Sveikos panelytes buckiai is chaoso cia nespeji stebeti tv. kas 10 mi. viskas keiciasi....gavom(GR) nauja paskola VALIO ai nezinom ar norim paskolos-paskelbsim referenda(bet koki klausima butu iskeles Papandreou visi is neapykantos jam NE butu balsave) papandreou -kaput,nauja vyriausybe,dabar pesasi 2 partijos tarpusavyje kas bus naujas premjeras.....Man mokesciu inspekcija prisimine kad kai 2006 m. pirkau buta neparodziau is kur pinigus gavau,nuejau ten o ten tokios zertvos vos tardyti nepradejo,nuejau pas buchalteri-pirmajam gyvenamajam bustui nereikejo jokiu irodymu....tai jis ejo su mano dokumentais visais i mokesciu inspekcija bartis-dar nezinau kaip baigsis Noriu pagirti klaipedos muitininkus uz sazininguma pasirode jiems itartinos dziovintos slyvos (siunciau mamai) ir atidare siuntini o as 50euru buvau idejusi ....ar visos slyvos buvo nezinau-bet 50 euriuku nepaeme-SAUNUOLIAI!!!Uztat as is lt siuntinio negavau,jau 2 savaites praejo jau turbut amen jam,jeigu neregistruotas yra paste sake nera kaip jo ieskoti.....
QUOTE(alfa omega @ 2011 11 09, 22:10)
Uztat as is lt siuntinio negavau,jau 2 savaites praejo jau turbut amen jam,jeigu neregistruotas yra paste sake nera kaip jo ieskoti.....
Sveika
Na dar luktelk - juk LT buvo ilgas savaitgalis (kiek cia mes nedirbom 4 d. gal) tai va gal suletejo procesas.
QUOTE(Sikalaki @ 2011 11 09, 21:35)
Sveika
Na dar luktelk - juk LT buvo ilgas savaitgalis (kiek cia mes nedirbom 4 d. gal) tai va gal suletejo procesas.
Va va as ir siunciau pries visus sventus laiska mamai tai vietoj 1dienio kaip buvo zadeta tik 5dieni po visu sventuju tegavo.Jau buvau issigandusi nes dokumentus siunciau vertimui-cia dar paieskoti gali su kodu registruotu bet lt jau kai nueina ir sake sunku butu rasti.Dabar va laukiu atgal pareinant tai sakau 1dieni issiuntus gal jau ryt pas mane bus.
Alfa pas mus telikai ir tas pats,kas valanda vis naujos zinios.Uosviai mano ir 2dieni jau namo isvare po visu daktaru,ligoniniu maratono trukusio 5men tai sake tures darbo kol dabar viska issiaiskins kur jiem ka ten naujai moketi reikia uz viska.Nu bet dabar su graikais biski ramiau bus nes Berluskonio eile atejo
Vilma kaip tau sportas ka?As zinok tau kompanija palaikysiu biski gerai-kopustai pas mus su nuolaida dabar tai varysiu kopustienes dietos biski.Paskui pareis sausainiai kaledu tai kad nebutu per daug soko po svenciu dabar pasirupinsiu tais kg
SU GIMIMO DIENA, AURIUKASEVA
Auriukaseva su Gimtadieniu
Papildyta:
Vilma kaip tau sportas ka?As zinok tau kompanija palaikysiu biski gerai-kopustai pas mus su nuolaida dabar tai varysiu kopustienes dietos biski.Paskui pareis sausainiai kaledu tai kad nebutu per daug soko po svenciu dabar pasirupinsiu tais kg
nezinau kas bus su tuo sportu... sakai kopustai pilva pucia labai jei rimtai tai laiko neturiu....nezinau...kada vel pradesiu...na bet pagalvoju gi nevalgau ir krenta...biski palakstyt krosiuka ir viskas...kam dar i ta fitni lyst...na nezinau...nemegstu as to sporto...ai...nenervink ... ok-
Papildyta:
.Jau buvau issigandusi nes dokumentus siunciau vertimui-cia dar paieskoti gali su kodu registruotu bet lt jau kai nueina ir sake sunku butu rasti
As va sendiena issiunciau registruota i Gr...na o jei prapuola registruotas-500drausta!!!!!Tegu pabando dingt
Papildyta:
QUOTE(auriukaseva @ 2011 11 10, 23:34)
nezinau kas bus su tuo sportu... sakai kopustai pilva pucia labai jei rimtai tai laiko neturiu....nezinau...kada vel pradesiu...na bet pagalvoju gi nevalgau ir krenta...biski palakstyt krosiuka ir viskas...kam dar i ta fitni lyst...na nezinau...nemegstu as to sporto...ai...nenervink ... ok-
Papildyta:
QUOTE(auriukaseva @ 2011 11 10, 23:34)
.Jau buvau issigandusi nes dokumentus siunciau vertimui-cia dar paieskoti gali su kodu registruotu bet lt jau kai nueina ir sake sunku butu rasti
As va sendiena issiunciau registruota i Gr...na o jei prapuola registruotas-500drausta!!!!!Tegu pabando dingt
Auriukaseva su gimtadieniu pamirskt tas dietas visas ir suvalgyk daug torto ir isgerk daug sampano!!!!!
