Įkraunama...
Įkraunama...

**Graikiją ir jos vyrus mylinčios lietuvės**

QUOTE(auriukaseva @ 2011 11 11, 23:01)
O pas mus dar priedo tas fasching prasidejo (karnavalas kölne-gal rode kartais pas jus per telika).

Ne nemaciau bent jau. Cia tik reklamuoja - aplankykite kaledine muge Bremene arba dar ten kazkuriam mieste (uzkrito smegenineje mano) g.gif

P.S. Gime dar viena MERGAITE wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sikalaki @ 2011 11 11, 15:54)
lens.gif Kas čia išsvajotus nužiūrėtus bačiukus turės? aaaa? Nu super duper, Alfute  clap.gif 

Labuks,taip taip nuziureti net ir pasimatuoti mirksiukas.gif tie prisimeni kur mano mergom nepatiko(su gelezine nosim) radau netyciom vokiskam amazon`e uz nerealia kaina ir sopfi suorganizavo man juos per pora min. thumbup.gif
QUOTE(Sikalaki @ 2011 11 12, 00:04)

P.S. Gime dar viena MERGAITE  wub.gif

Sveikinu tapus teta bis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfa omega: 11 lapkričio 2011 - 22:43
QUOTE(alfa omega @ 2011 11 11, 23:40)
Labuks,taip taip nuziureti net ir pasimatuoti mirksiukas.gif tie prisimeni kur mano mergom nepatiko(su gelezine nosim) radau netyciom vokiskam amazon`e uz nerealia kaina ir sopfi suorganizavo man juos per pora min.  thumbup.gif

a tuos melynus paemei? liuks klausyk. Ir Sopfi maladec cool.gif As baigiu "uzkariauti Vokietijos internetines parduotuves". nu kazkoks pamisimas apemes biggrin.gif biggrin.gif:D prisipazistu. wink.gif bet as tikrai stengiuosi ir tvardausi.... tikrai tikrai blush2.gif
Ei panikes, kada kas nors zadat atvaryt i LT? Einam kavos bigsmile.gif
Atsakyti
AURIUKASEVA, prisijungiu prie sveikinimu. Linkiu daug daug meiles ir niekada nenustot svajoti!
Atsakyti
QUOTE(Sikalaki @ 2011 11 11, 22:47)
a tuos melynus paemei? liuks klausyk. Ir Sopfi maladec  cool.gif As baigiu "uzkariauti Vokietijos internetines parduotuves". nu kazkoks pamisimas apemes biggrin.gif biggrin.gif:D prisipazistu. wink.gif bet as tikrai stengiuosi ir tvardausi.... tikrai tikrai  blush2.gif
Ei panikes, kada kas nors zadat atvaryt i LT? Einam kavos  bigsmile.gif

na melynus smile.gif))) kokie jie zinomi...na batukai biggrin.gif sunku su tom in..pardem ax.gif bandau ir as tvardytis... irnesakyk.gif hihihi.gif
Vaje as jau senokai buvau Lietuvoje...gal per suneno atostogas reik nulekt...ne nezinau...nes susiplanuoju...ir mazai kas iseina is tu planu... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sikalaki @ 2011 11 12, 00:47)
As baigiu "uzkariauti Vokietijos internetines parduotuves". nu kazkoks pamisimas apemes biggrin.gif biggrin.gif:D prisipazistu. wink.gif bet as tikrai stengiuosi ir tvardausi.... tikrai tikrai  blush2.gif

aha,tos internetines kaip liga kokia,na bet jeigu koki pasiulyma ismeta taigi neimanoma atsisakyti,pvz. man vienoj kipro pardej ismete kvepalus miss dior 100ml tester uz 39 ,30 euru....ir eu de parfum g.gif nors garantavo jie kad kvepalai autentiski ir ne karta esu pirkusi is ten vistiek galvojau kad kokia afera bus.....kol gavau,kvepalai liuks,tik kad dezute paprasta tokia buvo ir be tos plastmasines pleveles .....ir ant bonkutes parasyta not for sale-tester -man jokio skirtumo ir pristatymas nekainavo,vat sakau ka krize daro-testerius priverte naudoti......sikalaki ar tau nelaikas butu i gr ant kavutes mirksiukas.gif
Atsakyti
Justina aciu uz sveikinimus mirksiukas.gif svajot nenustosiu nes kaip sakoma svajoti nieko nekainuoja biggrin.gif
QUOTE(Sikalaki @ 2011 11 11, 21:47)
As baigiu "uzkariauti Vokietijos internetines parduotuves". nu kazkoks pamisimas apemes biggrin.gif biggrin.gif:D

