Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija, VI dalis

QUOTE(Miramax @ 2011 06 01, 09:02)
Patyrinėkit čia
apartamentai

Aciu, cia dar neziurejau
Atsakyti
Credo,nežinau,kokią agentūrą pasirinkot ir keliese važiuojat,bet mes 4-iese su Eura gavom būtent apartamentus,kur buvo ir virtuvėlė su visais indais.Tiesa,nelabai ja pasinaudojom,nes buvom pasiėmę maitinimą,bet kartais visai nieko ir savo kavos išsivirti.O maitinomės čekų restoranėly ir tikrai prisivalgydavom iki soties.Nors vaikams buvau paėmusi vaikiškas porcijas,bet jos niekuom nesiskyrė nuo suaugusių.
Atsakyti
Sveikos, prisipazinsiu kad visko dar neperskaiciau, bet susidare ispudis kad visos vaziuojate i Kroaijos gala, kodel?? Kroatijoj buvau 2 kartus, pirmaji Rijekoj, antraji Senj. Antraji karta gerokai labiau patiko ir krastovaizdziu ir kalnais ir visa kita. tai siemet mastau kad kad gal reikia dar toliau vaziuot, gal kuo toliau tuo graziau ir geriau g.gif
Atsakyti
QUOTE(kepuryte @ 2011 06 01, 11:05)
Sveikos, prisipazinsiu kad visko dar neperskaiciau, bet susidare ispudis kad visos vaziuojate i Kroaijos gala, kodel?? Kroatijoj buvau 2 kartus, pirmaji Rijekoj, antraji Senj. Antraji karta gerokai labiau patiko ir krastovaizdziu ir kalnais ir visa kita. tai siemet mastau kad kad gal reikia dar toliau vaziuot, gal kuo toliau tuo graziau ir geriau  g.gif

Mes vaziavome i pietine puse, nes galvojom, kad kaip ir silciau turetu buti biggrin.gif Juk dar geguze.
Kai pravaziavom nuo SPlito iki Dubrovniko, Makarskos rivjera, tai tikrai vaizdai skirtingi, labai labai ispudingi thumbup.gif Nors siaurines kranto dalies netyrinejom, sunku lyginti g.gif
Atsakyti
QUOTE(kepuryte @ 2011 06 01, 12:05)
Sveikos, prisipazinsiu kad visko dar neperskaiciau, bet susidare ispudis kad visos vaziuojate i Kroaijos gala, kodel?? Kroatijoj buvau 2 kartus, pirmaji Rijekoj, antraji Senj. Antraji karta gerokai labiau patiko ir krastovaizdziu ir kalnais ir visa kita. tai siemet mastau kad kad gal reikia dar toliau vaziuot, gal kuo toliau tuo graziau ir geriau  g.gif

kuo pieciau,tuo grazesni krastovaizdziai.siaurine dalis labiau augmenija i musu primena.pieciau jau ima skirtis gerokai
Atsakyti
QUOTE(kepuryte @ 2011 06 01, 12:05)

Aš buvau ir šiaurinėj, ir pietinėj, tai man pietinė labiau prilipo.
Atsakyti
Smilla, kokia oro ir vandens temperatūra dabar Kroatijoje? smile.gif
Atsakyti
sveikos keliautojos smile.gif

jau metai atostogaujam Italijoj, vis ruosiames i Kroatija bet vis apsigalvojam... siaip keliaujam su savo nameliu - priekaba, norim atostogu kokiam atostogu centre, kur butu ne vienas baseinas, atrakcionai vaikams ir svari bei grazi aplinka aisku salia jura, Italijoj toki radom ir isimylejom, vaziavom ten visus tuos metus, ar rasim ka griau net abejoju, bet pabodo jau, norisi nauju ispudziu biggrin.gif taigi gal kas gali patarti kur yra Kroatijoj tokiu poilsio vietu? nes kiek ziurejau internete tai kainos kaip Italijoj bet aplinka ir paslaugos tai puse tiek.... gal sakau tik foto neperduoda visko??? g.gif
Atsakyti
sveiki visi,

šiemet pirmą kartą į Kroatiją išvažiuojam, tai iškilo toks klausimas: ar ten būna kambarių su internetu nemokamu ( arba mokamu - bet normalia, ne kosmine kaina)? p.s. kambarių dar neužsakėm, imsim vietoj smile.gif

jau nė savaitės neliko iki išvykimo ir kažkaip panamiau, kad būstų neblogai, jei būtų netas kambary jei kokios info reiktų ar ko.
Atsakyti
QUOTE(Laplandija @ 2011 06 01, 11:41)
Credo,nežinau,kokią agentūrą pasirinkot ir keliese važiuojat,bet mes 4-iese su Eura gavom būtent apartamentus,kur buvo ir virtuvėlė su visais indais.Tiesa,nelabai ja pasinaudojom,nes buvom pasiėmę maitinimą,bet kartais visai nieko ir savo kavos išsivirti.O maitinomės čekų restoranėly ir tikrai prisivalgydavom iki soties.Nors vaikams buvau paėmusi vaikiškas porcijas,bet jos niekuom nesiskyrė nuo suaugusių.

Aciu uz info. Kazkur forume perskaiciau apie Eura nelabai gerus atsiliepimus. Vis gi noretusi tiketi, kad nera taip blogai su ta agentura. Nes kiek zmoniu tiek nuomoniu. O Jus neturejote nususkundimu?
Atsakyti
QUOTE(andrakristi @ 2011 05 31, 11:16)
Sveiki, mes planuojam viska aplankyti, tik nerandam nakvynes siulo tik viezbucius, gal galit ka rekomenduoti

Ne tik viešbučius...l.daug mobilių namelių pas juos
Atsakyti
QUOTE(not-me @ 2011 06 02, 14:46)
sveiki visi,

šiemet pirmą kartą į Kroatiją išvažiuojam, tai iškilo toks klausimas: ar ten būna kambarių su internetu nemokamu ( arba mokamu - bet normalia, ne kosmine kaina)? p.s. kambarių dar neužsakėm, imsim vietoj smile.gif

jau nė savaitės neliko iki išvykimo ir kažkaip panamiau, kad būstų neblogai, jei būtų netas kambary jei kokios info reiktų ar ko.

4u.gif Į kurią vietą važiuojate?
Atsakyti