Jooo savaitgaliui dar daugiau bus salcio,vakar kazkur girdejau kad be vasario vidurio nepaliks silciau.Varysiu 6dieni i ispardavimus-ieskosiu paltuko arba striukites siltos ir batu dar.Nu matai kaip tau gerai-niekur eit nereik.O kad valgymo manija uzejo tai normalu-kai ner ka veikt ir as valgau-pabandyk namu tvarkymu,bus ka veikti ir prie maisto netrauks
My Webpage
Va kaip buna- 24metu siukslines vairuotojas nepastebejo issiparkuodamas Minio-minio vairuotoja 24metu panele istiko mazas sokas.bet geriausia straipsnyje sakinys-Siukslyne beveik nenukentejo palygino miniuka su fura,masinai sakes o furai jokio nuostolio
Va kaip buna- 24metu siukslines vairuotojas nepastebejo issiparkuodamas Minio-minio vairuotoja 24metu panele istiko mazas sokas.bet geriausia straipsnyje sakinys-Siukslyne beveik nenukentejo palygino miniuka su fura,masinai sakes o furai jokio nuostolio
QUOTE(auriukaseva @ 2012 02 02, 13:25)
My Webpage
vaje, mazuleliui kai nepasiseke...
QUOTE(Sikalaki @ 2012 02 02, 11:26)
sveikos visos?
nu ka gi, Auriuska, cia irgi speigas. Siandien ir ryt pamokos atsauktos. nes siryt 8 val. buvo -26... Zada iki sekmadienio dar paspaust iki -32.. Tai visa laime, kad laiku pasiemiau atostogas dabar sedziu va namie ir ziuriu i sauleta diena per langa. Tik kai taip salta man kazkokia isijungia RYJIMO manija. valgau ir valgau.....
nu ka gi, Auriuska, cia irgi speigas. Siandien ir ryt pamokos atsauktos. nes siryt 8 val. buvo -26... Zada iki sekmadienio dar paspaust iki -32.. Tai visa laime, kad laiku pasiemiau atostogas dabar sedziu va namie ir ziuriu i sauleta diena per langa. Tik kai taip salta man kazkokia isijungia RYJIMO manija. valgau ir valgau.....
..as jau trecia diena kaip neapsivalgau jau nebesugalvoju ka daryti...sportas nebetiko... ....nutariau vel pabadaut...tik ziurau kuo toliau su metukais tuo sunkiau su tais kilais...
Papildyta:
QUOTE(auriukaseva @ 2012 02 02, 11:05)
Sikalakiiiiiii.... Kiek pamenu prasiau sniego pasiusti o ne salcio nors sniego ir biski iskrito anadien ir dar laikosi nes laaaaaaaaaabai jau salta yra.Vietomis -20 o savaitgaliui dar salciau zada.Manoji tai 2dieni ir vakar su drauge lauke davesi ant to sniego biski-nei salta nei ka joms,tik zandai raudoni raudoni sveika biski,bacilos isdves per tuos salcius
Sopfi man ir sniegas faina,o beto kai sninga ne taip salta buna.Pas mus tai saule islindus vakar ir siandien bet vejas koooooks-per visur lenda kad ir uzsimuturiavus.Siandien kol nuvariau i pardavke rankas nusalau prie vairo-gaila kad nauja masiniuka tik balandi zadam pasimti ten matai vairas sildomas.
Beje Velykom gal iseis man namo parlekti mokykloj atostogos tai nereik i darba.
Sopfi man ir sniegas faina,o beto kai sninga ne taip salta buna.Pas mus tai saule islindus vakar ir siandien bet vejas koooooks-per visur lenda kad ir uzsimuturiavus.Siandien kol nuvariau i pardavke rankas nusalau prie vairo-gaila kad nauja masiniuka tik balandi zadam pasimti ten matai vairas sildomas.
Beje Velykom gal iseis man namo parlekti mokykloj atostogos tai nereik i darba.
Tai tu vel su savo kabreoletu gal ??? zinokit vairo sildomo nezinaojau kad yra
Velykom i Lietuva? mes ir jau suplanavom...tik negaliu girtis ...nes su musu tais planais...
Ne -ne su kabrioletu,tiesiog su pirstinem biski sunku begius jungti ir slysta jos man ant vairo.Yra yra pasildomas vairas-naujoj masinej bus. Ta zydra norim cabrioleto nebimsim nes eva labai jau "savu duru" nori-kaip ji taip graziai issireiske.
Kokia sena-ko cia skiedi,tau lupt gausi uz tokias kalbas.As tai dabar tokius artisoku vitaminus nusipirkau-padeda virskinimui ir riebalus biski degina.Kadangi ju svieziu as nemoku ruosti tai pasemiau taip-nu visai nieko zinok jauciasi mano pilvukas
Sakai ir jus zadat-as tai tikiuosi kad viskas oki bus ir iseis-saviskiam nieko nesakau kad paskui nebutu liudna.
Kokia sena-ko cia skiedi,tau lupt gausi uz tokias kalbas.As tai dabar tokius artisoku vitaminus nusipirkau-padeda virskinimui ir riebalus biski degina.Kadangi ju svieziu as nemoku ruosti tai pasemiau taip-nu visai nieko zinok jauciasi mano pilvukas
Sakai ir jus zadat-as tai tikiuosi kad viskas oki bus ir iseis-saviskiam nieko nesakau kad paskui nebutu liudna.