As tai katalogus nuolat gaunu tai tada ir susigundau palandyt,bet nesu kazkaip apsesta-beda tik ta kad ieskau sau ko nors o uzsakau kaip visada mazajai doh.gif Bet kazkaip ziema mane daugiau ant katalogu nesa-siltai ant sofkutes su arbatele ir ziurineji biggrin.gif
Jooo gerai butu i Lt dabar-mes kaledas ziurejom bet biski durnai iseina visos sventes ant savaitgaliu tai niekaip.tikimes kitais metais pagaliau lietuvoj kaledas atbuti-tevai,broliai ir sesuo vis kviecia.Beje mazoji pradejo sokius lankyt ir dudele (nezinau kaip lt sako) groti-ta paprasta tokia pacia pirma kol paskui prie tu kitu pereis.O laimes kiek buvo kai nuejom wub.gif Kaledom prasysiu senio ausu kimstuku lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auriukaseva: 14 lapkričio 2011 - 22:44

O pagaliau atsigavo forumas mirksiukas.gif Alfule, kad siemet jau niekaip - va suskraidau iki Milano ir siems metams gana. O Graikija manes palauks kitamet mirksiukas.gif
Va as irgi pasigirsiu, mano krikstasunis lanko pramoginius sokius cool.gif
Vakar mama iskepe pyrageliu su mesa (a la cebureku). Tai tiek prikirtau, kad nakti maniau galus atiduosiu: ir skrandis sustojo, ir oro truko.... ot tas saiko neturejimas ir protelio........ doh.gif ale bet gi skanuuuuuu blush2.gif

QUOTE(auriukaseva @ 2011 11 14, 23:39)
Beje mazoji pradejo sokius lankyt ir dudele (nezinau kaip lt sako) groti  wub.gif  Kaledom prasysiu senio ausu kimstuku  lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Sikalaki @ 2011 11 14, 22:19)
O pagaliau atsigavo forumas  mirksiukas.gif  Graikija manes palauks kitamet  mirksiukas.gif

Sakau ziemuze i duris beldziasi,mamytes ant sofkuciu glaudziasi biggrin.gif Niekur ji nedings-Wat kai skrisi i Milano pajuok jai ir gerai bus mirksiukas.gif
Sekmes besimokant sokiu-klasioke pas mus lanke tai labai sunku jai buvo aukstesnese klasese palike,paskui net mete nes organizmas streikuoti pradejo.
O pas mumis siandien kaip saaaaaaalta-jau kepure net issitraukiau.Nakti rodo net iki -6 o 7dieni kai pagalvoju kad pliusas dar buvo nakti doh.gif oi kaip slykstu kai oras taip staigiai pasikeicia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(auriukaseva @ 2011 11 15, 21:09)

O pas mumis siandien kaip saaaaaaalta-jau kepure net issitraukiau.Nakti rodo net iki -6 o 7dieni kai pagalvoju kad pliusas dar buvo nakti  doh.gif  oi kaip slykstu kai oras taip staigiai pasikeicia  schmoll.gif

Oi kaip salta...ryte baisu nosi iskist i lauka unsure.gif
alfa omega ...kaip paketukas, nesibelde dar i duris?????
Atsakyti
QUOTE(sopfi @ 2011 11 15, 23:38)
Oi kaip salta...ryte baisu nosi iskist i lauka  unsure.gif
alfa omega ...kaip paketukas, nesibelde dar i duris?????

Uti titi salta-kas nukniso palta lotuliukas.gif as tai siandien jau net batus zieminius uzsimoviau ir pirstines,o beto ryte salna jau buvo tai Eva pamaciusi saukti pradejo: Mama sniegas,mama sniegas biggrin.gif tai kaip juokas paeme.paskui aiskinau kas cia per dalykas yra,bet jai vistiek galvoj kad tuoj sniego bus-matai per telika sake kad snigo kazkur tai jai atrodo kad pas mus ir jo atsiras.
As ir siandien pagaliau gavau laiska is namu-mama per kelias dienas gavo,o man net 8dienas veze cia.Bet uztat ramu paliko-visgi dokumentai svarbus vertimui buvo.
Sopfi kaip Athinai futbolas einasi?Gal jau laimejo koki syki rungtynes?
Atsakyti
QUOTE(auriukaseva @ 2011 11 16, 22:20)
Uti titi salta-kas nukniso palta  lotuliukas.gif  as tai siandien jau net batus zieminius uzsimoviau ir pirstines,o beto ryte salna jau buvo tai Eva pamaciusi saukti pradejo: Mama sniegas,mama sniegas  biggrin.gif  tai kaip juokas paeme.paskui aiskinau kas cia per dalykas yra,bet jai vistiek galvoj kad tuoj sniego bus-matai per telika sake kad snigo kazkur tai jai atrodo kad pas mus ir jo atsiras.
As ir siandien pagaliau gavau laiska is namu-mama per kelias dienas gavo,o man net 8dienas veze cia.Bet uztat ramu paliko-visgi dokumentai svarbus vertimui buvo.
Sopfi kaip Athinai futbolas einasi?Gal jau laimejo koki syki rungtynes?

tokiu metu laimeti rungtines ne esme biggrin.gif zinai ka ji svajoja??? sako mama, as vistiek kada imusiu ivarti cool.gif tai jos svajone 4u.gif
Atsakyti