Įkraunama...
Įkraunama...

**Graikiją ir jos vyrus mylinčios lietuvės**

QUOTE(auriukaseva @ 2011 12 18, 17:17)

Sopfi as ir vakar vakare ziurejau ta filmuka tai taip suspaude sirdele-kol darbai vyksta tai kazkaip nejauti to potraukio namo,o kai sventes ateina tai taip norisi tik deja ne visada iseina  verysad.gif  noreciau ir as bet siemet niekaip,kita met tikekimes iseis.

keista...man..paciai..bet ir man kazkaip suspaude...nezinau ...gal prisiminiau senus laikus,kaip viena ...visi draugai, seima ten...per sventes budavo labai liudna...O dabar neee ..mano seima cia,...namai ir...artimieji ir tankiai aplanko..Bet Naujiems turbut vaziuosim...nes be vaiku...itariu...bus liudna.
Papildyta:
QUOTE(Sikalaki @ 2011 12 18, 18:58)
rolleyes.gif  ka gi ir as pasipuosiau eglute. nesulaukiau normalaus sniego. vakar supirkau dovaneles. liko tik supakuoti.
Auriuska tu maladec, o as siandien dariau koldunus su grybais. Niam niam.  mirksiukas.gif

hmmmmm.....niam..niam biggrin.gif kaip skanu....
mano dietos jau uzmirstos...apsivalgius guliu sau...ir galvoju,,,ka dar sukramtyt... biggrin.gif oi o kaip, apie koldunus ir dar gribais.....pagalvoju.. wacko.gif essen.gif
Atsakyti
QUOTE(sopfi @ 2011 12 18, 22:02)
dabar neee ..mano seima cia,...namai ir...artimieji ir tankiai aplanko..Bet Naujiems turbut vaziuosim...nes be vaiku...itariu...bus liudna.

As ir kaip sakant jau susitaikiau su tuom-mano namai,mano seima,visas gyvenimas cia dabar yra.Tik va sakau per sventes sirdele biski paskauda-seima musu kai didele(4vaikai) tai namuos per sventes visad pilna budavo.Po vestuviu tebuvau as su vyru tai truko kazko,bet Evai gimus viskas pakito.O beto dabar ne karo metas bet kada kai tik galimybes leidzia sedai i lektuva,autobusa ar masina ir po 24val jau namie.Va mamyte viena is darzo tai is brazilijos labai dievagojasi-tolima kelione,brangu ir su 2vaikais mazais labai sunku.
Sopfi kaledom tau valios dovanosim ir kantrybes naujuose metuose su kg kovoti gun_bandana.gif dabar skanus metu laikas yra tai megaukis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(auriukaseva @ 2011 12 19, 21:48)

Sopfi kaledom tau valios dovanosim ir kantrybes naujuose metuose su kg kovoti  gun_bandana.gif  dabar skanus metu laikas yra tai megaukis  biggrin.gif

lotuliukas.gif ...... aciuks.gif auriukaseva..valios as turiu.... biggrin.gif ir dar...gera apetita turiu... biggrin.gif irnesakyk.gif kuciom parsiuka uzsisakem ....tai tavo palinkejimas labai tinka ateinantiems .... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sopfi @ 2011 12 19, 23:41)
lotuliukas.gif ...... aciuks.gif auriukaseva..valios as turiu.... biggrin.gif ir dar...gera apetita turiu... biggrin.gif  irnesakyk.gif kuciom parsiuka uzsisakem ....tai tavo palinkejimas labai tinka ateinantiems .... smile.gif

nu tai ir dovanoju per kaledas kad kitais metai pradetum naudotis biggrin.gif o kaip jus taip per kucias mesa-mes tai zuvi visada,o va kaledu pirmai dienai mesytes tik imam.
Atsakyti
Mes jau pirmo sniego turejom thumbup.gif iki pat pietu prasnigo-eva net uztruko is mokyklos pareinant matai sniegu reikejo pasidziaugti.Deja po pietu lietus uzejo ir jau nebe daug beliko to sniego-ant gatviu tik pliurzos aisku.Savaitgaliui zada +10 doh.gif nu jau geriau dabar butu pasile ir kaledom butu sniego uzvare kad ir porai dienu.Kazkaip siemet metu laikai susimaise biggrin.gif vasara ruduo buvo,rudeni vasara turejom,pavasari ir kaip vasara kaitom,o dabar kai ziema tai viskas vienu metu wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(auriukaseva @ 2011 12 20, 00:53)
nu tai ir dovanoju per kaledas kad kitais metai pradetum naudotis  biggrin.gif  o kaip jus taip per kucias mesa-mes tai zuvi visada,o va kaledu pirmai dienai mesytes tik imam.

