Na as tai dingau - tiek dziaugiuosi sniegu, kad net persalau. ir gerkle uzako ir varvekliai panoseje :D ale nieko - jau geryn.
Gavau va atpalaiduojancio masazo kupona mmm kaip man patinka, reik greiciau isnaudoti.
O pas mus vis zada ir zada,bet kaip ner - taip ner va saltuko gero rytais duoda-viskas balta buna einan i mokykla su mazaja,o diena tai saulute sviecia bet ne kiek nesildo.Masaza ir as noreciau-po gimdymo teko eiti tai taip fainai buvo.Mes tai juokemes-nusipirkom siemet roges ir sniego nera
Nu nesiseka su sniegu jum. Ale per TV rode, kad Alpes uzverte sniegu. Varykite ten
siemet tikrai nera-ne kaledom ne biski kaip kad visad budavo-lietaus ir uragano tai atsiturejom pakankamai.Kad nera kaip-per kaledas juk vyras be paso sedejo,o dabar darbai jau.dar va kita savaite jam nosi operuos-labai jau sunkiai kvepuoja ir nebemiega normaliai.Dar masinos ieskom naujos-jau laikas senajai i pensija o alpes tai joooo-uzverte.svogerka buvo kaip tik atostogose po nauju tai dziaugiasi kad diena anksciau is ten gryzo,nes paskui ir ten uzdare kelius po audros.
QUOTE(auriukaseva @ 2012 01 17, 23:50)
O kur visos dingot??? gal susalot per tuos atejusius salcius
Labas visoms!!!
As jau esu Peru. Kelione pavyko puikiai. Manau, kad cia ir pasiliksim
QUOTE(Greta7791 @ 2012 01 20, 03:14)
Labas visoms!!!
Ooo kada spejai-kad istekejai uz peruiecio tai zinau,bet kad jau Gr palikai tai nauja.Sakai liksit ten-o kaip ten situacija,kaip mazoji pritapo,kaip siaip einasi ?
Sikalaki o kaip tavo sveikata-ar jau zvali esi,sniego dar turit? mes taip ir nsulaukem-dabar vel zada savaitgaliui bet is darbo gryztant litus tik buvo nu sia ziema jauciu neteks isvis mum sniego patureti-ner dar taip buve man.
QUOTE(auriukaseva @ 2012 01 20, 21:18)
nu sia ziema jauciu neteks isvis mum sniego patureti-ner dar taip buve man.
o as kazkaip sniego niekada nesiilgejau:) Man jo kaip ir nereikia-mieliau gyvenciau vienu sezonu, t.y. vasara. Sviezi vaisiai, darzoves istisus metus, o ir drabuziu maziau reikia.
QUOTE(Justina1 @ 2012 01 24, 15:46)
o as kazkaip sniego niekada nesiilgejau:) Man jo kaip ir nereikia-mieliau gyvenciau vienu sezonu, t.y. vasara. Sviezi vaisiai, darzoves istisus metus, o ir drabuziu maziau reikia.
Man ir faina vasara,bet vien tik vasara atsibostu-o sniega tai as labai megstu.Ypac su mazaja su rogutem kaip iseinam-juoko kiek skamba,dziaugsmo pilnos akys ir siaip grazu gamtoj yra.Kaip sakant-kiekvienam savo,o kiek skoniu tiek ir nuomoniu
QUOTE(auriukaseva @ 2012 01 24, 23:48)
Man ir faina vasara,bet vien tik vasara atsibostu-o sniega tai as labai megstu.Ypac su mazaja su rogutem kaip iseinam-juoko kiek skamba,dziaugsmo pilnos akys ir siaip grazu gamtoj yra.Kaip sakant-kiekvienam savo,o kiek skoniu tiek ir nuomoniu
Man sniegas ir...kalnai ...uch... bet salcio tai brrr...o pas mus ateina...
Kazi kur Alfa pradingus...
Papildyta:
QUOTE(Greta7791 @ 2012 01 20, 04:14)
Labas visoms!!!
Kaip sekasi jums tenai???kaip ten,kaip zmones.....liksit ilgesniam laikui?
http://www.15min.lt/...9#axzz1jQ1ijC34
Greta kaip sekesi?
Greta kaip sekesi?
Sikalakiiiiiii.... Kiek pamenu prasiau sniego pasiusti o ne salcio nors sniego ir biski iskrito anadien ir dar laikosi nes laaaaaaaaaabai jau salta yra.Vietomis -20 o savaitgaliui dar salciau zada.Manoji tai 2dieni ir vakar su drauge lauke davesi ant to sniego biski-nei salta nei ka joms,tik zandai raudoni raudoni sveika biski,bacilos isdves per tuos salcius
Sopfi man ir sniegas faina,o beto kai sninga ne taip salta buna.Pas mus tai saule islindus vakar ir siandien bet vejas koooooks-per visur lenda kad ir uzsimuturiavus.Siandien kol nuvariau i pardavke rankas nusalau prie vairo-gaila kad nauja masiniuka tik balandi zadam pasimti ten matai vairas sildomas.
Beje Velykom gal iseis man namo parlekti mokykloj atostogos tai nereik i darba.
Sopfi man ir sniegas faina,o beto kai sninga ne taip salta buna.Pas mus tai saule islindus vakar ir siandien bet vejas koooooks-per visur lenda kad ir uzsimuturiavus.Siandien kol nuvariau i pardavke rankas nusalau prie vairo-gaila kad nauja masiniuka tik balandi zadam pasimti ten matai vairas sildomas.
Beje Velykom gal iseis man namo parlekti mokykloj atostogos tai nereik i darba.
sveikos visos?
nu ka gi, Auriuska, cia irgi speigas. Siandien ir ryt pamokos atsauktos. nes siryt 8 val. buvo -26... Zada iki sekmadienio dar paspaust iki -32.. Tai visa laime, kad laiku pasiemiau atostogas dabar sedziu va namie ir ziuriu i sauleta diena per langa. Tik kai taip salta man kazkokia isijungia RYJIMO manija. valgau ir valgau.....
nu ka gi, Auriuska, cia irgi speigas. Siandien ir ryt pamokos atsauktos. nes siryt 8 val. buvo -26... Zada iki sekmadienio dar paspaust iki -32.. Tai visa laime, kad laiku pasiemiau atostogas dabar sedziu va namie ir ziuriu i sauleta diena per langa. Tik kai taip salta man kazkokia isijungia RYJIMO manija. valgau ir valgau.....