Įkraunama...
Įkraunama...

**Graikiją ir jos vyrus mylinčios lietuvės**

Sveikos panelytes 4u.gif buckiai is chaoso smile.gif cia nespeji stebeti tv. kas 10 mi. viskas keiciasi....gavom(GR) nauja paskola VALIO ai nezinom ar norim paskolos-paskelbsim referenda(bet koki klausima butu iskeles Papandreou visi is neapykantos jam NE butu balsave) papandreou -kaput,nauja vyriausybe,dabar pesasi 2 partijos tarpusavyje kas bus naujas premjeras.....Man mokesciu inspekcija prisimine kad kai 2006 m. pirkau buta neparodziau is kur pinigus gavau,nuejau ten o ten tokios zertvos vos tardyti nepradejo,nuejau pas buchalteri-pirmajam gyvenamajam bustui nereikejo jokiu irodymu....tai jis ejo su mano dokumentais visais i mokesciu inspekcija bartis-dar nezinau kaip baigsis doh.gif Noriu pagirti klaipedos muitininkus uz sazininguma 4u.gif pasirode jiems itartinos dziovintos slyvos (siunciau mamai) ir atidare siuntini o as 50euru buvau idejusi ....ar visos slyvos buvo nezinau-bet 50 euriuku nepaeme-SAUNUOLIAI!!!Uztat as is lt siuntinio negavau,jau 2 savaites praejo verysad.gif jau turbut amen jam,jeigu neregistruotas yra paste sake nera kaip jo ieskoti.....
Atsakyti
QUOTE(alfa omega @ 2011 11 09, 22:10)
Uztat as is lt siuntinio negavau,jau 2 savaites praejo verysad.gif jau turbut amen jam,jeigu neregistruotas yra paste sake nera kaip jo ieskoti.....

Sveika smile.gif
Na dar luktelk - juk LT buvo ilgas savaitgalis (kiek cia mes nedirbom g.gif 4 d. gal) tai va gal suletejo procesas.
Atsakyti
QUOTE(Sikalaki @ 2011 11 09, 21:35)
Sveika smile.gif
Na dar luktelk - juk LT buvo ilgas savaitgalis (kiek cia mes nedirbom  g.gif 4 d. gal) tai va gal suletejo procesas.

Va va as ir siunciau pries visus sventus laiska mamai tai vietoj 1dienio kaip buvo zadeta tik 5dieni po visu sventuju tegavo.Jau buvau issigandusi nes dokumentus siunciau vertimui-cia dar paieskoti gali su kodu registruotu bet lt jau kai nueina ir sake sunku butu rasti.Dabar va laukiu atgal pareinant tai sakau 1dieni issiuntus gal jau ryt pas mane bus.
Alfa pas mus telikai ir tas pats,kas valanda vis naujos zinios.Uosviai mano ir 2dieni jau namo isvare po visu daktaru,ligoniniu maratono trukusio 5men tai sake tures darbo kol dabar viska issiaiskins kur jiem ka ten naujai moketi reikia uz viska.Nu bet dabar su graikais biski ramiau bus nes Berluskonio eile atejo biggrin.gif
Vilma kaip tau sportas ka?As zinok tau kompanija palaikysiu biski gerai-kopustai pas mus su nuolaida dabar tai varysiu kopustienes dietos biski.Paskui pareis sausainiai kaledu tai kad nebutu per daug soko po svenciu dabar pasirupinsiu tais kg biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif SU GIMIMO DIENA, AURIUKASEVA 4u.gif
Atsakyti
Auriukaseva su Gimtadieniu happybday.gif bis.gif alc.gif heart.gif birthday.gif 4u.gif sokiai.gif oro_buckis.gif assa.gif
Papildyta:
QUOTE(auriukaseva @ 2011 11 10, 23:34)

