Įkraunama...
Įkraunama...

**Graikiją ir jos vyrus mylinčios lietuvės**

QUOTE(sopfi @ 2012 02 22, 17:00)
ai paliekam tas politikas...kuo daugiau gilinuos tuo maziau suprantu... mirksiukas.gif  biggrin.gif
AAAAA tai matai ko ten tu senu mergu pilna....o beda uzsienietems...tipo jos vyrus vagia is ju  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as ir kuo daugiau rodo tuo maziau girdeti besinori-jau per visus galus ta politika lenda.Kostui kaip ir uzdrausta man pasakoti ka jis skaito intike lotuliukas.gif o politika tai arsi tema-as biski apie ja galiu pakalbeti ir viskas,nes kuo daugiau giliniesi tuo baisiau yra.
Nu matai pacios vyru nenori o paskui saukia kai mes juos pasiimam biggrin.gif nei taip gerai nei anaip-dabar gal prades zenytis kai tas pensijas nubrauks lotuliukas.gif
Bet Sikalaki prapuole po masazu g.gif jauciu gerai uzmasazavo ja ten lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auriukaseva: 22 vasario 2012 - 18:54
QUOTE(auriukaseva @ 2012 02 22, 17:32)
bet tai kam tada zenytis-nei nervu tampyt koki durniu parsitempus nei ka-vaika pasidarei gyvenimui paivairinti ir uztenka  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif LIKE'inu

Neprapuoliau neprapuoliau. Masažai buvo gerai ale mažai. Užgavėniavau vakar nuo dūšios - šian (juokas juokais) vos kelnes susisegiau tongue.gif biggrin.gif:D:D
Čia pas mus tokia pliurzę paleido, atšilo iki pliusinės - tai man taip gaila mano batų: jei ne zaraza druska, tai dabar šlapi kožną vakarą...
Atsakyti
QUOTE(Sikalaki @ 2012 02 22, 18:12)
Neprapuoliau neprapuoliau. Masažai buvo gerai ale mažai. Užgavėniavau vakar nuo dūšios - šian (juokas juokais) vos kelnes susisegiau tongue.gif biggrin.gif:D:D
Čia pas mus tokia pliurzę paleido, atšilo iki pliusinės - tai man taip gaila mano batų: jei ne zaraza druska, tai dabar šlapi kožną vakarą...

Tai kelnes didesnes reikejo apsimaut-arba skara kaip sari apsisukti ir bedu nematyt mirksiukas.gif Maciau kad batus odinius gerai su banano zievevalyti yra-tas druskas nuima ir batam zvilgesio suteikia.O siluma ir pas mus uzejo,tik naktimis dar pasala tad tenka masinos langa pagrandyti dar
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auriukaseva: 22 vasario 2012 - 19:33
QUOTE(auriukaseva @ 2012 02 22, 19:32)
Tai kelnes didesnes reikejo apsimaut-arba skara kaip sari apsisukti ir bedu nematyt  mirksiukas.gif  Maciau kad batus odinius gerai su banano zievevalyti yra-tas druskas nuima ir batam zvilgesio suteikia.O siluma ir pas mus uzejo,tik naktimis dar pasala tad tenka masinos langa pagrandyti dar

na negirdejus kad bananu valyt biggrin.gif rimtai tu cia?
Papildyta:
QUOTE(Sikalaki @ 2012 02 22, 19:12)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif  LIKE'inu

biggrin.gif gero tik po biski mirksiukas.gif kaip per daug pasidaro gau ne geras biggrin.gif
O pas mus siemet nebedare uzgaveniu...budavo vienintele faina svente FM...nors bus dabar sestadieni vasario 16 gimnazijoje...-vasario 16 minejimas...bet nevaziuosim Athinai turnyras.. rolleyes.gif tarpkitko jau suku minti kaip jei ta fule uzbaigt ... g.gif man visai nemergaitiskas sportas yra ir grazesniu...nors jai doh.gif labai patinka...
Atsakyti
QUOTE(sopfi @ 2012 02 23, 21:52)
na negirdejus kad bananu valyt  biggrin.gif rimtai tu cia?
Papildyta:

biggrin.gif gero tik po biski mirksiukas.gif kaip per daug pasidaro jau ne geras  biggrin.gif

tarpkitko jau suku minti kaip jei ta fule uzbaigt ... g.gif man visai nemergaitiskas sportas yra ir grazesniu...nors jai doh.gif  labai patinka...

