Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija, VI dalis

QUOTE(eceris @ 2011 05 13, 09:49)
gal kam teko vaziuot i kroatija aplankant pakeliui ardspachus, ceku roju,po to bled ezeras,o ten jau ir venecija,o paskui kroatijos pajuris? galvoju siemet tokiu marsrutu. gal kas patirties turit tokiam marsrutui thumbup.gif ?

Eceri, matau užvirė karšta diskusija apie jūsų pasiūlytą maršrutą mirksiukas.gif Aš siūlau labai paprastą išeitį - susidėliokit kelionės maršrutą į Kroatiją taip, kad čekų rojus ir Ardčpadai liktų kelionės pabaigai thumbup.gif Jei dar bus noro ir laiko grįždami juos aplankysit drinks_cheers.gif Bet iš patirties manau - po tokių grožių ką pamatysit Kroatijoj, Slovėnijoj, Venecijoj ir Austrijoj wub.gif wub.gif wub.gif - Ardšpadus atidėsit kitam kartui ax.gif Bent jau mums Ardšpadai su Praha net iki šių Velykų kelis metus vis likdavo ir likdavo ateičiai blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidluka: 14 gegužės 2011 - 12:47
O mes pernai i Kroatija vaziavom per Vokietija aplankem Serengeti zologijos parka,pasisupom Heides atrakcijonu parke,po to per Cekija,aplankem Český Krumlov,Austrija Alpiu keliu,Slovenija aplankem Bledo miesteli lekem i Kroatija,gal ir nelabai pakeliu ta Kroatija, bet mums labai patiko ir visada vaziuodami i prieky stengemes ka nors pamatyti nes gryztant namo jau norisi greiciau gryzti.
Atsakyti
QUOTE(toza01 @ 2011 05 14, 15:43)
O mes pernai i Kroatija vaziavom per Vokietija aplankem Serengeti zologijos parka,pasisupom Heides atrakcijonu parke,po to per Cekija,aplankem Český Krumlov,Austrija Alpiu keliu,Slovenija aplankem Bledo miesteli  lekem i  Kroatija,gal ir nelabai pakeliu ta Kroatija, bet mums labai patiko ir visada vaziuodami i prieky stengemes ka nors pamatyti nes gryztant namo jau norisi greiciau gryzti.

respect thumbup.gif mes irgi vaziuojam ne konkreciai prie adrijos juros pagulinet, o pamatyt aplankyt kuo daugiau.todel pakeliui padaryti lanksta 500 km nera problema vardan ispudziu. tas pats ir gryztant atgalios-nelekiam namo kaip akis isdege, o aplankom dar ka nemateb esam smile.gif
todel siemet planuose pakeliui uzsukt i ceku roju ar bent jau ardshpachus,bledo ezere isimaudyt antrai nakvynei sustojus...
Papildyta:
QUOTE(Aidluka @ 2011 05 14, 13:45)
Eceri, matau užvirė karšta diskusija apie jūsų pasiūlytą maršrutą  mirksiukas.gif Aš siūlau labai paprastą išeitį - susidėliokit kelionės maršrutą į Kroatiją taip, kad čekų rojus ir Ardčpadai liktų kelionės pabaigai thumbup.gif Jei dar bus noro ir laiko grįždami juos aplankysit drinks_cheers.gif Bet iš patirties manau - po tokių grožių ką pamatysit Kroatijoj, Slovėnijoj, Venecijoj ir Austrijoj wub.gif  wub.gif  wub.gif  - Ardšpadus atidėsit kitam kartui ax.gif Bent jau mums  Ardšpadai su Praha net iki šių Velykų kelis metus vis likdavo ir likdavo ateičiai blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

