Įkraunama...
Įkraunama...

**Graikiją ir jos vyrus mylinčios lietuvės**

QUOTE(sopfi @ 2011 12 11, 19:40)
Sendiena laimejo ,,,Athinos komanda... biggrin.gif  yess.gif uch...buvo linksma sendiena  biggrin.gif

sveikinam Athinaaaaaaaa clap_1.gif su pergaleeeee

O pas mus kas per oras: ryte isejau i darba puste ir sniegas denge zeme, grizau va - per balas. nei pirstiniu reik nei ka.
Vakar taip gerai su grupiokais pasedejom, pirtele ir pan. Ale kiek kalbos gathering.gif buvo, net nepastebejau kaip laikas praleke. O dar gi diena buvau savo krikstasunio pramoginiu sokiu ataskaitiniame koncerte - ooo kiek geru emociju. Nu tie vaikai kaip scenos zvaigzdes ir geriau kartais.

Buckiai visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alfa omega @ 2011 12 11, 19:06)
nu kas kad nusiure-uztat uodai ju bijo thumbup.gif tikrai gera mintis del gatavo finiko,mb vienoj statyboj pardave finika  ,nu irgi ten jis buvo labai didelis (gal net ir uz tavo didesnis) tai ji isveze i Mani(Peloponisa) dar tada drachmes buvo ,tai 1 milijona gavo lotuliukas.gif tik nezinau ar prigijo jis,bet kad pinigu atgal neprase tai turbut viskas o.k. g.gif
Papildyta:

Zinojai nezinijai as dovana(konjakiuko bonke) gavau lotuliukas.gif
Papildyta:

gerai ,tada as nuotraukas kur maudomes kartu juroj saugau,gal kada bus labai vertingos .... lotuliukas.gif
Papildyta:

Bravo Athina clap.gif
Papildyta:

Rasi labai daug Turkijos itakos Graikijoj : patiekaluose,kalboj,paprociuose ....deja taip pat neapykantos turkams....

nebijo tie uodai irnesakyk.gif budavo spieciai skraido....kiek pastebejau juos zinok ispurskia kas kelinti metai....
Brangios jos dideles....sako 4 gabalai kainuotu...gatava...mes klausinejom...aplinka gi reik ir taip tvarkyt...galvojom dar viena grazuole tokia biggrin.gif dabar reik palaukt...nes turbut ten visos jos iskris evijoje....zinokit, tie kirminai, viduj sake kaip pirstas dydzio... mega_shok.gif o ta virusa atveze su mediena pas mus i Evija...
Tas konjekelis buvo lauktuve biggrin.gif bet sutapo,kad ir proga buvo... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sikalaki @ 2011 12 11, 20:25)
sveikinam Athinaaaaaaaa  clap_1.gif su pergaleeeee

O pas mus kas per oras: ryte isejau i darba puste ir sniegas denge zeme, grizau va - per balas. nei pirstiniu reik nei ka.
Vakar taip gerai su grupiokais pasedejom, pirtele ir pan. Ale kiek kalbos  gathering.gif buvo, net nepastebejau kaip laikas praleke. O dar gi diena buvau savo krikstasunio pramoginiu sokiu ataskaitiniame koncerte - ooo kiek geru emociju. Nu tie vaikai kaip scenos zvaigzdes ir geriau kartais.

Buckiai visoms  mirksiukas.gif

Merginos apsimelavau.....gavau zinute is trenerio tai 1:1 tai gaunasi kad lygiom.... doh.gif mes ten tiek rekem...ne nepastebejau.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ten turnyras greit keiciasi...na bet golas buvooooo biggrin.gif
Faina jums jau sniego turit.......o man paskutiniu metu noras kyla vaziuot i Lietuva rolleyes.gif filma paziurejau apie Kaledas Lietuvoje...taip ir sukilo ax.gif uzsislepe sentimentai...
Atsakyti
Rasi labai daug Turkijos itakos Graikijoj : patiekaluose,kalboj,paprociuose ....deja taip pat neapykantos turkams....
[/quote]

Taip, žinau. Aš pati jau nelabai geros nuomonės apie turkus wink.gif Dar norėjau paklausti apie ekonominę situaciją Graikijoje. Kaip ten viskas iš tikrųjų? Ar pavojinga tik Atėnuose?
Atsakyti
http://i325.photobuc...fi/IMG_2726.jpg
merginos... yahoo.gif paziurekit kas pas mane sendiena atkeliavo biggrin.gif Nuuu duodi tu Auriuskava.... notworthy.gif notworthy.gif pakeliai nuotaika savaitei.. megalol.gif Didis dekui 4u.gif nu neuzmirsiu sito.... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sopfi: 14 gruodžio 2011 - 19:40
QUOTE(sopfi @ 2011 12 14, 21:22)
merginos... yahoo.gif paziurekit kas pas mane sendiena atkeliavo  biggrin.gif Nuuu duodi tu Auriuskava.... notworthy.gif  notworthy.gif pakeliai nuotaika savaitei.. megalol.gif Didis dekui  4u.gif nu neuzmirsiu sito.... biggrin.gif