QUOTE(auriukaseva @ 2012 02 02, 21:20)
Ne -ne su kabrioletu,tiesiog su pirstinem biski sunku begius jungti ir slysta jos man ant vairo.Yra yra pasildomas vairas-naujoj masinej bus. Ta zydra norim cabrioleto nebimsim nes eva labai jau "savu duru" nori-kaip ji taip graziai issireiske.
Grazi corsiuke
Zinoma ,kad sene vienas galas apsitaiso..tai kkitas pareina... Nemegstu as jokiu vitaminu... man atrodo nuo ju tik taisausi uzvakar-vaisiai...vakar -vistiena...sendiena -darzoviu sriuba... nezinau, kiek iskesiu su tokiu maistu...
QUOTE(sopfi @ 2012 02 02, 22:29)
Nu ir man patiko-mes kadangi opeliuko fanai esam tai tik apie opeliuka ir kalba tebuvo.Mes tik balta imsim,o viduj ir labai fainai yra ir svarbiausia eva duris tures
Nelok tu cia "sene" - jaunyste dar pries akis o ji jau i pensija ruosiasi
O tai sakei vakare nevalgai pirmos dienos buna sunkios o paskui pripranta juk organizmas.As tai uzsiimu namu tvarkymu generaliniu kad butu ka veikti ir prie maisto netrauktu,o vakare prie kompo vandens bambali ir kramtoskes ir valgyt nesinori prisigerus
QUOTE(auriukaseva @ 2012 02 03, 11:04)
Nu ir man patiko-mes kadangi opeliuko fanai esam tai tik apie opeliuka ir kalba tebuvo.Mes tik balta imsim,o viduj ir labai fainai yra ir svarbiausia eva duris tures
O tai sakei vakare nevalgai pirmos dienos buna sunkios o paskui pripranta juk organizmas.As tai uzsiimu namu tvarkymu generaliniu kad butu ka veikti ir prie maisto netrauktu,o vakare prie kompo vandens bambali ir kramtoskes ir valgyt nesinori prisigerus
pas mane ir bambale stovi...kramtoma tai ne...netiktu...apetitu tik suzadint... o ko tau bambale???tik gi kudena esi...
QUOTE(sopfi @ 2012 02 04, 00:20)
o ko tau bambale???tik gi kudena esi...
Bambaliuka vandens as turejau omenyje-as jo ir taip daug isgeriu per diena.Nu nesiskundziu svoriu,bet va kaip visad po kaledu pora nenorimu kg prisiglaude.Kol pre tu poros dar pora neprikibo reik iskart lauk varyt
Vakar buvau parduotuviu tustinti-tai kaip visad Evai,sunenui ir duktereciai radau ko ieskojau,o sau radau nauja striukyte bet dydziai netiko tai likau be.Teks kitamet vel ieskoti-gal rasiu ka fainaus.
Sikalaki kaip tu-ar dar atostogose,kaip ten pas jus su orais vilniuje?pas mus tai salta,labai salta-ne i lauka netraukia
QUOTE(auriukaseva @ 2012 02 05, 17:43)
Sikalaki kaip tu-ar dar atostogose,kaip ten pas jus su orais vilniuje?pas mus tai salta,labai salta-ne i lauka netraukia
Labas Niu didziuosius speigus lyg ir isgyvenom (buvo iki -32 nakti paspaude). O as dar iki valentinkes ant sofos voliosiuos B-) bet ateinancia savaite jau susiplanavau grozio proceduru: plaukus dazyt, manikiurui ir masazui, dar noriu i soliariuma nutirpdyti ledus nuo uzpakalio :D
Va isitraukiau i graiku kalbos mokymasi internetu - FB radau rekomendacija. Nu visai smagu O siaip ten gali bet kokia kalba mokytis.
Linkejimai
QUOTE(Sikalaki @ 2012 02 05, 19:15)
Labas Niu didziuosius speigus lyg ir isgyvenom (buvo iki -32 nakti paspaude).
Va isitraukiau i graiku kalbos mokymasi internetu - FB radau rekomendacija. Nu visai smagu O siaip ten gali bet kokia kalba mokytis.
Linkejimai
Linkejimai
O jeeeee.Pas mus kalnuose cia netoli buvo daugiausia -27,o pas mumis tai -14.Tai fainai tau -pasilepinsi biski pasipraktikuosi vasarai
Kur tu cia radai del tos kalbos-parasyk ir as paveizesiu.Kai kalba vyras tai as suprantu jau daug,bet man paciai sunku kalbeti.Gerai dar kad gimines vokieciu siek tiek moka-tai biski vokieciu,biski graiku pavarom.
QUOTE(auriukaseva @ 2012 02 05, 21:37)
O jeeeee.Pas mus kalnuose cia netoli buvo daugiausia -27,o pas mumis tai -14.Tai fainai tau -pasilepinsi biski pasipraktikuosi vasarai
Kur tu cia radai del tos kalbos-parasyk ir as paveizesiu.Kai kalba vyras tai as suprantu jau daug,bet man paciai sunku kalbeti.Gerai dar kad gimines vokieciu siek tiek moka-tai biski vokieciu,biski graiku pavarom.
www.livemocha.com ten uzsiregistruodama pasirenki, kokia kalba KALBI ir kokia nori mokytis. Nu man ciotka. Kiti "bendruomenes" nariai pataiso tavo rasybos pratimus, paklauso tavo ikalbetus sakinius ir pasako kur tarima patobulinti. Ciki piki.