gal ne kiek arsi diskusija, kiek kvaila-jei zmogus neturi ko pasakyt-kam aplamai terst foruma tongue.gif cia ne apie tamstele smile.gif
zinau,buvom ir kroatijoj ir austrijoj,tad ceku ardshpachai pirmai nakvynei bus kaip tik,po to antra nakvyne bledas,po to gal ir venecija.o tik tada pasieksim kroatija.vat toks planas.todel ir klausiau gal kas kokia protinga minti pakis-verta ar nelabai...
Atsakyti
QUOTE(eceris @ 2011 05 14, 18:02)
respect thumbup.gif  mes irgi vaziuojam ne konkreciai prie adrijos juros pagulinet, o pamatyt aplankyt kuo daugiau.todel pakeliui padaryti lanksta 500 km nera problema vardan ispudziu. tas pats ir gryztant atgalios-nelekiam namo kaip akis isdege, o aplankom dar ka nemateb esam smile.gif
  todel siemet planuose pakeliui uzsukt i ceku roju ar bent jau ardshpachus,bledo ezere isimaudyt antrai nakvynei sustojus...
Papildyta:
gal ne kiek arsi diskusija, kiek kvaila-jei zmogus neturi ko pasakyt-kam aplamai terst foruma tongue.gif cia ne apie tamstele  smile.gif
    zinau,buvom ir kroatijoj ir austrijoj,tad ceku ardshpachai pirmai nakvynei bus kaip tik,po to  antra nakvyne bledas,po to gal ir venecija.o tik tada pasieksim kroatija.vat toks planas.todel ir klausiau gal kas kokia protinga minti pakis-verta ar nelabai...

As tai manau kad viskas verta ir lekti tiesei prie juros du tukstancius kilometru nieko neaplankant ir nieko nepamatant tai tikrai nera gerai.Mes vaziavom i Kroatija tris metus is eiles ir visada skirtingi marsrutai
Atsakyti
mano nuomone irgi tokia pati.sakyciau koks furistas esu,tai gal ir neidomu buut-bet kai isvaziuoju karta i metus atostogoms i tuos krastus-viskas kas nematyta idomu. tik vasara vengiu miestu-labiau gamta vilioja,siltas vandenukas
Atsakyti
QUOTE(toza01 @ 2011 05 14, 20:59)
As tai manau kad viskas verta ir lekti tiesei prie juros du tukstancius kilometru nieko neaplankant ir nieko nepamatant tai tikrai nera gerai.Mes vaziavom i Kroatija tris metus is eiles ir visada skirtingi marsrutai

Gal ką praleidau - nesupratau,o kas siūlo lėkti 2000 km nieko neaplankant - nesvarbu ar į Kroatiją ar į kokią kitą šalį g.gif Bent jau aš bet kokį maršrutą sudarinėdama visada stengiuos kad kiekvieną dieną kažką naujo ir įdomaus pamatytume thumbup.gif Gulėjimas kelias dienas prie jūros mums irgi svetimas, bet poros dienelių pasyvesnis poilsis ilgoj kelionėj tikrai nepamaišo drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
skaitau ir stebiuosi doh.gif juk kiekvienas planuoja maršrutus pagal savo norus ir išgales . Jei Čekija vadinat- lanku, tai ką kalbėt apie mus , kai pernai Kroatiją pasiekėm išį viso per aplinkui - Kėlėmės į Kylį , tuomet Bremenas, Kolnas, Šveicarijoje Reino kriokliai , kalnai ; San Marinas , Venecija ir tik tuomet Kroatija, Makarska , o atgal per Slovėniją , buvom ir Blede ( kas važiuosit- būtinai užsikelkite į pilį ir nuplaukite į salą, į bažnytėlę - vaizdai - nepakartojami smile.gif , Tuomet Austrija su Alpių keliu ir tuomet be sustojimo 1600 km namo
Atsakyti
QUOTE(Aidluka @ 2011 05 14, 21:25)
Gal ką praleidau - nesupratau,o kas siūlo lėkti 2000 km nieko neaplankant - nesvarbu ar į Kroatiją ar į kokią kitą šalį g.gif Bent jau aš bet kokį maršrutą sudarinėdama visada stengiuos kad kiekvieną dieną kažką naujo ir įdomaus pamatytume  thumbup.gif Gulėjimas kelias dienas prie jūros mums irgi svetimas, bet poros dienelių pasyvesnis poilsis ilgoj kelionėj tikrai nepamaišo drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

As tai manau kad viskas verta ir lekti tiesei prie juros du tukstancius kilometru nieko neaplankant ir nieko nepamatant tai tikrai nera gerai.

