Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija, VI dalis

QUOTE(ate42 @ 2011 05 07, 16:53)
Ir Vokietijoj, Šveicarijoj, Prancūzijoj jas ima?????? blush2.gif

neturejom problemu nei Vokietijoi,Austrijoi,Slovenijoi ir t.t
Atsakyti
QUOTE(toza01 @ 2011 05 06, 19:40)
Mes atostogavom Makarskoi pora kartu

gal galima atsiliepimu...gal zinote kaip apvaziuoti slovenijos mokama kelia
Atsakyti
QUOTE(baltrusaityte @ 2011 05 07, 21:19)
gal galima atsiliepimu...gal zinote kaip apvaziuoti slovenijos mokama kelia

Slovenijoi mokamos tik magistrales,krasto keliai nemokami,mes penai tomtomui liepem vengti magistraliu(arba mokamu keliu) ir viskas neblogai gavosi, vaziavom per ivairus mietelius,matem nemazai graziu vietu,aisku laiko atzvilgiu taip ilgiau uztrunki,bet mes neskubejom tai mums visai patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toza01: 07 gegužės 2011 - 20:26
QUOTE(ate42 @ 2011 05 07, 16:53)
Ir Vokietijoj, Šveicarijoj, Prancūzijoj jas ima?????? blush2.gif

kalba lyg ejo apie kroatija tongue.gif
zinau kad ukrainoj su visa elektron ,kurios turi mikroschemas,problemos.ten retai kur jom galima...seno tipo,be chipo ten tik priima. turkija,egiptas be problemu. vakaru salys irgi.amerikoj nebuvau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eceris: 07 gegužės 2011 - 21:45
QUOTE(toza01 @ 2011 05 07, 20:22)
Slovenijoi mokamos tik magistrales,krasto keliai nemokami,mes penai tomtomui liepem vengti magistraliu(arba mokamu keliu) ir viskas neblogai gavosi, vaziavom per ivairus mietelius,matem nemazai graziu vietu,aisku laiko atzvilgiu taip ilgiau uztrunki,bet mes neskubejom tai mums visai patiko.

Kurioje vietoje jūs pervažiavote Austrijos - Slovėnijos sieną? Mes taip pat bandysim važiuodami pirmyn vengti mokamų kelių. Pagal žemėlapį atrodo, kad patogiausia būtų ties Mureck miestu Austrijoje. Po to važiuoti per Ptuj ir tada kirsti Kroatijos sieną. Ties kokiu miesteliu būtų geriau, kad po to įvažiuoti į Zagrebo magistralę? Gal būt Cvetlin?
Dar pasitikslinsiu - krašto keliai žymimi geltona spalva?
Atsakyti
QUOTE(spyglele @ 2011 05 07, 23:03)
Kurioje vietoje jūs pervažiavote Austrijos - Slovėnijos sieną? Mes taip pat bandysim važiuodami pirmyn vengti mokamų kelių. Pagal žemėlapį atrodo, kad patogiausia būtų ties Mureck miestu Austrijoje. Po to važiuoti per Ptuj ir tada kirsti Kroatijos sieną.  Ties kokiu miesteliu būtų geriau, kad po to įvažiuoti į Zagrebo magistralę? Gal būt Cvetlin?
Dar pasitikslinsiu - krašto keliai žymimi geltona spalva?

Via Michelin direction rodo, kad Slovėnijos - Kroatijos sieną geriausia kirsti ties Rogatec miestu. Gal kas yra važiavęs šiuo keliu?
Atsakyti
QUOTE(spyglele @ 2011 05 06, 18:46)
Labai domina apartamentai Lovrane. Gal pamenate kokios kainos birželio pradžioje buvo? Mes kaip tik tame regione planuojame apsistoti ilgesniam laikui. Ar ten paprasta susirasti apartamentus vietoje? Vis tik dar ne sezonas tuo metu.
Mes važiuosim pro Vieną iki Zagrebo, po to link Plitvicos. Klausimas - kaip reikalai su valiutos keityklomis pasienyje? Kaip supratau, kunomis išeina pigiau už kelius ir kambarius mokėti.

