Įkraunama...
Įkraunama...

**Graikiją ir jos vyrus mylinčios lietuvės**

QUOTE(Sikalaki @ 2011 11 22, 12:06)
Ciao bellos  cool.gif
As grizau. Viskas ciki.

Ciao bellara!niu,kaip ten tau pasakok bigsmile.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sikalaki @ 2011 11 22, 12:06)
Ciao bellos  cool.gif
As grizau. Viskas ciki.

Ciau bella biggrin.gif
Is nuotrauku matos,kad linksmai jus ten laika praleidot... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinaki @ 2011 11 20, 12:04)
SVeikos mergaites karalaites
15 metu KIEKVIENA DIENA po 3-4 valandas grojau:oh  doh.gif  doh.gif  net ziureti i ta puse negaliu schmoll.gif

Labas seniai bematyta mergyt mirksiukas.gif Zinau kad sunku yra,bet kad ir kokiu sportu ar kitu bureliu uzsiimtu visur reikia kantrybes o svarbiausia NORO.nesakau kad ji turi dabar butinai lankyti pianina bet jei ji pati paskui noretu tai nebuciau pries.
Sikalaki a matei mane su Eva? mes zinok nosinaites pasemusios mojavom 000189.gif lotuliukas.gif
Oi kaip salta pas mumis paliko-gerai kad mokykla netoli tai neteko dar rytais langu grandyti masinos,o beto eva sia savaite jau viena is mokyklos pareina-laimes pilnos kelnes buvo pirma diena thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(auriukaseva @ 2011 11 24, 13:03)
Labas seniai bematyta mergyt  mirksiukas.gif  Zinau kad sunku yra,bet kad ir kokiu sportu ar kitu bureliu uzsiimtu visur reikia kantrybes o svarbiausia NORO.nesakau kad ji turi dabar butinai lankyti pianina bet jei ji pati paskui noretu tai nebuciau pries.
Sikalaki a matei mane su Eva? mes zinok nosinaites pasemusios mojavom  000189.gif  lotuliukas.gif
Oi kaip salta pas mumis paliko-gerai kad mokykla netoli tai neteko dar rytais langu grandyti masinos,o beto eva sia savaite jau viena is mokyklos pareina-laimes pilnos kelnes buvo pirma diena  thumbup.gif  clap.gif

Kalispera Kyrijes!kas gero g.gif nu nu mano Alexis ir uzsimane vienas pareiti,bet as dar neleidziu,ot jiems tai patinka lotuliukas.gif nes jauciasi jau dideli! lotuliukas.gif
Atsakyti
rolleyes.gif Labas

Ką gi, kelionė buvo jėga. Tik kaip dažniausiai nutinka - pritrūkom vienos dienos ax.gif nes dar labai norėjome iki Como nuvažiuoti. Bet bet. Po Milana išvaikščiojom maždaug 8 valandas...... tai grįžusios į viešbutį manėm pailsėsim ir varysim ieškoti vietos skrandžiams pamaloninti...ale kur tau. kai smigom miegoti - iki ryto lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O antroji diena buvo skirta Bergamui - nu toks labai jaukus miestas pasirodė. Tokia rami ir išdidi aura. Ai tiesa.... sugebėjom netyčia zuikiu traukiniu atvažiuoti. Na ne iš piktų kėslų - mes žymėjome bilietą, bet tas komposteris tik paburzgė ir nieko neatspausdino (tik grįžtant kai žymėjom bilietą - supratom, kad zuikės buvom) blush2.gif
Dar kas nustebino - tik išvažiavus iš Milano toks ruožas yra, kur vissiškas rūkas/smogas... nu nerealiai blink.gif ir kaip ten žmonės gyvena? saulė net neprasimuša. Baisuma..
Šiaip kai bastėmės po lankytinas vietas - žmonių buvo ne per daugiausia. Nu ne minios supraskite. Bet kai nuvarėm į žymiąją shopping'o gatvę doh.gif doh.gif doh.gif kaip per Kaziuko mugę - jūra žmonių. Alkūnėm brautis praktiškai. Feee man taip nepatinka. schmoll.gif
Ir lietuvį (tiksliau lietuvę) sutikti gali be didesnių pastangų. lotuliukas.gif Pilnais lėktuvais skrenda mirksiukas.gif
Aha Auriukaseva, skridom virš Alpių ir geras oras buvo - tai atsižiūrėjau kalnų su sniegu ir be. wub.gif man taaaip gražu. Ir jums abiems mojavau sparnu cool.gif

Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(Sikalaki @ 2011 11 25, 15:37)
rolleyes.gif Labas

