QUOTE(rapugis @ 2011 05 30, 20:32)
Laba
Aciu visoms pakomentavusioms del vietiniu gerimu
. Tik pasikartoju kiek galima issivezti is salies?
Klausiu del to, kad neuzsipirkti per daug lauktuvems...Aciu uz info
manau vezk kiek nori lauktuvems is kroatijos.aisku yra taisykles ivaziuoajnt i europos sajunga,bet ziurima i tai draugiskai. isvaziuojant is kroatijos vengrai paprase atidaryt bagazine,pamate kad turistai ir pamojo toliau vaziuot. pernai gryztant is krymo lenkai krate,bet mums pasiseke-pamate kad arbuzu keletas bagazinej ant virsaus,tai netikrino tasiu-nors vezem egzotiniu gerimu irgi prisideje virs normos
Papildyta:
QUOTE(Credo @ 2011 05 30, 14:00)
Jei as savo vyra maitinciau taip, kaip Turkijoje 3*, tai jis greit kojas pakratytu
Turkai nevalgo riebiai, del to, kad ten karsta. Atvaziave i musu krastus su mielu noru lasinius kapoja
Tai nereiskia, kad jie valgo mesa, kaip 3* viesbutyje - 1 karta per savaite
Pirma karta pati vaziavau i 3* ir visko uzteko, taciau veliau pradejau rinktis tik 5*...
O dabar nutariau pakeisti krypti (I Kroatija) ir man ziauriai baisu koordinaliai keisti savo atostogas, vaziuoti i sali, kur visiskai nera siulomo komforto. Plazai be gultu, gyventi zmoniu nuomojamuose kambariuose, kur net virdulio nerasi, maitintis nezinia kuo ir nezinia kur ...
Aisku, reikia pabandyt, gal visai ir patiks, kas zino...
Bet mielos mergaites... kiek skaitau forumuose del maisto gaminimo, man akys ant kaktos lipa. As niekaip negaliu suprasti: kaip galima atostogu metu uzkrauti save dar ir gaminimu? Ar cia atostogos? Vaziuot su deze makaronu, konservu, lasiniu? Nu nezinau, gal nuvaziavus suprasiu, kas ten tokio ypatingo kad zmones is metu i metus vaziuoja ten pat, taupyt ir valgyt sriubas is pakelio
na ka galim atsakyti tamstytei Credo. turbut daugumas is cia esanciu buvo tiek turkijos tiek egipto 5 zv viesbuciuose. bet i kroatija savo auto vaziuojama ne prikimsus pilva valgiu ir gerimu gulet pajuryj. cia visai kitokia kelione ir kitokiu ispudziu tikimasi.ir tikrai ne ka pigesne ji gaunasi uz egiptus ir turkijas. bet nekeisciau tokios keliones i jokius 5 zv. viesbucius. na taip,atostogos,nesinori prie puodu. bet atostogu metu manau ir manikiuras priziurimas, ir makijazas dedamas,netgi dantis valomes
. o gal ir to nereikia daryti-juk atostogos-tegul kiti sokineja apie mus
idomu kuriai is ca esanciu rankos nudziuvo del maisto gaminimo. vyrai juk vairuoja auto dvi dienas is eiles, bet vardan ko-vardan savo seimos-zmonos ,vaiku. ir neinksciam kad sunku. man kaip tik malonu,kai visi kartu,drauge,su gera nuotaika keliaujam. juk tai seimos isvyka,o ne apsirijimo restoranuose atostogos. kazkodel manau neverta keliauti tokios keliones,jei is karto tokios nuotaikos uzpuole. kroatija normali europos salis-netgi man rodos turtingesni zmones nei pas mus toj salyj gyvena. bent jau nuosirdesni tai tikrai...