Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija, VI dalis

QUOTE(r.olga @ 2011 05 17, 15:56)
Gera diena smile.gif
Labai norėčiau paklausti patarimo tų, kas jau buvo Kroatijoje, arba tų, kas girdėjo ar skaitė kažkokius atsiliepimus ar pan.
Mano situacija yra tokia. Su vyru planuojame organizuoti sau pažintinę kelionę po Europa, po vieną dieną skirti tokiom šalims, kaip Lenkija, Čekija, Austrija. Na o galutinis tikslas - poilsine kelione Kroatijoje. Kadangi vyras mano laaaabai jau užsiėmęs doh.gif (na jis taip sako g.gif ) tai organizuoti kelione patikėjo man. Sako as geriau zinau biggrin.gif Tik as jau pasimečiau, tiek daug atsiliepimų ir visi skirtingi. Prašau man padėti, gal kas nuotraukas galėtų įdėti ir aprašyti kuo smulkiau.

Kaip minėjau Kroatijoje planuojame pailsėti, todėl po visą Kroatiją nekeliausime, o norime apsistoti viename mieste....Kokiame????? Labai jau norime, kad būtų kažkoks nedidelis miestas, nedaug žmonių, geri paplūdimiai, bet kad ir būtų į ką pažiūrėti ir pramogų netrūktų smile.gif Ar ne per daug aš čia noriu smile.gif ?????

Labai mane sudomino Karlobago miestas. Ar teko kam nors ten būti ar bent pravažiuoti. Skaičiau, kad yra ramus miestelis, žmonių nedaug, geri paplūdimiai (t.y. ne su betoninėm platformom kaip Rijekoj arba norint išsimaudyti reiktų šokti nuo kalno, kaip Dubrovnike). Kainos visai neaukštos, graži gamta ir netoli iki Plitvicos NP. Tačiau ar yra kažkokie barai, restoranai, kad būtų galima pavakaroti, ar yra kažkokie archiektūriniai paminklai, į ką būtų galima pasižiūrėti???
Gal kas galėtų pasiūlyti ir kitų Kroatijos miestų pagal mano poreikius smile.gif))) LABAI lauksiu komentarų, aprašymų, nuotraukų.... Iš anksto dėkoju

Siulai pirma paskaityti tema apie Kroatija, ten tikrai rastumete daug naudingos informacijos, o siaip as ko gero rinkciausi Omis miesteli netoli Makarskos, ten geri papludimiai smile.gif o daugiua, kaip ir sakiau Kroatijos temoje smile.gif
Atsakyti
Jei moki užsienio kalbą- Rusų
Čia manau rasi viska kas domina, įmetu nuorodą
http://www.adriariva.com/exc.htm
http://www.adriariva.../useful/use.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roosas: 17 gegužės 2011 - 18:42

Aš siūlyčiau Brelą arba Podgorą ax.gif Pastaroji man labiau patiko wub.gif Šįmet vėl ten pat trauksim smile.gif Pačioj Podgoroj galbūt nėra labai jau ką pamatyti, bet miestelis labai jaukus, vakarais veiksmas vyksta, naktim taip pat biggrin.gif O aplink ją netoli yra daug kitų žinomų miestų, tad nesunku nuvykti, jei yra noro mirksiukas.gif

user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
geri paplūdimiai (t.y. ne su betoninėm platformom kaip Rijekoj arba norint išsimaudyti reiktų šokti nuo kalno, kaip Dubrovnike).

Prašom čia neskleisti dezinformacijos, nes nežinau kur tos betoninės platformos doh.gif , bet va google aiškiai matomi Rijekos paplūdimiai, kokie jie, jei įžiūrite:

