Įkraunama...
Įkraunama...

**Graikiją ir jos vyrus mylinčios lietuvės**

QUOTE(auriukaseva @ 2011 11 29, 16:49)
Sveikutes merginos-lendu ir as biski pas jumis-sedziu jau 2savaite su arbatom ir nuo gripo saugausi  verysad.gif  per tuos orus pamainingus man organizmas streikuoja siemet-net nebemiegu normaliai.O 7dieni ir zuika mano pradejo kosyti tokiu baisiu kosuliu-ne poros minuciu ramiai nepasedejo.Vakar vaistine istustinom po apsilankymo pas daktare ir siandien pirma diena kai i mokykla nejom.Nu bet dabar jau geriau jauciasi-arbatos prigirdziau,sriubytes priviriau tai tikimes ryt i mokykla pedinti.
Almyna pas mus gatves cia nera tai nebaisu siaip-pro kapinaites,pro kaimynu namukus ir jau namie(mes ryte per 5min mokykloj bunam).Tai dar darze kai buvo paskutiniai metai sauke kad didele o cia mokykla jau  biggrin.gif  nu kai sporto nera pati viena pareina,kai sportas einu pati nes per sunku jai viska nesti.
Sikalaki dziaugiuosi uz tave ir tokia grazia iskyla  mirksiukas.gif  zinok as ir mielu noru tuoj pat islekciau kur savaitgaliui.
Oras pas mumis tai fuiiiiii-nieko nematyt per ruka siandien ir labai salta.O beto jau kepem pirmuosius sausainukus kaledinius(imesiu pora fotkiu paskui i fb)  newyear.gif

sveikutes ir nuo manes mirksiukas.gif mano vyras ir sirgo angina pakilo 39 tempes turejo ir i mokykla nejo schmoll.gif o apie ta prakeikta ruka isvis nieko nesakyk,vakar maniau kad kelio galas viskas nieko nebebuvo matyti vienu tarpu,po simts pypkiu doh.gif slykstus oras fuiiiiiiiiiiiii verysad.gif noriu biski sniego drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ojeeeee mano padruske Angina gun_bandana.gif dabar kai bus tai sakiau pjausiu jau lauks,nes uztenka po evos gimimo kasmet po 2sykius ja tureti-maziausiai 3dienos bado,skausmo,temperaturos,nemigos...
Siandien girdejau kaip sake per telika kad geri sansai yra baltas kaledas tureti ir kad jau neuzilgo snigti turetu thumbup.gif mes preita sav roges pagaliau nusipirkom,o taip vis is kaimynes imdavom.
Atsakyti
QUOTE(auriukaseva @ 2011 11 29, 18:09)
Ojeeeee mano padruske Angina  gun_bandana.gif  dabar kai bus tai sakiau pjausiu jau lauks,nes uztenka po evos gimimo kasmet po 2sykius ja tureti-maziausiai 3dienos bado,skausmo,temperaturos,nemigos...
Siandien girdejau kaip sake per telika kad geri sansai yra baltas kaledas tureti ir kad jau neuzilgo snigti turetu  thumbup.gif  mes preita sav roges pagaliau nusipirkom,o taip vis is kaimynes imdavom.

ane kaledas baltas turesim g.gif o super thumbup.gif oroges man ir reikia pirkt rimtas bajeris,gerai kad priminei!!!!1
Atsakyti
Nu bent jau per telika zada baltas kaledas-jei nesnigs tai pyk ant teliko-ismesk per langa uz melavima lotuliukas.gif mes is kaimynes vis emem bet zinai kai jos nebudavo tai eva be rogiu tada-anadien va baumarkte tam buvom ir pasemem tokias medines fainas-rusyje vietos daug turim o beto nereiks bijoti jei kartais kas atsitiktu jom.
Atsakyti
Nu jungiuos ir as paplepset. Aptingau visai po darbo i kulinarija uzejau ir pasiemiau kugelio. Saltoka - skrandis praso "kieto" maisto biggrin.gif:D:D
Atsakyti
QUOTE(auriukaseva @ 2011 11 29, 20:09)
Ojeeeee mano padruske Angina  gun_bandana.gif  dabar kai bus tai sakiau pjausiu jau lauks,nes uztenka po evos gimimo kasmet po 2sykius ja tureti-maziausiai 3dienos bado,skausmo,temperaturos,nemigos...