Cia taip buvo parasyta ir tikrai nesiulaiu lekti toki atstum nieko nelankant nes mes visada stengiames daug aplankyti o siemet planuojam kelione per Rumunija i Bulgarija ir manau daug graziu vietu pamatysim
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toza01: 14 gegužės 2011 - 20:59
viskas gerai.nekelkim panikos.buvo cia keletu zinuciu auksciau isisokelis,kuriam vaziavimas i kroatija per ardspachus ir ceku roju buvo lankstas.siule vaziuot pro olandija, pasiepdamas marsuro tiesuma. bet tikekimes kad zmogus suprato, jog cia renkames aptart marsrutu, pasikeist patirtim, pasidalint ispudziais, o ne savo nuomone reikst, paciam nesiulant nieko ir nesuprantant kitaip keliones, kaip vaziavimas nosies tiesumu iki tikslo, nieko aplinkui nepastebint ir neaplankant thumbup.gif
kas keliauja,tas zino, kad paziuret pakeliui yra i ka. gal ne visi zinom kas Lietuvoj grazaus akiai yra, bet kitose salyse irgi viskas nauja ir nematyta biggrin.gif
Atsakyti
sveiki,
vienais metais kai vaziavau i kroatija, tai vaziavome su dviem nakvynem, pakeliui vis stabteledami kazka pasiziurinedami. kitais metai nusprendeme, kad nori tiesiai i juodkalnija kuo greiciau. tai vaziavome tik su viena nakvyne. kaip darysiu kita karta nezinau, kaip sugalvosiu. kaip kam geriausia, taip ie reiia daryti ir cia gincytis kaip geriau, tas pats kas kas anksciau atsirado vista ar kiausinis. geriau diskutuokime ir dalinkimes patarimais. sekmes visiems kroatijos myletojams.
Atsakyti
Tai negi nieks nesikelet is Splito i Brac sala? gal kas galetu pasidalinti ispudziais, kainomis ir pan? smile.gif
Atsakyti
Gera diena smile.gif
Labai norėčiau paklausti patarimo tų, kas jau buvo Kroatijoje, arba tų, kas girdėjo ar skaitė kažkokius atsiliepimus ar pan.
Mano situacija yra tokia. Su vyru planuojame organizuoti sau pažintinę kelionę po Europa, po vieną dieną skirti tokiom šalims, kaip Lenkija, Čekija, Austrija. Na o galutinis tikslas - poilsine kelione Kroatijoje. Kadangi vyras mano laaaabai jau užsiėmęs doh.gif (na jis taip sako g.gif ) tai organizuoti kelione patikėjo man. Sako as geriau zinau biggrin.gif Tik as jau pasimečiau, tiek daug atsiliepimų ir visi skirtingi. Prašau man padėti, gal kas nuotraukas galėtų įdėti ir aprašyti kuo smulkiau.

Kaip minėjau Kroatijoje planuojame pailsėti, todėl po visą Kroatiją nekeliausime, o norime apsistoti viename mieste....Kokiame????? Labai jau norime, kad būtų kažkoks nedidelis miestas, nedaug žmonių, geri paplūdimiai, bet kad ir būtų į ką pažiūrėti ir pramogų netrūktų smile.gif Ar ne per daug aš čia noriu smile.gif ?????

Labai mane sudomino Karlobago miestas. Ar teko kam nors ten būti ar bent pravažiuoti. Skaičiau, kad yra ramus miestelis, žmonių nedaug, geri paplūdimiai (t.y. ne su betoninėm platformom kaip Rijekoj arba norint išsimaudyti reiktų šokti nuo kalno, kaip Dubrovnike). Kainos visai neaukštos, graži gamta ir netoli iki Plitvicos NP. Tačiau ar yra kažkokie barai, restoranai, kad būtų galima pavakaroti, ar yra kažkokie archiektūriniai paminklai, į ką būtų galima pasižiūrėti???
Gal kas galėtų pasiūlyti ir kitų Kroatijos miestų pagal mano poreikius smile.gif))) LABAI lauksiu komentarų, aprašymų, nuotraukų.... Iš anksto dėkoju
Atsakyti