QUOTE(nerez @ 2011 05 25, 16:08)
Mes irgi ruošiamės birželio vidury į Kroatiją
Perskaičiau visas temas kiek apie šią šalį čia prirašyta. Aš susidariau nuomonę, kad šeima (2 suaugę ir 2 vaikai) gali išsitekti į 5000Lt per daug nesitaškant. Ar realiai skaičiuoju?
Ir kitas klausimas- važiuojame 2 šeimos, su vaikais, viso 9 asmenys. Ar būtina užsakinėt iš anksto apartamentus? Aš tikiuos, kad didelių problemų nebus, nes vis tik birželis dar ne sezono įkarštis...
Perskaičiau visas temas kiek apie šią šalį čia prirašyta. Aš susidariau nuomonę, kad šeima (2 suaugę ir 2 vaikai) gali išsitekti į 5000Lt per daug nesitaškant. Ar realiai skaičiuoju?
Ir kitas klausimas- važiuojame 2 šeimos, su vaikais, viso 9 asmenys. Ar būtina užsakinėt iš anksto apartamentus? Aš tikiuos, kad didelių problemų nebus, nes vis tik birželis dar ne sezono įkarštis...
Mes keturiese pernai išleidom ~1400 eurų. Nors labai tikrai netaupėm, bet ir nesitaškėm Dar ankstesniais metais, nepamenu, kiek praleidom, reikėtų užrašus susirasti
Šiaip ne sezonas, bet kai važiuojančių daug - manau, geriau susirasti iš anksto, nes paskui visi į vieną namą nepapulsit Prieš du metus birželį važiavom 8, irgi laimę bandėm, nes iš anksto nesirezervavom - tai iškasėm apartamentus gana nelengvai Papildomai pristatė lovelę, tad 9-iem jau būtų nepavykę