QUOTE(Justina1 @ 2011 10 14, 21:42)
Evelinaki, o kaip tavo drauge gyvena kur as su ja skridau? Gal jau GR gyvena?
Sveika, aha gyvena Graikijoje jau irejuje ir turi jau mergyte kazkada ir ji klause apie tave:) vis prisimena tavo berniuka
QUOTE(Evelinaki @ 2011 10 16, 18:47)
Sveika, aha gyvena Graikijoje jau irejuje ir turi jau mergyte kazkada ir ji klause apie tave:) vis prisimena tavo berniuka
kaip smagu, perduok linkejimus.
Labas meginos,
Buvau labai ilgai dingus is forumo. Su kai kuriom FCB susibendraudavau, fotkes paziuredavau.
Kai i Gr isvaziavau, ir is forumo iskritau
Tai va, mano gyvenimas kaip visada idomus ir su neperdaugiausia ramybes. Vis dar kilnoju kojas klube, gyvenu Salioooonikuose. Pries pusmeti istekejau uz peruiecio, ir gruody planuojam palikti skurstancia Graikija.
Biski baisu vaziuot i nauja sali, bet ir Graikijoj jau nebe pyragai.
Patricija auga sveika ir isdykus.
Vien zo, pas mus viskas gerai
Buvau labai ilgai dingus is forumo. Su kai kuriom FCB susibendraudavau, fotkes paziuredavau.
Kai i Gr isvaziavau, ir is forumo iskritau
Tai va, mano gyvenimas kaip visada idomus ir su neperdaugiausia ramybes. Vis dar kilnoju kojas klube, gyvenu Salioooonikuose. Pries pusmeti istekejau uz peruiecio, ir gruody planuojam palikti skurstancia Graikija.
Biski baisu vaziuot i nauja sali, bet ir Graikijoj jau nebe pyragai.
Patricija auga sveika ir isdykus.
Vien zo, pas mus viskas gerai
QUOTE(Justina1 @ 2011 10 28, 17:25)
Sveikinu!
Prisidedu ir as prie sveikinimu... o i kur dabar jei ne paslaptis ???
QUOTE(sopfi @ 2011 10 31, 00:31)
o i kur dabar jei ne paslaptis ???
Jei sake, kad vyras peruietis, tai turbut i Peru
QUOTE(Justina1 @ 2011 11 01, 21:07)
Jei sake, kad vyras peruietis, tai turbut i Peru
kazi
Sveikutes merginos visos kazkaip issibego-pas mus tai orai tokie grazus kad namie mazai bunam,lekiam i lauka kol grazu.Mum tai mokykla gerai einasi-labai graziai raso zodzius,tik su skaiciukais 8 ir 0 biski bedu turim-nu bet ismoksim,dar tik pradzia Sopfi kaip tau sportas einasi (jei dar lankai ) Sikalaki o kaip tu laikaisi lietuvelej,nezadi atostogu i gr lekti? Greta sveikinu vestuviu proga o tikrai idomu kur zadat lekti-dabar visur europoj kazkaip nestabilu,baugu telika isijungus net ziniu klausytis.Geros savaiteles merginos.
QUOTE(auriukaseva @ 2011 11 06, 22:22)
Sveikutes merginos
Labas labas. As normaliai. Ne siemet i GR jau nebenuleksiu. Bet: nauji metai - nauji planai.
O siaip 18 d. mausim su kolege i Milana pasiganyti
QUOTE(auriukaseva @ 2011 11 06, 21:22)
Sveikutes merginos visos kazkaip issibego-pas mus tai orai tokie grazus kad namie mazai bunam,lekiam i lauka kol grazu.Mum tai mokykla gerai einasi-labai graziai raso zodzius,tik su skaiciukais 8 ir 0 biski bedu turim-nu bet ismoksim,dar tik pradzia Sopfi kaip tau sportas einasi (jei dar lankai ) Sikalaki o kaip tu laikaisi lietuvelej,nezadi atostogu i gr lekti? Greta sveikinu vestuviu proga o tikrai idomu kur zadat lekti-dabar visur europoj kazkaip nestabilu,baugu telika isijungus net ziniu klausytis.Geros savaiteles merginos.
3 savaites atlankiau...po to as negalejau...veliau drauge negale... laiko ne per daugiausia...pencininku pilna sale...tur jie laiko per marias turi tai lanko...na nevalgau nuo 18...tai jau pora gramu nera ....Yra kita sale arciau daug...tik moterims...bandysiu dar ten...bet nelabai tikiu ,kad uzsibusiu...sportas turbut ne man...na reik pamilt ji....sunkiai sekasi
Papildyta:
QUOTE(Sikalaki @ 2011 11 06, 21:29)
va cia tai liuks merginos
QUOTE(sopfi @ 2011 11 06, 20:47)
3 savaites atlankiau...po to as negalejau...veliau drauge negale... sportas turbut ne man...na reik pamilt ji....sunkiai sekasi
Papildyta:
Papildyta:
Nu va jau prasideda-nebegalejau,nebera laiko,pencininkai tik pabandyk gulimo sporto gal tas tau tiks
Kaip ten ZAS`ai dainavo-turistai lituano nuvare i Milano
Geriau isvis neplanuoti-kai ateis tada ir bus.Mum ir del buto bankas biski per ilgai popierius tvarko tai pardavejui atsibodo laukti ir nutare kitiem parduoti-o toki faina butuka buvom issirinke.dabar sakem pirmiau popieriu palauksim o paskui ziuresim bet jau tik po svenciu-Kaledos ant nosies reik namus puosti ir sausainiu receptus traukti lauk