labutis merginos man atostogos sedziu va as lietuveleje,lepinuosi su seima o jus matau subegot paplepeti.
As preita syki tevam siunciau is vokieciu i lt tai nepilnai 10kg sumokejau 32eurus kol autobusas pas mus vaziavo tai visad paimdavo tase(kokia 20kg) uz 15euru tik, bet kad bankrutavo jie o oro uoste ziurint su kokia avia linija skrendi-buna kad gali iskarto per interneta uzsisakyti 2lagamina tai kainuoja pigiau-mes su Germanwings kai skridom internete uzsisakydami bilietus uz lagamina po 8eurus mokejom,o jei dar papildomo 10kg lagamino reikia tai 10euru paprase.taciau oro uoste butu uz kilogramo virsvori po 5eurus paeme.Paziurek gal ir tau taip eina Anafi.
QUOTE(Sikalaki @ 2011 06 20, 17:13)
Sveika prisijungusi mes cia ne visos gyvenam GR tiesiog "turim rysiu" As, pvz., - MB. Ir Egio esu buvusi kelis kartus pas jo pusbroli.
Papasakok apie save..... Viena is cia uzsukanciu merginu irgi gyvena Egio
Papasakok apie save..... Viena is cia uzsukanciu merginu irgi gyvena Egio
Sveikos mergaiciukes Gryzau is savo ilgu ilgu atostogu buvau LT, o ten nekas papuoliau i sibira, salta buvo ir lietus nesigailejes pyle kiauras dienas
QUOTE(auriukaseva @ 2011 06 26, 21:21)
Sveikutes-cia gerai pasakei Sikalaki "turim rysiu" as tai "toki rysi" namuose turiu( vyras mano graikas)
Turbut dauguma turincios vyrus Graikus
QUOTE(Sikalaki @ 2011 06 27, 14:35)
Matyt, aš savo tokiu pasisakymu išgąsdinau Indre nebeateina pas mus....
Nesu labai jau bauksti tikiuosi bus malonu paplepeti
QUOTE(auriukaseva @ 2011 06 28, 18:44)
Kokia isgasdinai-ji gal papludimyje guli visgi graikijoj silti orai
Taip tu teisi po Lt atostogu , tai kiauras dienas is plezo neislendu
QUOTE(Evelinaki @ 2011 06 30, 15:56)
Papildyta:
Sveikute, as irgi Egio gyvenu:) ar senai? smagu butu susipazinti:))
Ha, jums atenietes, Egio tuoj taps lietuviu bendruomenes centras!!!!! VAlio!
Sveikute, as irgi Egio gyvenu:) ar senai? smagu butu susipazinti:))
Ha, jums atenietes, Egio tuoj taps lietuviu bendruomenes centras!!!!! VAlio!
Sveika, gyvenu jau metai laiko su draugu, kitais metais busimu vyru Vaikuciu dar neturime, bet jau planuose. Bandau mokintis graiku kalba ji sunkoka o kai vasara tai visai issiblaskymas.Kazkiek kalbu, bet labai labai mazai ir netaisiklingai
QUOTE(Sikalaki @ 2011 08 07, 21:38)
Merginos, esancios Patros, Nafpaktos, Egio rajone, as viskas gerai? Stiprokai papurte sivakar jus ten. Laikykites
Karts nuo karto papurto, pirma karta kai pakrate maniau ,kad namuose vaidenasi
Sveikutes visos
Vasara oficiali baigiasi, bet kai mes zinome, kur ji ilgiau uzsibuna (Graikijoje) tai vilties visgi lieka pasisildyti
Mane buvo aplankiusi AlfaOmega su mergikemis. ACIUUUUUUUU
Jurgitella yra LT su labai svarbia misija juk EURBASKET prasideda siandien.
Ai tiesa, pasigirsiu, - nusipirkom su sese masiniuka
Vasara oficiali baigiasi, bet kai mes zinome, kur ji ilgiau uzsibuna (Graikijoje) tai vilties visgi lieka pasisildyti
Mane buvo aplankiusi AlfaOmega su mergikemis. ACIUUUUUUUU
Jurgitella yra LT su labai svarbia misija juk EURBASKET prasideda siandien.
Ai tiesa, pasigirsiu, - nusipirkom su sese masiniuka
SU PIRMAJA PERGALE, BRANGIOSIOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sveikos mergiotes, tustokia cia , visos turbut atostogauja
aha tokia "tyli" tema. Bet as va dabar sirgsiu uz LIETUVA....... (su turkais zaisim tuoj tuoj)
QUOTE(Sikalaki @ 2011 08 31, 09:17)
sveikinam
tik zinok butinai ,,,reik gerai aplaistyt ... nes buna zinai... kaip su tais batais...kur kablu nebeliko...
