iki pažymėjime nurodytos datos.

drinks_cheers.gif

Ot ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O kur radote šitą informaciją?
Atsakyti
QUOTE(nerez @ 2011 06 03, 11:11)
Ot ačiū 4u.gif  4u.gif  4u.gif

isbandyta praktikoje-niekam neuzkliuvo kad jis lamintuotas. vaziavau tuomet,kai net seimunai kalbejo,gasdino per tv,kad tipo supleso uzsienyje seno pavyzdzio pazymejimus. snipstas buvo is to-galioja iki siol:)
Atsakyti
QUOTE(nerez @ 2011 06 03, 10:56)
Labas,

man iškilo klausimas ar galiu važiuot su seno tipo vairuotojo pažymėjimu...? g.gif ir ten mano mergautine pavarde doh.gif

QUOTE(ernis123 @ 2011 06 03, 11:00)

drinks_cheers.gif

QUOTE(eceris @ 2011 06 03, 12:16)
isbandyta praktikoje-niekam neuzkliuvo kad jis lamintuotas. vaziavau tuomet,kai net seimunai kalbejo,gasdino per tv,kad tipo supleso uzsienyje seno pavyzdzio pazymejimus. snipstas buvo is to-galioja iki siol:)

taip, senos galioja, kroatams tiko, bosniams irgi, net šveicarai nesikabino. BET ......
pas jus, kaip supratau pavardė teisėse ir pase skirsis smile.gif tai kam tas vargas ?? Be to jei kokios bėdos, įrodyk užsieniečiams ,kad čia tu ir pažymėjimai nepadirbti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurevaga @ 2011 06 03, 00:06)
jau kelinti metai ten atostogaujame. tiksliau Poreč mieste, esančiame visai šalia Italijos sienos . Mums jį rekomandavo viena vietinė geografė. Jei taip galima sulyginti, tai tarsi Lietuvos Neringa. Ten gyvena ir atostogauja  labai daug italų. Nieko nuostabaus nuo 1920-14-945 istrija priklausė Italijai. Labiausiai lankomos Istrijos vietos yra Poreč, rovinis, Pula ir Brijunai.
Svarbiausia Poreč ir Istrijos įžimybė yra VI a. Eufraziejaus bazilika.
Mums labai ten patinka , thumbup.gif todėl šiemet ir vėl važiuojame. Tokiu metu ten taip kvepia lavandomis biggrin.gif
Gyvename Valamar viešbučių tinklo apartamentuose., kur galima gamintis maistą patiems, galima maitintis viešbutyje užsisakius papildomai maitinimą.
Visada aplankome Veneciją, iki kurios pora valandų kelio 4u.gif

labai sugundėte savo aprašymu ax.gif
gal galite ir jei, žinoma, nesunku, įkelkite nors kokią foto iš Poreč miestelio... blush2.gif

jau pasižiūrėjau per google. Tikrai verta pamatyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alice in wonderland: 03 birželio 2011 - 12:20
QUOTE(zuveleDi @ 2011 06 03, 12:04)
taip, senos galioja, kroatams tiko, bosniams irgi, net šveicarai nesikabino.  BET ......
pas jus, kaip supratau pavardė teisėse ir pase skirsis smile.gif tai kam tas vargas ?? Be to jei kokios bėdos, įrodyk užsieniečiams ,kad čia tu ir pažymėjimai nepadirbti  schmoll.gif

Išvažiuojam sekantį penktadienį, o apie seno tipo teises kažkaip nė nepagalvojau... Šiandien tik prisiminiau apie jas.. doh.gif Gerai nors tiek, kad vairuot man teks tik epizodiškai, pirmąją parą, per kurią stengsimės kuo daugiau nuvažiuot, kol vyras snaus valandėlę kitą...
Atsakyti
QUOTE(nerez @ 2011 06 03, 15:32)
Išvažiuojam sekantį penktadienį, o apie seno tipo teises kažkaip nė nepagalvojau... Šiandien tik prisiminiau apie jas.. doh.gif Gerai nors tiek, kad vairuot man teks tik epizodiškai, pirmąją parą, per kurią stengsimės kuo daugiau nuvažiuot, kol vyras snaus valandėlę kitą...

kelioneje svarbiausia neskubeti smile.gif nelekit kaip akis isdege-geriau vaziuuodami pasidarykit,sustokit, kad pamatyt kuo daugiau.lekimas yra nuovargis, o ne poilsis. suprantu ,kad norisi kuo greiciau tiksla pasiekt- bet keliones malonuma reikia jaust ir vaziuojant.... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eceris: 03 birželio 2011 - 15:56
QUOTE(eceris @ 2011 06 03, 16:54)
kelioneje svarbiausia neskubeti smile.gif nelekit kaip akis isdege-geriau vaziuuodami pasidarykit,sustokit, kad pamatyt kuo daugiau.lekimas yra nuovargis, o ne poilsis. suprantu ,kad norisi kuo greiciau tiksla pasiekt- bet keliones malonuma reikia jaust ir vaziuojant.... drinks_cheers.gif

kiekvienam savo. mes lekem i juodkalnija ir ne kiek nesigailiu, nes norejosi kuo greiciau tikslo o tada jau poilsis.man vairavimas yra malonumas o kai pasikeiti ir tik sturmanauji is vis kaifas. kalusiasi garsiai muzikos ir gurksnoji aluti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2011 06 03, 22:21)
kiekvienam savo. mes lekem i juodkalnija ir ne kiek nesigailiu, nes norejosi kuo greiciau tikslo o tada jau poilsis.man vairavimas yra malonumas o kai pasikeiti ir tik sturmanauji is vis kaifas. kalusiasi garsiai muzikos ir gurksnoji aluti biggrin.gif

na as be miego pernai iveikiau 1700km thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(nerez @ 2011 06 03, 11:11)
Ot ačiū 4u.gif  4u.gif  4u.gif

pasiziurek cia http://www.urm.lt/index.php?1010832348
drinks_cheers.gif
Atsakyti