aisku be problemu susirasti susirasti apartamentus. buvau 2008 metais. kainos visam birzeliui buvo viena, ir liepos menesiui jau kilo siek tiek. uz apartamentus, didelis kambarys, virtuve, tualetas, dusas, terasa, ir gyvenom name su labai graziu sodu, kaina buvo 40 eur. man atrodo kad cia brangoka, nes lovran labai mazas. bet buvom pavarge ir labai tingejom ieskoti toliau. siaip as antra karta i lovran nevaziuociau, nes labai mazas. jei uztenka tik papludimio malonumo tai gerai, bet siaip nieko daugiau. man labiau patiko rovinj miestas istrijos pusiasalyje. arba dar galima vaziuoti i opatija. ten jau daug turistu, surmulio ir pan.
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2011 05 08, 10:35)
aisku be problemu susirasti susirasti apartamentus. buvau 2008 metais. kainos visam birzeliui buvo viena, ir liepos menesiui jau kilo siek tiek. uz apartamentus, didelis kambarys, virtuve, tualetas, dusas, terasa, ir gyvenom name su labai graziu sodu, kaina buvo 40 eur. man atrodo kad cia brangoka, nes lovran labai mazas. bet buvom pavarge ir labai tingejom ieskoti toliau. siaip as antra karta i lovran nevaziuociau, nes labai mazas. jei uztenka tik papludimio malonumo tai gerai, bet siaip nieko daugiau. man labiau patiko rovinj miestas istrijos pusiasalyje. arba dar galima vaziuoti i opatija. ten jau daug turistu, surmulio ir pan.

Mums svarbiausia tik pernakvoti, nusiprausti ir pusryčius pasigaminti. Planuojam ištisom dienom važinėti po apylinkes, miestus. Pasyvus poisis, t.y. maudynės numatomos tik vakarop grįžus. Žadam aplankyti Pulą, Rovinj, Vrsar dinozaurų parką, KRK salą, nuvažiuoti į Slovėnijos urvus ir pan.
Atsakyti
QUOTE(spyglele @ 2011 05 08, 13:47)
Mums svarbiausia tik pernakvoti, nusiprausti ir pusryčius pasigaminti. Planuojam ištisom dienom važinėti po apylinkes, miestus. Pasyvus poisis, t.y. maudynės numatomos tik vakarop grįžus. Žadam aplankyti Pulą, Rovinj, Vrsar dinozaurų parką, KRK salą, nuvažiuoti į Slovėnijos urvus ir pan.

tada puikiausiai tiktu ir kempingai. viskas ten yra. man asmeniskai patinka jie
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2011 05 08, 13:29)
tada puikiausiai tiktu ir kempingai. viskas ten yra. man asmeniskai patinka jie

Tai kad kainos labai panašios ir kempingų ir apartamentų. Dar vaikai nėra labai dideli tai rinksimės apartamentus.
Atsakyti
kazkada, pries pirma kelione ,skaitinedamas apie kroatija, buvau rades, kad smelio papludimiai yra prie omiso ir kazkurioj saloj. gal kas primintu, ar patiems yra teke rasti smelio papludimiu kroatijoj ? pasidalinkit prisiminimais apie smeliuka drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(eceris @ 2011 05 08, 22:55)
kazkada, pries pirma kelione ,skaitinedamas apie kroatija, buvau rades, kad smelio papludimiai yra prie omiso ir kazkurioj saloj. gal kas primintu, ar patiems yra teke rasti smelio papludimiu kroatijoj ? pasidalinkit prisiminimais apie smeliuka drinks_cheers.gif

sako salose yra smelio, tixliau smulkaus smulkaus zvyro.as pravaziavau nuo dubrovniko iki istrijos, tai tokio kaip smelio nebuvo.bet aisku kie as ten tu papludimiu temaciau.visc po kalnus ropinejau
Atsakyti