As irgi turejau ta "geri", antibiotiku prigerus buvau sociai del tos gerkles. Dabar jau pora metu kaip isoperuota, tai labai dziaugiuosi-dingo visos ligos. Aisku pooperacinis laikotarpis ilgas ir skausmingas, bet pakenciama.
Atsakyti
Man tai kai tik angina taip penicilino daktaras 30stukiu pakuote,nuskausminamuju ir i lova tada as 3-4dienom badauti.Bet uztat per svori man kaip staigiai musa(5kg) bet zinai justina kaip sakant isoperavo,pakentejai viena syki ir paskui nebreikia.
Sikalaki as ir noriu kugelio verysad.gif reik 4dieni pasidaryti nes rytojui dar kopustienes turim.
Atsakyti
sveikutes,mb kai pakyla angina tai 40 temperatura ir svaicioja visa nakti ir taip keleta nakciu is eiles.....kazkur perskaite kad kuo vyresnis zmogus tuo pavojingesne operacija anginos .....tai apie operacija nei kalbos,bet radom vaista,jokiu saltu gerimu ziema ....ir viskas o.k. as nezinau ka reiskia angina,jeigu skauda truputi gerkle man -karstas pienas su medum thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(auriukaseva @ 2011 11 29, 21:30)
Man tai kai tik angina taip penicilino daktaras 30stukiu pakuote,nuskausminamuju ir i lova tada as 3-4dienom badauti.Bet uztat per svori man kaip staigiai musa(5kg) bet zinai justina kaip sakant isoperavo,pakentejai viena syki ir paskui nebreikia.
Sikalaki as ir noriu kugelio  verysad.gif  reik 4dieni pasidaryti nes rytojui dar kopustienes turim.

Sveik Auriuska 4u.gif ir ryzkis islupt lauk ta bjaurybe is gerkles... gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(Sikalaki @ 2011 11 29, 19:41)
Sveik Auriuska  4u.gif ir ryzkis islupt lauk ta bjaurybe is gerkles... gun_rifle.gif

Dar nesergu bet jau ruosiuosi,nes kaip tik laikas jos ateina.bet sakau kai tik bus taip eisiu ziuret kad isoperuotu-uzteks per 6metus 8sykius ja tureti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(auriukaseva @ 2011 11 29, 21:44)
Dar nesergu bet jau ruosiuosi,nes kaip tik laikas jos ateina.bet sakau kai tik bus taip eisiu ziuret kad isoperuotu-uzteks per 6metus 8sykius ja tureti  doh.gif

o tai mane apsvieskite dabar blush2.gif - operuoja tik tada kai paumeja?
Atsakyti
QUOTE(alfa omega @ 2011 11 29, 19:38)
mb kazkur perskaite kad kuo vyresnis zmogus tuo pavojingesne operacija anginos .....tai apie operacija nei kalbos,bet radom vaista,jokiu saltu gerimu ziema ....ir viskas o.k. as nezinau ka reiskia angina,jeigu skauda truputi gerkle man -karstas pienas su medum  thumbup.gif

As vaikas budama jos isvis neturejau-kai 20suejo pirma syki ja sirgau lt atostogu ziema budama.Bet man ir vasara buna nors as visad kambario temperaturos gerimus geriu ir ledu ne daug valgau-pavasaris pas mus labai siltas buvo +35silumos o as su angina ir 40temperaturos.Cia net pienas su medum nebeveikia-o syki mama net silto pieno su kiausiniu zaliu dave-vistiek nepadejo

Papildyta:
QUOTE(Sikalaki @ 2011 11 29, 19:46)
o tai mane apsvieskite dabar  blush2.gif - operuoja tik tada kai paumeja?

kiek zinau taip-nes preita syki daktaras ir norejo siusti i ligonine bet kadangi vyras raiscius pasidraskes buvo ir su istinusia koja ant sofos sedejo tai nejo man i ligonine-nei vyro kas paziures,nei su eva kam pabuti.
Papildyta:
Sikalaki ka tik skaiciua vokiskai apie ta angina tai raso kad operuoja kai nesergi ir tik spec.atvejjais operuoja net sergant.po operacijos reik guleti ligoninej apie savaite-kad jei kartais kraujuotu ar dar kas butu.Nu tai reik sventes atsvesti jei jos nebus ir tada savaitei atostogu man pasimti lotuliukas.gif
Atsakyti