Įkraunama...
Įkraunama...

**Graikiją ir jos vyrus mylinčios lietuvės**

labutis merginos mirksiukas.gif man atostogos vacation4.gif sedziu va as lietuveleje,lepinuosi su seima biggrin.gif o jus matau subegot paplepeti.
As preita syki tevam siunciau is vokieciu i lt tai nepilnai 10kg sumokejau 32eurus doh.gif kol autobusas pas mus vaziavo tai visad paimdavo tase(kokia 20kg) uz 15euru tik, bet kad bankrutavo jie verysad.gif o oro uoste ziurint su kokia avia linija skrendi-buna kad gali iskarto per interneta uzsisakyti 2lagamina tai kainuoja pigiau-mes su Germanwings kai skridom internete uzsisakydami bilietus uz lagamina po 8eurus mokejom,o jei dar papildomo 10kg lagamino reikia tai 10euru paprase.taciau oro uoste butu uz kilogramo virsvori po 5eurus paeme.Paziurek gal ir tau taip eina Anafi.
Atsakyti
QUOTE(Sikalaki @ 2011 06 20, 17:13)
Sveika prisijungusi  4u.gif mes cia ne visos gyvenam GR  mirksiukas.gif tiesiog "turim rysiu"  wub.gif As, pvz., - MB. Ir Egio esu buvusi kelis kartus pas jo pusbroli.
ax.gif Papasakok apie save..... Viena is cia uzsukanciu merginu irgi gyvena Egio

Sveikos mergaiciukes 4u.gif Gryzau is savo ilgu ilgu atostogu buvau LT, o ten nekas papuoliau i sibira, salta buvo ir lietus nesigailejes pyle kiauras dienas doh.gif

QUOTE(auriukaseva @ 2011 06 26, 21:21)
Sveikutes-cia gerai pasakei Sikalaki "turim rysiu"  lotuliukas.gif  as tai "toki rysi" namuose turiu( vyras mano graikas)

Turbut dauguma turincios vyrus Graikus 4u.gif
QUOTE(Sikalaki @ 2011 06 27, 14:35)
Matyt, aš savo tokiu pasisakymu išgąsdinau Indre nebeateina pas mus....

Nesu labai jau bauksti mirksiukas.gif tikiuosi bus malonu paplepeti

QUOTE(auriukaseva @ 2011 06 28, 18:44)
Kokia isgasdinai-ji gal papludimyje guli visgi graikijoj silti orai 

Taip tu teisi po Lt atostogu , tai kiauras dienas is plezo neislendu smile.gif

QUOTE(Evelinaki @ 2011 06 30, 15:56)
Papildyta:

Sveikute, as irgi Egio gyvenu:) ar senai? smagu butu susipazinti:)) 4u.gif
Ha, jums atenietes, Egio tuoj taps lietuviu bendruomenes centras!!!!! VAlio! lotuliukas.gif

Sveika, gyvenu jau metai laiko su draugu, kitais metais busimu vyru wub.gif Vaikuciu dar neturime, bet jau planuose. thumbup.gif Bandau mokintis graiku kalba ji sunkoka o kai vasara tai visai issiblaskymas.Kazkiek kalbu, bet labai labai mazai ir netaisiklingai g.gif

QUOTE(Sikalaki @ 2011 08 07, 21:38)
Merginos, esancios Patros, Nafpaktos, Egio rajone, as viskas gerai? Stiprokai papurte sivakar jus ten. Laikykites

assa.gif
Karts nuo karto papurto, pirma karta kai pakrate maniau ,kad namuose vaidenasi smile.gif
Atsakyti
Sveikutes visos 4u.gif

Vasara oficiali baigiasi, bet kai mes zinome, kur ji ilgiau uzsibuna (Graikijoje) blush2.gif tai vilties visgi lieka pasisildyti

Mane buvo aplankiusi AlfaOmega su mergikemis. thumbup.gif thumbup.gif ACIUUUUUUUU

Jurgitella yra LT su labai svarbia misija cool.gif juk EURBASKET prasideda siandien. lithuania.gif

Ai tiesa, pasigirsiu, - nusipirkom su sese masiniuka yahoo.gif
Atsakyti
SU PIRMAJA PERGALE, BRANGIOSIOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lithuania.gif
Atsakyti
Sveikos mergiotes, tustokia cia , visos turbut atostogauja biggrin.gif
Atsakyti
aha tokia "tyli" tema. Bet as va dabar sirgsiu uz LIETUVA....... (su turkais zaisim tuoj tuoj)

lithuania.gif
Atsakyti
QUOTE(Sikalaki @ 2011 08 31, 09:17)

