Įkraunama...
Įkraunama...

**Graikiją ir jos vyrus mylinčios lietuvės**

QUOTE(sopfi @ 2011 11 16, 02:38)
Oi kaip salta...ryte baisu nosi iskist i lauka  unsure.gif
alfa omega ...kaip paketukas, nesibelde dar i duris?????

Labuks,cia irgi salta(tas bjaurus gr saltis iki pat kaulu daeinantis) apsikabinus zidini jau kelias dienas sedziu......Jau seku siuntini...Salonikuose(kazkodel) buvo jis,jau rytoj turetu buti Atenuose...siandien smagiai gerem kavute su Evelinaki Pirejuj friends.gif
Papildyta:
QUOTE(auriukaseva @ 2011 11 17, 00:20)
Sopfi kaip Athinai futbolas einasi?

Mano dukra sugalvojo boksa pradeti lankyti mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(alfa omega @ 2011 11 17, 21:22)
siandien smagiai  gerem kavute su Evelinaki Pirejuj friends.gif
Papildyta:

Valioooooo...."susiradote" viena kita wink.gif kaip dziaugiuosi del jusu. 4u.gif

Kaaaaaaaaaaaaa? blink.gif mjo.... laikykis, motin doh.gif ir jai nesvarbu, kad bus be dantu, perkreipta nosim, trukusiais ausu bugneliais, smegenu kose galvoj, jau apie luzusius veido ir kitus kaulus nekalbu.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sikalaki: 17 lapkričio 2011 - 20:50
QUOTE(Sikalaki @ 2011 11 17, 20:49)

Kaaaaaaaaaaaaa?  blink.gif mjo.... laikykis, motin  doh.gif ir jai nesvarbu, kad bus be dantu, perkreipta nosim, trukusiais ausu bugneliais, smegenu kose galvoj, jau apie luzusius veido ir kitus kaulus nekalbu.....

tu cia taip reiskiai visaka surasei.... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(alfa omega @ 2011 11 17, 20:22)

biggrin.gif bus kieciausia jusu rajone.. biggrin.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(alfa omega @ 2011 11 17, 20:22)
Labuks,cia irgi salta(tas bjaurus gr saltis iki pat kaulu daeinantis) apsikabinus zidini jau kelias dienas sedziu......Jau seku siuntini...Salonikuose(kazkodel) buvo jis,jau rytoj turetu buti Atenuose...siandien smagiai  gerem kavute su Evelinaki Pirejuj friends.gif
Papildyta:

g.gif ko jam ten tuos salonikuose... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sopfi @ 2011 11 18, 00:11)

g.gif ko jam ten tuos salonikuose... biggrin.gif

lektuvu fobija.....autobusu vaziavo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sikalaki @ 2011 11 17, 22:49)
Valioooooo...."susiradote" viena kita wink.gif kaip dziaugiuosi del jusu. 4u.gif
Kaaaaaaaaaaaaa?  blink.gif mjo.... laikykis, motin  doh.gif ir jai nesvarbu, kad bus be dantu, perkreipta nosim, trukusiais ausu bugneliais, smegenu kose galvoj, jau apie luzusius veido ir kitus kaulus nekalbu.....

aha,kad susitiktumem abidvi budamos Pirejuj reikejo tavo pagalbos is Lietuvos,laisvai gali diplomate buti lotuliukas.gif tai cia ant poros men. boksininke bus kol kuom nors kitu susidomes,taip buvo su baletu,su ritmine gimnastika,su tinkliniu-dabar bokso eile subrendo box.gif
Atsakyti
Sopfi juk svarbiausia ir yra futbole bent syki ivarti imusti-lakstyt juk nuobodu palieka su laiku.Nu kai imus pirma Ivarti tai iskart baliuka daryk thumbup.gif
Booooksa!!!!! o jeee-nu jei taip daznai keicia sporto saka tai gal cia ir tokia faze pabandymui.Maniske tai namie su teciu zaidzia boksa tai syki pasiuliau karate eiti (energijos per akis turi) tai schmoll.gif sako nenoriu mustis mokintis-as mergaite lotuliukas.gif
O saltukas tai dabar per visa europa slenka,tik ir stebi kaip per oru prognoze skaiciukai kasdien mazeja smile.gif Sikalaki kada tu isleki i Milano-kada mojuoti reiks tau praskrendant mirksiukas.gif
Atsakyti
Alfa, as zinok mielai padesiu bet kadu. Tik va man jauciu "atsviezinti" kontaktus turimus reiktu. O del dukros - dar praleidai pianino stadija biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Sopfi, nu ka - as gal ziauriai, bet tiesa. Brr... unsure.gif

QUOTE(auriukaseva @ 2011 11 17, 23:42)
Sikalaki kada tu isleki i Milano-kada mojuoti reiks tau praskrendant   mirksiukas.gif

rytoj 13.45 atsiplesiu nuo zemes cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sikalaki: 17 lapkričio 2011 - 22:57
QUOTE(Sikalaki @ 2011 11 17, 21:56)
Alfapraleidai pianino stadija biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

rytoj 13.45 atsiplesiu nuo zemes  cool.gif

Kaip man patinka pianinas-noreciau kad Eva ir ant jo pasinestu bet kazin kaip cia bus.Pati kazkada bandziau bet man su natom nesiseke tai nebesikankinau.
Nu tai tada Mes tau puskelyje pamojuosim-tu prasom per langeli paveizek gerai biggrin.gif Linksmai tau atsibuti ir apsipirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sikalaki @ 2011 11 17, 22:56)

rytoj 13.45 atsiplesiu nuo zemes  cool.gif

Gero skrydzio sikalaki tau...nusiaubkit visas Milano pardes biggrin.gif
Atsakyti
Arrivederce bellos smile.gif
O cia nakti iskrito pirmosios snaiges. Plonai plonai padengta zeme balta. Istirps.... ale va - KALEDOS tuoj

Atsakyti
mirksiukas.gif Kalimera merginos!kaip sekasi jums??? g.gif Alfa,tai gerai lai pana ismoks apsigint jei ka. g.gif nu jau salta,bet nekazin kaip bigsmile.gif savaidgalis puikus,saulyte sviete vakar ir silta buvo.kaip ten GR gyvenimas Alfa,kas naujo?Sikalaki,laimingai tau!
Atsakyti
SVeikos mergaites karalaites, tai jau alfa spejo pasigyrti kad buvome susitikusios, tai as dar karta noriu padekoti , kad radai laiko pasikavinti. Man buvo labai smagu 4u.gif
Kalbant apie ora.... mano mama visada sakydavo "nera blogo oro, yra tik netinkami rubai", bet apie graikijos orus sis posakis visai netinka, cia su pukine striuke, kuria nesioju Lietuvoje prie -15 , cia prie +10 SALTA!!!!. Smelkiasi saltis su dregme iki pat kaulu smegenu brrr........... mas mus irgi zidinys neuzgesta, nors.... siandien visai grazus oras:)))

Alfa, Boksas gerai mirksiukas.gif

QUOTE(auriukaseva @ 2011 11 18, 00:27)
Kaip man patinka pianinas-noreciau kad Eva ir ant jo pasinestu bet kazin kaip cia bus.

15 metu KIEKVIENA DIENA po 3-4 valandas grojau:oh doh.gif doh.gif net ziureti i ta puse negaliu schmoll.gif
Atsakyti
Ciao bellos cool.gif
As grizau. Viskas ciki.
Atsakyti