gal buvot kas cia apsistoje?
http://www.booking.c...ite_hotel donat
nemetau akmenuku nei viena darza. bet jei jau vaziuojam,tai zinokim kur vaziuojam.kroatija ne musulmonu krastas,ten derybos visiskai netinkamos.kad ir kaip meniskai besideresi.meginom turguje pirkdami suvenyrus viena kuna nuo 40 nuderet-na pas mus tai priimtina labai-bet kai paziurejo i mane keistu zvilgsniu vietine merguzele,tai visos fantazijos atsoko daugiau taip elgtis .gal keista pasirode vietinei pardavejai ,kad tik kunos nuolaidos prasem,o gal pagalvojo-kokio velnio vaziuoji,jei neturi pinigu:)
bet ten tikrai ne tas krastas,kad jie pripazintu toki mena.jei jau padaro nuolaida,tai savo noru net neprasomi
bet ten tikrai ne tas krastas,kad jie pripazintu toki mena.jei jau padaro nuolaida,tai savo noru net neprasomi
sveiki, nutarem su seima aplankyti Kroatija. beda ta, kad visiskai neisivaizduojam kur geriausiai vaziuoti ir ka aplankyti. planuojam vaziuot su savo masina ir apsistoti kempinguose. gal kas panasiai vaziavot ir turit kokiu pasiulymu del keliones susiplanavimo. buciau labai dekinga, jei pasidalintumet info.
labas,apie Kroatija internete informacijos tikrai daug,reikia tik paskaityti ir paciam pasiplanuoti savo kelione. Nemazai kelioniu aprasymu galite paskaityti cia http://road.lt/categ...uropa/kroatija/
QUOTE(amam @ 2011 05 01, 11:31)
sveiki, nutarem su seima aplankyti Kroatija. beda ta, kad visiskai neisivaizduojam kur geriausiai vaziuoti ir ka aplankyti. planuojam vaziuot su savo masina ir apsistoti kempinguose. gal kas panasiai vaziavot ir turit kokiu pasiulymu del keliones susiplanavimo. buciau labai dekinga, jei pasidalintumet info.
Puikus sprendimas.
Mes savo keliones pradedame planuoti irgi nuo info rinkimo. Geriausia padeda forumai.
Pradziai perskaiciau paslutine tema apie Kroatija cia - tada jau atsirado konkretus klausimai
Kazkaip keistai apie derybas cia kalbat, mes pernai buvom zadare ur keliose vietose pirkom suvenyru. tai visur nusiderejom. vidutiniskai gavosi nuo 10kunu -2 kunos. Ir tikrai niekas kreivai neziurejo. Viskas su gera nuotaika ejosi cia mano patirtis.
QUOTE(locato @ 2011 05 01, 18:16)
Kazkaip keistai apie derybas cia kalbat<...>
Mes taip pat derėjomės dėl apartamentų kainos, viskas ten normaliai, nuolaidą pritaikė su šypsena. Tikrai, manau, jiems tai nėra kažkas baisiai keisto
QUOTE(Twista @ 2011 05 01, 18:47)
Mes taip pat derėjomės dėl apartamentų kainos, viskas ten normaliai, nuolaidą pritaikė su šypsena. Tikrai, manau, jiems tai nėra kažkas baisiai keisto
O aš šiandien užsisakiau apartamentus 5 nakvynėm po 54 EUR nakčiai birželio antrai pusei nesiderėdamas, ir džiaugiuosi . Padariau netgi 70 EUR avansinį mokėjimą. Nakvynė užsakyta miestelyje Tučepi. Dabar belieka sulaukti pačios kelionės.
QUOTE(Arturas15 @ 2011 05 01, 21:07)
Nakvynė užsakyta miestelyje Tučepi.
O mes žiūrimės apartamentų netoliese Tučepi - Podgoroje Ten pat jau buvom pernai, bet kadangi šiaip Kroatiją jau lankėm 3 kartus, tai atrodo, kad viską skersai-išilgai išmaišėm O Podgoroj mum laaabai patiko, tad apsilankysim dar kartą
QUOTE(Twista @ 2011 05 01, 21:20)
O mes žiūrimės apartamentų netoliese Tučepi - Podgoroje Ten pat jau buvom pernai, bet kadangi šiaip Kroatiją jau lankėm 3 kartus, tai atrodo, kad viską skersai-išilgai išmaišėm O Podgoroj mum laaabai patiko, tad apsilankysim dar kartą
O mes - "žali' - šiemet pirmą kartą keliaujam į Kroatiją. Ir dėl to tikiuosi - visi mano sprendimai - teisingi - esu nepataisomas optimistas
QUOTE(eceris @ 2011 05 01, 21:41)
kelione kaip ir zmona-loterija-jei pasiseke,tai ilgam
Na, gerbiamas Eceri, tavo ironiją supratau Bet vis dėlto - mano kelionė šauniausia