Ką gi, kelionė buvo jėga. Tik kaip dažniausiai nutinka - pritrūkom vienos dienos  ax.gif nes dar labai norėjome iki Como nuvažiuoti. Bet bet. Po Milana išvaikščiojom maždaug 8 valandas...... tai grįžusios į viešbutį manėm pailsėsim ir varysim ieškoti vietos skrandžiams pamaloninti...ale kur tau. kai smigom miegoti - iki ryto  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif O antroji diena buvo skirta Bergamui - nu toks labai jaukus miestas pasirodė. Tokia rami ir išdidi aura.  Ai tiesa.... sugebėjom netyčia zuikiu traukiniu atvažiuoti. Na ne iš piktų kėslų - mes žymėjome bilietą, bet tas komposteris tik paburzgė ir nieko neatspausdino (tik grįžtant kai žymėjom bilietą - supratom, kad zuikės buvom)  blush2.gif
Dar kas nustebino - tik išvažiavus iš Milano toks ruožas yra, kur vissiškas rūkas/smogas... nu nerealiai  blink.gif ir kaip ten žmonės gyvena? saulė net neprasimuša. Baisuma..
Šiaip kai bastėmės po lankytinas vietas - žmonių buvo ne per daugiausia. Nu ne minios supraskite. Bet kai nuvarėm į žymiąją shopping'o gatvę  doh.gif  doh.gif  doh.gif kaip per Kaziuko mugę - jūra žmonių. Alkūnėm brautis praktiškai. Feee man taip nepatinka.  schmoll.gif
Ir lietuvį (tiksliau lietuvę) sutikti gali be didesnių pastangų.  lotuliukas.gif Pilnais lėktuvais skrenda  mirksiukas.gif
Aha Auriukaseva, skridom virš Alpių ir geras oras buvo - tai atsižiūrėjau kalnų su sniegu ir be.  wub.gif man taaaip gražu. Ir jums abiems mojavau sparnu  cool.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sikalaki @ 2011 11 25, 15:37)
rolleyes.gif Labas

Ką gi, kelionė buvo jėga. Tik kaip dažniausiai nutinka - pritrūkom vienos dienos  ax.gif nes dar labai norėjome iki Como nuvažiuoti. Bet bet. Po Milana išvaikščiojom maždaug 8 valandas...... tai grįžusios į viešbutį manėm pailsėsim ir varysim ieškoti vietos skrandžiams pamaloninti...ale kur tau. kai smigom miegoti - iki ryto  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif O antroji diena buvo skirta Bergamui - nu toks labai jaukus miestas pasirodė. Tokia rami ir išdidi aura.  Ai tiesa.... sugebėjom netyčia zuikiu traukiniu atvažiuoti. Na ne iš piktų kėslų - mes žymėjome bilietą, bet tas komposteris tik paburzgė ir nieko neatspausdino (tik grįžtant kai žymėjom bilietą - supratom, kad zuikės buvom)  blush2.gif
Dar kas nustebino - tik išvažiavus iš Milano toks ruožas yra, kur vissiškas rūkas/smogas... nu nerealiai  blink.gif ir kaip ten žmonės gyvena? saulė net neprasimuša. Baisuma..
Šiaip kai bastėmės po lankytinas vietas - žmonių buvo ne per daugiausia. Nu ne minios supraskite. Bet kai nuvarėm į žymiąją shopping'o gatvę  doh.gif  doh.gif  doh.gif kaip per Kaziuko mugę - jūra žmonių. Alkūnėm brautis praktiškai. Feee man taip nepatinka.  schmoll.gif
Ir lietuvį (tiksliau lietuvę) sutikti gali be didesnių pastangų.  lotuliukas.gif Pilnais lėktuvais skrenda  mirksiukas.gif
Aha Auriukaseva, skridom virš Alpių ir geras oras buvo - tai atsižiūrėjau kalnų su sniegu ir be.  wub.gif man taaaip gražu. Ir jums abiems mojavau sparnu  cool.gif

Fainai thumbup.gif kiek dienu buvot? sakai lektuvai pilni lietuviu???nuuuuu biggrin.gif o jie tik bedavoja...tik bedavoja lotuliukas.gif doh.gif kad blogai gyvena... biggrin.gif