Ai tiesa, pasigirsiu, - nusipirkom su sese masiniuka  yahoo.gif

sveikinam thumbup.gif thumbup.gif
tik zinok butinai ,,,reik gerai aplaistyt biggrin.gif ... alc.gif nes buna zinai... lotuliukas.gif kaip su tais batais...kur kablu nebeliko... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sikalaki @ 2011 09 02, 20:01)
aha tokia "tyli" tema. Bet as va dabar sirgsiu uz LIETUVA....... (su turkais zaisim tuoj tuoj)

lithuania.gif

lithuania.gif ...
Atsakyti
QUOTE(sopfi @ 2011 09 02, 21:03)
sveikinam thumbup.gif  thumbup.gif
tik zinok butinai ,,,reik gerai aplaistyt  biggrin.gif ... alc.gif nes buna zinai... lotuliukas.gif kaip su tais batais...kur kablu nebeliko... biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ana 6dieni tiek laistem, kad sekmadienis dingo unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(auriukaseva @ 2011 08 30, 22:08)
labutis merginos  mirksiukas.gif  man atostogos  vacation4.gif  sedziu va as lietuveleje,lepinuosi su seima  biggrin.gif  o jus matau subegot paplepeti.
As preita syki tevam siunciau is vokieciu i lt tai nepilnai 10kg sumokejau 32eurus  doh.gif  kol autobusas pas mus vaziavo tai visad paimdavo tase(kokia 20kg) uz 15euru tik, bet kad bankrutavo jie  verysad.gif  o oro uoste ziurint su kokia avia linija skrendi-buna kad gali iskarto per interneta uzsisakyti 2lagamina tai kainuoja pigiau-mes su Germanwings kai skridom internete uzsisakydami bilietus uz lagamina po 8eurus mokejom,o jei dar papildomo 10kg lagamino reikia tai 10euru paprase.taciau oro uoste butu uz kilogramo virsvori po 5eurus paeme.Paziurek gal ir tau taip eina Anafi.

O is kur tu cia islindai biggrin.gif
nesusalat...?
Papildyta:
QUOTE(Sikalaki @ 2011 09 02, 20:05)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ana 6dieni tiek laistem, kad sekmadienis dingo  unsure.gif  blush2.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .... biggrin.gif
Atsakyti
VALIOOOOOOOOO
VALIOOOOOOOOOOOOO
SUPER RUNGTYNE
thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos saules,nu parsikrausciau pas jus bigsmile.gif atgal.......pagaliau galiu ieit thumbup.gif pamirsau passworda ir negalejau ieiti visai doh.gif kaip laikotes,kaip gyvenimas???
Atsakyti
Labutis mergaites 4u.gif gryzau ir as numei jau-ohhhh kaip greit praleke tos 3savaites o tiek ilgai lauktos buvo.
Labas Indre sveika prisijungus prie musu mirksiukas.gif
Sopfi man sesuo intika ta Usb buvo atvezusi kol vyras i Londona sulakste tai ir buvau biski prie rysio lotuliukas.gif o taip nebuvo kada su kompu-vaiku kruva namie turejom,iskylavom,parduotuves tustinom,alaus kieki Klaipedoje mazinom,Palangos pajurio gyli matavom ir paskui pradejom sirgti uz Lietuvius ir zinoma Graikus biggrin.gif Buvo ir mus lietutis pora dienu uzpuoles,bet radom ka nuveikti ir taip.Va 7dieni ryte parvarem atgal ir vakare pries miega ziurejom kova su vokieciais-nu bet kaip paskui gerai miegojosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Beje per kelione pagaliau isdrysau sesti autostradoje uz vairo kai beda priverte,nes siaip dar nebuvau per 3metus bandziusi nes labai tu furu bijau.bet gerai isejo tas pirmas blynas,paskui po visa klaipeda variau jau kaip profas ax.gif
Nu ka dabar tvarkausi,ruosiuosiames mokyklai ir laukiam krepsinioooooooooo yahoo.gif iki merginos geros dieneles visom... bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sikalaki @ 2011 09 02, 19:05)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ana 6dieni tiek laistem, kad sekmadienis dingo  unsure.gif  blush2.gif

Nu jei jau dienos dingsta tai reiskia tikrai gerai aplaistet lotuliukas.gif beje kokia nusipirkot ta masinyte?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auriukaseva: 13 rugsėjo 2011 - 13:51