Jo jo su vidine ta puse zieves odinius batus istrini irpaskui su skuduriuku nupoliruoji dar-matai ten kazko toj zievej yra kad veikia kaip kremas My Webpage va paveizek-tik lt nerandu.
Gero niekad nebus per daug-tik kai jo per daug nebematai kad jo yra.
Ka jau ten susukai motin hmmmm g.gif ka jau prigalvojai Athinai istemti?O ka paziurek kiek merginu zaidzia,vportas kaip sportas svarbu vaikui patinka ir vaiks nori.Maniske tai su tevu ir broliu zaidzia o drauge kviete i futbola tai nenorejo.
Mes tai siandien kine buvom YOKO nu visai nieko,prisijuokem su mazaja ir sake jai labai patiko.Tetis paskambino po kino tai ji jam vis Jo Jo Jo -tas zmogeliukas ten pastoviai Jo sake tai ir ji visa vakara taip lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(auriukaseva @ 2012 02 24, 21:01)
Jo jo su vidine ta puse zieves odinius batus istrini irpaskui su skuduriuku nupoliruoji dar-matai ten kazko toj zievej yra kad veikia kaip kremas My Webpage va paveizek-tik lt nerandu.
Gero niekad nebus per daug-tik kai jo per daug nebematai kad jo yra.
Ka jau ten susukai motin hmmmm  g.gif  ka jau prigalvojai Athinai istemti?O ka paziurek kiek merginu zaidzia,vportas kaip sportas svarbu vaikui patinka ir vaiks nori.Maniske tai su tevu ir broliu zaidzia o drauge kviete i futbola tai nenorejo.
Mes tai siandien kine buvom YOKO nu visai nieko,prisijuokem su mazaja ir sake jai labai patiko.Tetis paskambino po kino tai ji jam vis Jo Jo Jo -tas zmogeliukas ten pastoviai Jo sake tai ir ji visa vakara taip  lotuliukas.gif

Zinai dar dabar tai gal nieko...bet veliau tai bus pana su kiausiais biggrin.gif mano manymu yra ir mergaitiskesniu sportu.Bettt kad jai patinka ... bet labai nenoreciau,kad ji visa laika zaistu.na man nebejuokinga darosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sopfi @ 2012 02 24, 22:00)
Zinai dar dabar tai gal nieko...bet veliau tai bus pana su kiausiais  biggrin.gif mano manymu yra ir mergaitiskesniu sportu.Bettt kad jai patinka ... bet labai nenoreciau,kad ji visa laika zaistu.na man nebejuokinga darosi  ax.gif

Nu juk zinai kaip mes moterys veikiam-viena diena sita,kita diena jau kita.Gal praeis su laiku-mokykloj juk siulo visokiu bureliu tai ten gal ir su kokia drauge kur nuvingiuos.nes evos ta drauge ir nebeina i futbola,atsibodo su laiku lakstyti.O dar gali pabandyt kur kitur nuvesti i tas SchnupperStunde ir gal pati persivilios.
Atsakyti
QUOTE(auriukaseva @ 2012 02 24, 23:52)
Nu juk zinai kaip mes moterys veikiam-viena diena sita,kita diena jau kita.Gal praeis su laiku-mokykloj juk siulo visokiu bureliu tai ten gal ir su kokia drauge kur nuvingiuos.nes evos ta drauge ir nebeina i futbola,atsibodo su laiku lakstyti.O dar gali pabandyt kur kitur nuvesti i tas SchnupperStunde ir gal pati persivilios.