Papildyta:
Cia sopfi tu mano batus ant 500 euru apdraudei....... .....
Papildyta:
QUOTE(sopfi @ 2011 11 11, 03:22)
Cia sopfi tu mano batus ant 500 euru apdraudei....... .....
QUOTE(alfa omega @ 2011 11 11, 10:02)
Jie automatiskai ir apsidraudzia
Kas čia išsvajotus nužiūrėtus bačiukus turės? aaaa? Nu super duper, Alfute
Mano draugė šiuo metu gimdo (ir visai ne specialiai 2011 11 11 išėjo)
QUOTE(Sikalaki @ 2011 11 11, 13:54)
Kas čia išsvajotus nužiūrėtus bačiukus turės? aaaa? Nu super duper, Alfute
Gerasss...pati???cia tai pilna priplanuotu cezariu pjuviu...net per telika rode nu fainai tokia data
Aciu merginos uz sveikinimus- siunciu ir jums po dalele Slyvu-pudingo pyrago ir po taurele vyno Pietums jau vyniuko padarem su vyru,vakare mazajai nugulus dar ikalsim.
Nu kad man kopustai patinka labai-virti,troskinti,rauginti ir ir ir.o pusti tai kazkaip man ne.Man atrodo tau su 3vaikais sporto turi uztekti ir taip-juk kol visus isleidi i darzeli,mokykla,kol namus apkuopi,pietus paruosi jau ir ziurek kiek kaloriju sudege buna o kad nevalgai po 6val vakaro tai gerai yra-as ir taip darau,dar biski su steperiu pavarau ir vietoj masinos peskom daugiau pavaikstau ir jau krenta svoriukas.
Alfa tai mes abi dziaugiames dabar-as ir va katik batus nusipirkau gimtadienio proga.Oi kaip faina
Nu kad man kopustai patinka labai-virti,troskinti,rauginti ir ir ir.o pusti tai kazkaip man ne.Man atrodo tau su 3vaikais sporto turi uztekti ir taip-juk kol visus isleidi i darzeli,mokykla,kol namus apkuopi,pietus paruosi jau ir ziurek kiek kaloriju sudege buna o kad nevalgai po 6val vakaro tai gerai yra-as ir taip darau,dar biski su steperiu pavarau ir vietoj masinos peskom daugiau pavaikstau ir jau krenta svoriukas.
Alfa tai mes abi dziaugiames dabar-as ir va katik batus nusipirkau gimtadienio proga.Oi kaip faina
nu ka tusinames, mergikes . gimke, penktadienis, drauge man "dar procese" (pirmas vaikas jai.... laukiu jau nenustygstu zinutes
QUOTE(Sikalaki @ 2011 11 11, 17:32)
nu ka tusinames, mergikes . gimke, penktadienis, drauge man "dar procese"
O pas mus dar priedo tas fasching prasidejo (karnavalas kölne-gal rode kartais pas jus per telika).