QUOTE(auriukaseva @ 2011 11 29, 16:49)
Sveikutes merginos-lendu ir as biski pas jumis-sedziu jau 2savaite su arbatom ir nuo gripo saugausi per tuos orus pamainingus man organizmas streikuoja siemet-net nebemiegu normaliai.O 7dieni ir zuika mano pradejo kosyti tokiu baisiu kosuliu-ne poros minuciu ramiai nepasedejo.Vakar vaistine istustinom po apsilankymo pas daktare ir siandien pirma diena kai i mokykla nejom.Nu bet dabar jau geriau jauciasi-arbatos prigirdziau,sriubytes priviriau tai tikimes ryt i mokykla pedinti.
Almyna pas mus gatves cia nera tai nebaisu siaip-pro kapinaites,pro kaimynu namukus ir jau namie(mes ryte per 5min mokykloj bunam).Tai dar darze kai buvo paskutiniai metai sauke kad didele o cia mokykla jau nu kai sporto nera pati viena pareina,kai sportas einu pati nes per sunku jai viska nesti.
Sikalaki dziaugiuosi uz tave ir tokia grazia iskyla zinok as ir mielu noru tuoj pat islekciau kur savaitgaliui.
Oras pas mumis tai fuiiiiii-nieko nematyt per ruka siandien ir labai salta.O beto jau kepem pirmuosius sausainukus kaledinius(imesiu pora fotkiu paskui i fb)
Almyna pas mus gatves cia nera tai nebaisu siaip-pro kapinaites,pro kaimynu namukus ir jau namie(mes ryte per 5min mokykloj bunam).Tai dar darze kai buvo paskutiniai metai sauke kad didele o cia mokykla jau nu kai sporto nera pati viena pareina,kai sportas einu pati nes per sunku jai viska nesti.
Sikalaki dziaugiuosi uz tave ir tokia grazia iskyla zinok as ir mielu noru tuoj pat islekciau kur savaitgaliui.
Oras pas mumis tai fuiiiiii-nieko nematyt per ruka siandien ir labai salta.O beto jau kepem pirmuosius sausainukus kaledinius(imesiu pora fotkiu paskui i fb)
sveikutes ir nuo manes mano vyras ir sirgo angina pakilo 39 tempes turejo ir i mokykla nejo o apie ta prakeikta ruka isvis nieko nesakyk,vakar maniau kad kelio galas viskas nieko nebebuvo matyti vienu tarpu,po simts pypkiu slykstus oras fuiiiiiiiiiiiii noriu biski sniego