Vilma kaip tau sportas ka?As zinok tau kompanija palaikysiu biski gerai-kopustai pas mus su nuolaida dabar tai varysiu kopustienes dietos biski.Paskui pareis sausainiai kaledu tai kad nebutu per daug soko po svenciu dabar pasirupinsiu tais kg  biggrin.gif

irnesakyk.gif nezinau kas bus su tuo sportu... hihihi.gif sakai kopustai rolleyes.gif pilva pucia labai biggrin.gif jei rimtai tai laiko neturiu....nezinau...kada vel pradesiu...na bet pagalvoju gi nevalgau ir krenta...biski palakstyt krosiuka ir viskas...kam dar i ta fitni lyst...na nezinau...nemegstu as to sporto...ai...nenervink ... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ok- biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(auriukaseva @ 2011 11 10, 23:34)

.Jau buvau issigandusi nes dokumentus siunciau vertimui-cia dar paieskoti gali su kodu registruotu bet lt jau kai nueina ir sake sunku butu rasti

As va sendiena issiunciau registruota i Gr...na o jei prapuola registruotas-500€drausta!!!!!Tegu pabando dingt 4u.gif didis.gif biggrin.gif
Atsakyti
Auriukaseva su gimtadieniu 4u.gif clap.gif wub.gif alc.gif birthday.gif pamirskt tas dietas visas ir suvalgyk daug torto ir isgerk daug sampano!!!!!
Papildyta:
QUOTE(sopfi @ 2011 11 11, 03:22)

As va sendiena issiunciau registruota i Gr...na o jei prapuola registruotas-500€drausta!!!!!Tegu pabando dingt  4u.gif  didis.gif  biggrin.gif

Cia sopfi tu mano batus ant 500 euru apdraudei....... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ..... notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(alfa omega @ 2011 11 11, 10:02)

Cia sopfi tu mano batus ant 500 euru apdraudei....... biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif ..... notworthy.gif

Jie automatiskai ir apsidraudzia smile.gif
Atsakyti
lens.gif Kas čia išsvajotus nužiūrėtus bačiukus turės? aaaa? Nu super duper, Alfute clap.gif
Mano draugė šiuo metu gimdo karsta.gif (ir visai ne specialiai 2011 11 11 thumbup.gif išėjo)
Atsakyti
QUOTE(Sikalaki @ 2011 11 11, 13:54)
lens.gif Kas čia išsvajotus nužiūrėtus bačiukus turės? aaaa? Nu super duper, Alfute  clap.gif 
Mano draugė šiuo metu gimdo  karsta.gif (ir visai ne specialiai 2011 11 11  thumbup.gif išėjo)

Gerasss...pati???cia tai pilna priplanuotu cezariu pjuviu...net per telika rode smile.gif nu fainai tokia data thumbup.gif soske.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz sveikinimus- siunciu ir jums po dalele Slyvu-pudingo pyrago birthday.gif ir po taurele vyno mirksiukas.gif Pietums jau vyniuko padarem su vyru,vakare mazajai nugulus dar ikalsim.
Nu kad man kopustai patinka labai-virti,troskinti,rauginti ir ir ir.o pusti tai kazkaip man ne.Man atrodo tau su 3vaikais sporto turi uztekti ir taip-juk kol visus isleidi i darzeli,mokykla,kol namus apkuopi,pietus paruosi jau ir ziurek kiek kaloriju sudege buna smile.gif o kad nevalgai po 6val vakaro tai gerai yra-as ir taip darau,dar biski su steperiu pavarau ir vietoj masinos peskom daugiau pavaikstau ir jau krenta svoriukas.
Alfa tai mes abi dziaugiames dabar-as ir va katik batus nusipirkau gimtadienio proga.Oi kaip faina thumbup.gif
Atsakyti
nu ka tusinames, mergikes drinks_cheers.gif . gimke, penktadienis, drauge man "dar procese" (pirmas vaikas jai.... laukiu jau nenustygstu zinutes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sikalaki @ 2011 11 11, 17:32)
nu ka tusinames, mergikes drinks_cheers.gif . gimke, penktadienis, drauge man "dar procese"

O pas mus dar priedo tas fasching prasidejo (karnavalas kölne-gal rode kartais pas jus per telika).
Atsakyti