user posted image

user posted image

http://t3.gstatic.co...QYKeanFs26BBa5L

Keliose vietose yra betono krantas, nes ten stačios uolos arba viešbučio ant jūros kranto "terasa". Dar dalis yra Opatijoje, mišriai su kitokiais paplūdimiais. Bet dar nereiškia, kad visi paplūdimiai yra tik betoniniai 4u.gif
Atsakyti
Sveiki visi.planuojam uzsisakyt kelione autobusu is Guliverio.12dienu.i Kroatijos pietus.didzioji dalis atostogu bus Makarskoj.gal kvailas klausimas,bet visdelto blush2.gif ....ar is Makarskos galima patekt i Venecija.ta prasme ar vietiniai organizuoja tokia kelione butent is Makarskos..aciu uz ats 4u.gif
Atsakyti
Oi ne, nuo Makarskos iki Venecijos tiesiog per toli, pasiziurekit zemelapy - Makarska paciuose pietuose. Tokios ekskursijos i Venecija organizuojamos tik is Siaures Kroatijos, ir tai nemazas atstumas gaunas.
Atsakyti
Sveiki, ruosiames intensyviai ir uoliai kelionei automobiliais marsrutu Lietuva-Lenkija-Cekija-Austrija-Slovenija-Venecija-Kroatija ir atgal biggrin.gif esame visi keliausiantys "zali" sitam reikale doh.gif nezinomuju en, bet rizikuosim.
Sakykit - ar privalu uzsisakyti viesbucius visose planuojamose nakvynes vietose ar rasim ekspromtu? Aciu uz supratinguma lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*panteRa* @ 2011 05 18, 18:42)
Sveiki, ruosiames intensyviai ir uoliai kelionei automobiliais marsrutu Lietuva-Lenkija-Cekija-Austrija-Slovenija-Venecija-Kroatija ir atgal  biggrin.gif  esame visi keliausiantys "zali" sitam reikale  doh.gif  nezinomuju en, bet rizikuosim.
Sakykit - ar privalu uzsisakyti viesbucius visose planuojamose nakvynes vietose ar rasim ekspromtu? Aciu uz supratinguma  lotuliukas.gif  4u.gif

O kokios yra planuojamos nakvynes vietos??? g.gif Kroatija tik ar ir kitos salys? Koatijoje busit vienoj vietoj, ar keliausit ir nakvosit vis kitur? Kada vaziuojat - sezono ikarstyje ar kiek pries? Norit atsakymo, issamiau formuokit klausimus.
Atsakyti
QUOTE(*panteRa* @ 2011 05 18, 19:42)
Sveiki, ruosiames intensyviai ir uoliai kelionei automobiliais marsrutu Lietuva-Lenkija-Cekija-Austrija-Slovenija-Venecija-Kroatija ir atgal  biggrin.gif  esame visi keliausiantys "zali" sitam reikale  doh.gif  nezinomuju en, bet rizikuosim.
Sakykit - ar privalu uzsisakyti viesbucius visose planuojamose nakvynes vietose ar rasim ekspromtu? Aciu uz supratinguma  lotuliukas.gif  4u.gif

Tokiu maršrutu važiavom pernai vidurvasarį, tik į Italiją neužsukom. Nakvynę rezervavom tik Kroatijoj. Čekijoj apsistojom kempinge, Austrijoj pensione- viskas sprendėsi eigoj, nors keliavom didele kompanija, nieko iš anksto neužsakinėjom ir kelionės tai nesugadino mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes isvykstam sestadieni nakti, tai nieko nerezervavom. Bet tik dviese ir dar ne sezonas.
Atsakyti
O mes važiuojam keturiese. Todėl rezervavau nakvynes beveik visai kelionei: 3 nakvynės Austrijoje, 2 - Venecijoje (Mestre), 5 - Kroatijoje (Tučepi). Liko nerezervuota tik viena nakvynė nuvažiuojant Čekijoje, ir dvi grįžtant Vengrijoje - Slovakijoje. Pernykštės kelionės metu patyrėme, kad keturiems surasti patogią irpigią nakvynę pakankamai sudėtinga schmoll.gif , na žinoma, dviems - žymiai lengviau mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Arturas15 @ 2011 05 18, 22:52)
O mes važiuojam keturiese. Todėl rezervavau nakvynes beveik visai kelionei: 3 nakvynės Austrijoje, 2 - Venecijoje (Mestre), 5 - Kroatijoje (Tučepi). Liko nerezervuota tik viena nakvynė nuvažiuojant Čekijoje, ir dvi grįžtant Vengrijoje - Slovakijoje. Pernykštės kelionės metu patyrėme, kad keturiems surasti patogią irpigią nakvynę pakankamai sudėtinga schmoll.gif , na žinoma, dviems - žymiai lengviau mirksiukas.gif .

Mums devyniems nebuvo labai sudėtinga biggrin.gif
O Čekijoj apsistojom čia
http://www.ekempy.cz...radhostem-dolni
Atsakyti