QUOTE(spyglele @ 2011 05 06, 18:46)
Labai domina apartamentai Lovrane. Gal pamenate kokios kainos birželio pradžioje buvo? Mes kaip tik tame regione planuojame apsistoti ilgesniam laikui. Ar ten paprasta susirasti apartamentus vietoje? Vis tik dar ne sezonas tuo metu.
Mes važiuosim pro Vieną iki Zagrebo, po to link Plitvicos. Klausimas - kaip reikalai su valiutos keityklomis pasienyje? Kaip supratau, kunomis išeina pigiau už kelius ir kambarius mokėti.
aisku be problemu susirasti susirasti apartamentus. buvau 2008 metais. kainos visam birzeliui buvo viena, ir liepos menesiui jau kilo siek tiek. uz apartamentus, didelis kambarys, virtuve, tualetas, dusas, terasa, ir gyvenom name su labai graziu sodu, kaina buvo 40 eur. man atrodo kad cia brangoka, nes lovran labai mazas. bet buvom pavarge ir labai tingejom ieskoti toliau. siaip as antra karta i lovran nevaziuociau, nes labai mazas. jei uztenka tik papludimio malonumo tai gerai, bet siaip nieko daugiau. man labiau patiko rovinj miestas istrijos pusiasalyje. arba dar galima vaziuoti i opatija. ten jau daug turistu, surmulio ir pan.