Papildyta:
QUOTE(Sikalaki @ 2011 09 02, 20:01)
aha tokia "tyli" tema. Bet as va dabar sirgsiu uz LIETUVA....... (su turkais zaisim tuoj tuoj)
...
QUOTE(sopfi @ 2011 09 02, 21:03)
sveikinam
tik zinok butinai ,,,reik gerai aplaistyt ... nes buna zinai... kaip su tais batais...kur kablu nebeliko...
ana 6dieni tiek laistem, kad sekmadienis dingo
QUOTE(auriukaseva @ 2011 08 30, 22:08)
labutis merginos man atostogos sedziu va as lietuveleje,lepinuosi su seima o jus matau subegot paplepeti.
As preita syki tevam siunciau is vokieciu i lt tai nepilnai 10kg sumokejau 32eurus kol autobusas pas mus vaziavo tai visad paimdavo tase(kokia 20kg) uz 15euru tik, bet kad bankrutavo jie o oro uoste ziurint su kokia avia linija skrendi-buna kad gali iskarto per interneta uzsisakyti 2lagamina tai kainuoja pigiau-mes su Germanwings kai skridom internete uzsisakydami bilietus uz lagamina po 8eurus mokejom,o jei dar papildomo 10kg lagamino reikia tai 10euru paprase.taciau oro uoste butu uz kilogramo virsvori po 5eurus paeme.Paziurek gal ir tau taip eina Anafi.
O is kur tu cia islindai
nesusalat...?
Papildyta:
QUOTE(Sikalaki @ 2011 09 02, 20:05)
....
VALIOOOOOOOOO
VALIOOOOOOOOOOOOO
SUPER RUNGTYNE
VALIOOOOOOOOOOOOO
SUPER RUNGTYNE
sveikos saules,nu parsikrausciau pas jus atgal.......pagaliau galiu ieit pamirsau passworda ir negalejau ieiti visai kaip laikotes,kaip gyvenimas???
Labutis mergaites gryzau ir as numei jau-ohhhh kaip greit praleke tos 3savaites o tiek ilgai lauktos buvo.
Labas Indre sveika prisijungus prie musu
Sopfi man sesuo intika ta Usb buvo atvezusi kol vyras i Londona sulakste tai ir buvau biski prie rysio o taip nebuvo kada su kompu-vaiku kruva namie turejom,iskylavom,parduotuves tustinom,alaus kieki Klaipedoje mazinom,Palangos pajurio gyli matavom ir paskui pradejom sirgti uz Lietuvius ir zinoma Graikus Buvo ir mus lietutis pora dienu uzpuoles,bet radom ka nuveikti ir taip.Va 7dieni ryte parvarem atgal ir vakare pries miega ziurejom kova su vokieciais-nu bet kaip paskui gerai miegojosi
Beje per kelione pagaliau isdrysau sesti autostradoje uz vairo kai beda priverte,nes siaip dar nebuvau per 3metus bandziusi nes labai tu furu bijau.bet gerai isejo tas pirmas blynas,paskui po visa klaipeda variau jau kaip profas
Nu ka dabar tvarkausi,ruosiuosiames mokyklai ir laukiam krepsinioooooooooo iki merginos geros dieneles visom...
Papildyta:
Nu jei jau dienos dingsta tai reiskia tikrai gerai aplaistet beje kokia nusipirkot ta masinyte?
Labas Indre sveika prisijungus prie musu
Sopfi man sesuo intika ta Usb buvo atvezusi kol vyras i Londona sulakste tai ir buvau biski prie rysio o taip nebuvo kada su kompu-vaiku kruva namie turejom,iskylavom,parduotuves tustinom,alaus kieki Klaipedoje mazinom,Palangos pajurio gyli matavom ir paskui pradejom sirgti uz Lietuvius ir zinoma Graikus Buvo ir mus lietutis pora dienu uzpuoles,bet radom ka nuveikti ir taip.Va 7dieni ryte parvarem atgal ir vakare pries miega ziurejom kova su vokieciais-nu bet kaip paskui gerai miegojosi
Beje per kelione pagaliau isdrysau sesti autostradoje uz vairo kai beda priverte,nes siaip dar nebuvau per 3metus bandziusi nes labai tu furu bijau.bet gerai isejo tas pirmas blynas,paskui po visa klaipeda variau jau kaip profas
Nu ka dabar tvarkausi,ruosiuosiames mokyklai ir laukiam krepsinioooooooooo iki merginos geros dieneles visom...
Papildyta:
QUOTE(Sikalaki @ 2011 09 02, 19:05)
Nu jei jau dienos dingsta tai reiskia tikrai gerai aplaistet beje kokia nusipirkot ta masinyte?