tai gi yra pas mus ir sokiu bureliai ..ji pati ir eina gi i turnen dar ir dainuot...tai sako noriu dar gitara...o fule pima.. doh.gif Pasirodo sendiena tik treniruote o ryt turnyras... doh.gif Baig tu man uztenka gi dar kur Eleni...O laisvydas gi oberliga zaidzia krepsini...ta veziot...mannn uztennnka biggrin.gif nereik kad dar ka lankytuuu..nes jau nebespejuuuuuuuu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sopfi @ 2012 02 25, 15:27)
tai gi yra pas mus ir sokiu bureliai ..ji pati ir eina gi i turnen dar ir dainuot...tai sako noriu dar gitara...o fule pima.. doh.gif Pasirodo sendiena tik treniruote o ryt turnyras... doh.gif Baig tu man uztenka gi dar kur Eleni...O laisvydas gi oberliga zaidzia krepsini...ta veziot...mannn uztennnka  biggrin.gif nereik kad dar ka lankytuuu..nes jau nebespejuuuuuuuu  biggrin.gif

Nu ir kaip turnyras praejo ??? As maniau kad ji tik i futbola eina-o ne per daug biski jai tu bureliu,juk mokykla prasides nebebus to laiko tiek.Eva ir dar nori i turnen ir dar kazka buvo uzsimanius,bet pasakiau eini i muzikalke,eini i sokius ir uztenka-juk zaisti ir su draugem susibegti ir laiko reik.O kur dar laisva diena-o beto man ir darbai juk yra ir kasdien nepabegiosi i tuos burelius.Kai bus didesne ir pati viena nueiti gales,laika pati viena susiderinti mokes,savo jegas padalinti ir savo diena susiorganizuoti tada gales lankyti ka nori.
Kokia diena zadat varyt i lt-galetume juk ir ten susibegti kokia diena g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auriukaseva: 26 vasario 2012 - 21:48
QUOTE(auriukaseva @ 2012 02 26, 21:47)
Nu ir kaip turnyras praejo ??? As maniau kad ji tik i futbola eina-o ne per daug biski jai tu bureliu,juk mokykla prasides nebebus to laiko tiek.Eva ir dar nori i turnen ir dar kazka buvo uzsimanius,bet pasakiau eini i muzikalke,eini i sokius ir uztenka-juk zaisti ir su draugem susibegti ir laiko reik.O kur dar laisva diena-o beto man ir darbai juk yra ir kasdien nepabegiosi i tuos burelius.Kai bus didesne ir pati viena nueiti gales,laika pati viena susiderinti mokes,savo jegas padalinti ir savo diena susiorganizuoti tada gales lankyti ka nori.
Kokia diena zadat varyt i lt-galetume juk ir ten susibegti kokia diena  g.gif

As i jokia LT neplanuoju...velykom i pietus, o ne i siaure, planuojam jeigu iseis tongue.gif bet ne i Graikija.Tai tu taip kovo 17 planuok...griliui..ok smile.gif
Papildyta:
Turnyras tai liuks plaejo...viska labai fainai suorganozavom...pyragu galybes prikepem...plius dar laimejom! vat! tau ir fule...smile.gif))) pasirodo Athina jau ir fanu savo turi smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(sopfi @ 2012 02 27, 18:18)
As i jokia LT neplanuoju...velykom i pietus, o ne i siaure
Papildyta:
Turnyras- laimejom! vat! tau ir fule...smile.gif))) pasirodo Athina jau ir fanu savo turi smile.gif)))

Aaaa o as kazkaip supratau kad tu velykom i lt zadi-matai per tuos darbus galva susisuko biggrin.gif
Nu jo jo griliukui jau planuoju-vyrui naktine bus dabar 2sav,mazosios gimse mes 16atsvesim ir tada kita diena pratesima pas tave darysim mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Saunu kad laimejot first.gif thumbup.gif tai zentu jau burys rikuojasi sakai g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(auriukaseva @ 2012 02 27, 21:31)
Aaaa o as kazkaip supratau kad tu velykom i lt zadi-matai per tuos darbus galva susisuko  biggrin.gif
Nu jo jo griliukui jau planuoju-vyrui naktine bus dabar 2sav,mazosios gimse mes 16atsvesim ir tada kita diena pratesima pas tave darysim  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif
Saunu kad laimejot  first.gif  thumbup.gif  tai zentu jau burys rikuojasi sakai  g.gif  lotuliukas.gif

su grilium tikiuosi viskas gausis...pfu...pfuu smile.gif
Zentai tai pas mazge rikiuojasi,tris turi smile.gif))))) O Athina hm smile.gif))) dar renkasi matyt smile.gif))))
Atsakyti