Ot pasiseke thumbup.gif Labai skaniai atrodo, bandysiu ir as siais metais ka nors panasaus kepti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justina1: 15 gruodžio 2011 - 21:03
Oi kiek cia visko ivyko bigsmile.gif sveikutes merginos 4u.gif Kad sakei preita syki Sopfi jog ner laiko kepti tai as prikepusi ir idejau biski paragavimui tau-gerai kad geros nuotaikos dabar savaitei turesi biggrin.gif Svarbu kad nepralaimejo Athina o to vel butu teke guosti-lygiosios visgi geriau uz pralosima,o kita syki ziurek ir laimes.
Sikalaki sakai zeme su dangum maisosi g.gif pas mus ir ne kitaip-ryte lyja,per pietus saule,vakare uraganai uzeina o savaitgaliui ir sniego zada.Man tai jau geriau kad prisnigtu dabar nes per ta lietu nieko nepadarai.Anadien dar pasiseke kad nelijo tai bent jau kabrioletu savo egle parsiveziau nes i bagazine ner sansu jos ikisti-bet super atrode jauciu blondinka gruodzio menesi kabrioletu egle numei veza lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Sopfi zinok ir as norejau ta filmuka paziureti bet uzmigau ant sofos ir pramiegojau tikraja ta zodzio prasme biggrin.gif
Alfa kokie cia metai-svarbu siryje jaunyste yra 4u.gif Kaip ten Povilaitis man atrodo dainavo-mociute musu jauna su dzinsais ir tekina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sopfi @ 2011 12 14, 20:22)
http://i325.photobuc...fi/IMG_2726.jpg
merginos... yahoo.gif paziurekit kas pas mane sendiena atkeliavo  biggrin.gif Nuuu duodi tu Auriuskava.... notworthy.gif  notworthy.gif pakeliai nuotaika savaitei.. megalol.gif Didis dekui  4u.gif nu neuzmirsiu sito.... biggrin.gif

ot cia tai pavare Auriuska...waw maladec. respects first.gif

QUOTE(auriukaseva @ 2011 12 15, 22:50)
Alfa kokie cia metai-svarbu siryje jaunyste yra  4u.gif  Kaip ten Povilaitis man atrodo dainavo-mociute musu jauna su dzinsais ir tekina  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif sutiiiiinkuuuuu drinks_cheers.gif sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(Sikalaki @ 2011 12 15, 22:02)
ot cia tai pavare Auriuska...waw maladec. respects  first.gif
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif sutiiiiinkuuuuu  drinks_cheers.gif  sokiai.gif

Reiks dabar lentynoj vietos padaryt Taurei biggrin.gif Nu va jau mes dviese uz Jaunyste sirdyje mirksiukas.gif kas dar jungiates?
Atsakyti
QUOTE(auriukaseva @ 2011 12 15, 21:50)
Oi kiek cia visko ivyko  bigsmile.gif  sveikutes merginos  4u.gif  Kad sakei preita syki Sopfi jog ner laiko kepti tai as prikepusi ir idejau biski paragavimui tau-gerai kad geros nuotaikos dabar savaitei turesi  biggrin.gif

biggrin.gif oi tu mane maloniai nustebinai...dekui 4u.gif
Papildyta:
[quote=auriukaseva,2011 12 15, 21:50]

Sopfi zinok ir as norejau ta filmuka paziureti bet uzmigau ant sofos ir pramiegojau tikraja ta zodzio prasme http://www.mdr.de/na...video28724.html
man tai suveike biggrin.gif ax.gif vaziuosiu bent Naujiems ax.gif
Papildyta:
QUOTE(auriukaseva @ 2011 12 15, 21:50)
.Anadien dar pasiseke kad nelijo tai bent jau kabrioletu savo egle parsiveziau nes i bagazine ner sansu jos ikisti-bet super atrode jauciu blondinka gruodzio menesi kabrioletu egle numei veza  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif duudi tu motin... doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif taip ir matau vaizda lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sikalaki @ 2011 12 15, 23:02)

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif sutiiiiinkuuuuu  drinks_cheers.gif  sokiai.gif

as ir jungiuosiu... biggrin.gif kokia cia senatve... ax.gif a apie ka tema buvo... biggrin.gif doh.gif biggrin.gif jeigu ka tai as brunete ax.gif .... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sopfi: 16 gruodžio 2011 - 00:56
Nu va namai vel kvepia svieziai keptais sausainiais-siandien kepiau koulourakia pagal vyro versta recepta tai thumbup.gif gavosi.O dabar pastebejau per langa kad lietus i lengva snigima perejo-ziuresim kas veliau bus ar pelkes ar sniegas.
Sopfi as ir vakar vakare ziurejau ta filmuka tai taip suspaude sirdele-kol darbai vyksta tai kazkaip nejauti to potraukio namo,o kai sventes ateina tai taip norisi tik deja ne visada iseina verysad.gif noreciau ir as bet siemet niekaip,kita met tikekimes iseis.
Atsakyti
rolleyes.gif ka gi ir as pasipuosiau eglute. nesulaukiau normalaus sniego. vakar supirkau dovaneles. liko tik supakuoti.
Auriuska tu maladec, o as siandien dariau koldunus su grybais. Niam niam. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sikalaki @ 2011 12 18, 17:58)
nesulaukiau normalaus sniego. vakar supirkau dovaneles. liko tik supakuoti.
as siandien dariau koldunus su grybais. Niam niam.  mirksiukas.gif

pas mus ir nustojo snigti bet uztat kaip salta lauke-buvau i balkona islindus ziureti tai brrrrr.As ir noreciau grybu bet cia tik sampinjonu yra arba tu tokiu kur as nezinau unsure.gif maciau rusu parduotuvej bet ten marinuoti tokie ivairiu grybu misinukai tai nezinau.As ir ryt pakuosiu dovaneles-evos kol jos nebus o vyrui vakare kai iseis i naktine rolleyes.gif
Atsakyti