O mes vokiskai-mesa biggrin.gif ....Eleni turi elergija zuvu....tai as labai retai zuvi darau namie...lietuvisku kuciu su Eleni neisivaizduoju...nos labai man grazios musu kucios...ir labai gaila...mano panos ju nepazins...o gal kada..
Papildyta:
QUOTE(auriukaseva @ 2011 12 20, 18:11)
Mes jau pirmo sniego turejom  thumbup.gif  iki pat pietu prasnigo-eva net uztruko is mokyklos pareinant matai sniegu reikejo pasidziaugti.Deja po pietu lietus uzejo ir jau nebe daug beliko to sniego-ant gatviu tik pliurzos aisku.Savaitgaliui zada +10  doh.gif  nu jau geriau dabar butu pasile ir kaledom butu sniego uzvare kad ir porai dienu.Kazkaip siemet metu laikai susimaise  biggrin.gif  vasara ruduo buvo,rudeni vasara turejom,pavasari ir kaip vasara kaitom,o dabar kai ziema tai viskas vienu metu  wacko.gif

oras tai tikrai wacko.gif pas mus dar yra sniego... biggrin.gif panos i darzeli pasieme paklyniukus biggrin.gif na nezinau kaip lietuviskai...ciusti...visos baisios pare biggrin.gif ....sako savaitgali +10.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sopfi @ 2011 12 20, 17:23)
O mes vokiskai-mesa  biggrin.gif ....Eleni turi elergija zuvu....lietuvisku kuciu su Eleni neisivaizduoju...nos labai man grazios musu kucios...

Tai tada reik kartoffelsalat ir wiener würstchen lotuliukas.gif (bulviu salotu ir desreliu pienisku) wo tada bus vokiskai.Jo zinau kad Eleni su alergija ta-sunku taip,visgi zuvis skanu ir sveika.O man ir patinka musu kucios-as tai stengiuosi ir tu 12patiekalu padaryt-visko po biski ir gerai.
Tu tas lekstes turi omenyje-atsisedi ant ju,tarp klyno laikais ir varai-svarbu linksma buvo o rubam skalbianke yra biggrin.gif liuks paneles thumbup.gif Eva su drauge ir norejo eit bet kad lyja paliko namie zaist verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sopfi @ 2011 12 20, 19:23)
oras tai tikrai  wacko.gif pas mus dar yra sniego... biggrin.gif panos i darzeli pasieme paklyniukus biggrin.gif na nezinau kaip lietuviskai...ciusti...visos baisios pare  biggrin.gif ....sako savaitgali +10.... doh.gif

Mes be sniego, tik pašąla karts nuo karto naktį. O tuos daiktus mes vadinam PAŠIKNIUKAIS lotuliukas.gif lotuliukas.gif labai smagus man žodis.
Susimąsčiau, kad reiktų surašyti kalėdinių sveikinimų chebrai visai - teks kokią naktį parymoti pire kompiuterio. blink.gif
Atsakyti
blush2.gif pasidovanojau sau dovaną........ blush2.gif ax.gif SEKCIJĄ... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sikalaki @ 2011 12 21, 18:10)
blush2.gif pasidovanojau sau dovaną........  blush2.gif  ax.gif SEKCIJĄ...  wub.gif

o ***** bigsmile.gif ......cia tai dovana thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sopfi @ 2011 12 21, 18:31)
o *****  bigsmile.gif ......cia tai dovana  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Jo cia tai dovanike-bet ja dar sustatyti gausi ar ne g.gif
Atsakyti
Visus ir visas...su Sv.Kuciom...su artejanciomis Sv.Kaledomis...ir linksmu,laimingu Nauju Metu... daug,gaug sveikatos !!! newyear.gif 000054.gif wink_3.gif
Atsakyti