Papildyta:
Alfa omega kaip siuntinukas .... mastau.gif niu jau turetu but...a ?
Atsakyti
QUOTE(sopfi @ 2011 11 25, 17:23)
Fainai  thumbup.gif kiek dienu buvot? sakai lektuvai pilni lietuviu???nuuuuu biggrin.gif o jie tik bedavoja...tik bedavoja  lotuliukas.gif  doh.gif kad blogai gyvena... biggrin.gif

mums isejo 3 nakvynes rolleyes.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif as siom dienom "invalide" esu per "kydoni" pamaciau markete ir sugalvojau uogiene isvirti(niekad nebuvau is ju dariusi) ir dar 3 kg. nusipirkau doh.gif siaubas koks kietumas ju,kol as juos supjausciau,o jau ta "sirdis" kaip medine ,pora dienu riesai ir plastakos skauda ,rankinio laikus prisiminiau....brrrr bent tiek kad mano uogiene dideli pasisekima turejo....jau beveik nebera thumbup.gif Sikalaki super nuotraukos, Duomo fantastiska-ane,ispudinga baznycia ,mes pora kartu ejom .....Merginos jeigu siusit ka i gr tai tik registruota,pagaliau gavau sopfi siuntini -aciu brangute-po 15 dienu doh.gif tiksliau ne gavau o pati ieskojau ,i centrini e-mail siunciau,mano paste jo puse val. ieskojo jeigu ne registruotas ir tam amen butu buve.... mad.gif
Atsakyti
QUOTE(alfa omega @ 2011 11 26, 11:33)
sveikutes 4u.gif as siom dienom "invalide" esu per "kydoni" pamaciau markete ir sugalvojau uogiene isvirti(niekad nebuvau is ju dariusi) ir dar 3 kg. nusipirkau doh.gif siaubas koks kietumas ju,kol as juos supjausciau,o jau ta "sirdis" kaip medine ,pora dienu riesai ir plastakos skauda ,rankinio laikus prisiminiau....brrrr bent tiek kad mano uogiene dideli pasisekima turejo....jau beveik nebera thumbup.gif Sikalaki super nuotraukos, Duomo fantastiska-ane,ispudinga baznycia ,mes pora kartu ejom .....Merginos jeigu siusit ka i gr tai tik registruota,pagaliau gavau sopfi siuntini -aciu brangute-po 15 dienu doh.gif tiksliau ne gavau o pati ieskojau ,i centrini e-mail siunciau,mano paste jo puse val. ieskojo jeigu ne registruotas ir tam amen butu buve.... mad.gif

hi.gif alfa,jau cia aiskus dalykas,kad i gr turi siusti ne tik laiska registruota,bet ir siuntini hihihi.gif as siunciau telefona uosviui taip ir ate tam telefonui buvo doh.gif kaip orai ten pas jus?
Atsakyti
QUOTE(alfa omega @ 2011 11 26, 12:33)
sveikutes 4u.gif as siom dienom "invalide" esu per "kydoni" ....jau beveik nebera thumbup.gif Sikalaki super nuotraukos, Duomo fantastiska-ane,ispudinga baznycia ,mes pora kartu ejom ....

ax.gif tai jau nieko ir neliko? visai visai? net sauksto nulaizyti?.... unsure.gif
jo ispudinga katedra-tortas. kazkuo labai panasi i tas, kur viakysteje prie juros is smelio (skysto) supildavome....mmm vaikyste wub.gif
Atsakyti
QUOTE(almyna @ 2011 11 25, 14:33)
Kalispera Kyrijes!kas gero g.gif nu nu mano Alexis ir uzsimane vienas pareiti,bet as dar neleidziu,ot jiems tai patinka lotuliukas.gif nes jauciasi jau dideli! lotuliukas.gif

Sveikutes merginos-lendu ir as biski pas jumis-sedziu jau 2savaite su arbatom ir nuo gripo saugausi verysad.gif per tuos orus pamainingus man organizmas streikuoja siemet-net nebemiegu normaliai.O 7dieni ir zuika mano pradejo kosyti tokiu baisiu kosuliu-ne poros minuciu ramiai nepasedejo.Vakar vaistine istustinom po apsilankymo pas daktare ir siandien pirma diena kai i mokykla nejom.Nu bet dabar jau geriau jauciasi-arbatos prigirdziau,sriubytes priviriau tai tikimes ryt i mokykla pedinti.
Almyna pas mus gatves cia nera tai nebaisu siaip-pro kapinaites,pro kaimynu namukus ir jau namie(mes ryte per 5min mokykloj bunam).Tai dar darze kai buvo paskutiniai metai sauke kad didele o cia mokykla jau biggrin.gif nu kai sporto nera pati viena pareina,kai sportas einu pati nes per sunku jai viska nesti.
Sikalaki dziaugiuosi uz tave ir tokia grazia iskyla mirksiukas.gif zinok as ir mielu noru tuoj pat islekciau kur savaitgaliui.
Oras pas mumis tai fuiiiiii-nieko nematyt per ruka siandien ir labai salta.O beto jau kepem pirmuosius sausainukus kaledinius(imesiu pora fotkiu paskui i fb) newyear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auriukaseva: 29 lapkričio 2011 - 16:50