Įkraunama...
Įkraunama...

**Graikiją ir jos vyrus mylinčios lietuvės**

mirksiukas.gif
QUOTE(Sikalaki @ 2011 10 02, 16:20)
parsiukai-schnitzeliai...... po vakaryksciu balandeliu  wacko.gif su brendziu alc.gif siandien  nestuke.gif tik vel be balso sedziu. lyg ir nedainavom balkone. g.gif
P.S. joooo GR dabar visi pikti ir nervoti  gun_rifle.gif su MB nebesusisneku kartais. Nuotaika zmogaus - juoda.

mirksiukas.gif Sikalaki,nu geras viena parsus kerta kita balandzius lotuliukas.gif lotuliukas.gif as snitsekus bigsmile.gif jo jo dabar baisu gr,mano uosvys jau nezinau kiek menesiu algos negauna nervuojasi,o kiti yra paskolas pasieme ir neturi uz ka jas moket.......gali nublust ane doh.gif sakes kaip blogai.....krize,krize o kavines ir tavernos pilnos zmoniu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(almyna @ 2011 10 02, 15:54)
tai kas vel pas tave per svente ax.gif  tai parsiukai,tai avys nu ***.......gerai gyveni thumbup.gif pas mane schnitzel siandien verysad.gif noriu ir as parsiuko....

snizeliukas ir gerai... biggrin.gif man thumbup.gif bandau atsivalgyti... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nes nuo kitos savaites sportas blink.gif ..... ax.gif ... g.gif

Papildyta:
QUOTE(Sikalaki @ 2011 10 02, 16:20)
parsiukai-schnitzeliai...... po vakaryksciu balandeliu  wacko.gif su brendziu alc.gif siandien  nestuke.gif tik vel be balso sedziu. lyg ir nedainavom balkone. g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ...pagalvojau...sikalaki traukia, sau balkone lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sopfi @ 2011 10 02, 16:54)
snizeliukas ir gerai... biggrin.gif man  thumbup.gif bandau atsivalgyti... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nes nuo kitos savaites sportas  blink.gif ..... ax.gif ... g.gif

tai ka sportuosi???man ir reiktu siaip uzsiimt sportu,bet laiko ner g.gif o gal ir pradet........ka sportuosi?
Atsakyti
QUOTE(almyna @ 2011 10 02, 16:58)
tai ka sportuosi???man ir reiktu siaip uzsiimt sportu,bet laiko ner g.gif  o gal ir pradet........ka sportuosi?

uzsirasiau.. ax.gif i fitni... blink.gif .....7 d..... cool.gif
na beda ...nesustoju valgyt...bet,kad ir blogai ...sukustu per menesi...po to per metus...viskas atgal..Ech ...sakau pabandysiu...is leto..Siaip sportas... g.gif kazi ar man ...bet metukai...senatve vis gi... tongue.gif reik keis blogus iprocius... tongue.gif
O klausykis Graikai neture dabar parama gaut??????...sia praeita saveite,kazka sprende gi...???ar as cia ka maisau????ar gavo???
Atsakyti
QUOTE(sopfi @ 2011 10 02, 17:05)
uzsirasiau.. ax.gif i fitni... blink.gif .....7 d..... cool.gif
na beda ...nesustoju valgyt...bet,kad ir blogai ...sukustu per menesi...po to per metus...viskas atgal..Ech ...sakau pabandysiu...is leto..Siaip sportas... g.gif kazi ar man ...bet metukai...senatve vis gi... tongue.gif reik keis blogus iprocius... tongue.gif
O klausykis Graikai neture dabar parama gaut??????...sia praeita saveite,kazka sprende gi...???ar as cia ka maisau????ar gavo???

nu jo turejo gauti paketa jie,bet kas is to......politikai patvarkys tuos euriukus ir viskas lotuliukas.gif man ir reiks bandyti,as ir jau galvojau i fitnes uzsirasyt....kiek dienu per savaitike varysi?zinoma reikia biski pasportuoti po truputi svori mest,kad taip ir laikytusi liux Sopfi........as varysiu i baseina ir kita savaite plaukiojimas super dalykas.......
Atsakyti
QUOTE(almyna @ 2011 10 02, 17:09)
nu jo turejo gauti paketa jie,bet kas is to......politikai patvarkys tuos euriukus ir viskas lotuliukas.gif man ir reiks bandyti,as ir jau galvojau i fitnes uzsirasyt....kiek dienu per savaitike varysi?zinoma reikia biski pasportuoti po truputi svori mest,kad taip ir laikytusi liux Sopfi........as varysiu i baseina ir kita savaite plaukiojimas super dalykas.......

bet tai ar jiem dave ??? nieko negirgejau...vokieciai tai vieni, bamba...kiti anekdotus tik kuria biggrin.gif
na maziausiai reik 2-3 sykius....
as tai turejau sendiena plaukioti, pagal planus...bet vakarykstis tas litro bokalas... blush2.gif o dabar dar ir parsiukas..sugadino visus planus... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gal ryt???a bus kazi atidaryta ryt?
Atsakyti
QUOTE(sopfi @ 2011 10 02, 17:23)
bet tai ar jiem dave ??? nieko negirgejau...vokieciai tai vieni, bamba...kiti anekdotus tik kuria  biggrin.gif
na maziausiai reik 2-3 sykius....
as tai turejau sendiena plaukioti, pagal planus...bet vakarykstis tas litro bokalas... blush2.gif o dabar dar  ir parsiukas..sugadino visus planus... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif gal ryt???a bus kazi atidaryta ryt?

sopfi karocia thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tu vis ta sporta perkelk i kita diena lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ryt tas poryt anas.....taip ir sportuok mirksiukas.gif jauciu,kad bus atidaryta rytoj.
Atsakyti
QUOTE(almyna @ 2011 10 02, 17:41)
sopfi karocia  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  tu vis ta sporta perkelk i kita diena lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ryt tas poryt anas.....taip ir sportuok  mirksiukas.gif jauciu,kad bus atidaryta rytoj.

na 7 d terminas..negalesiu perkelti.. tongue.gif pimas kartas... programa sustatys.. ax.gif maisto plana.. rolleyes.gif ....tik as saves sportojant neisivaizduoju..na sakau pabandyt gi galima biggrin.gif
As cia apie baseina...tai sakai bus atidaryta???dirbs?ryt.??
Atsakyti
Sveikutes merginos malonu kad islindot-kiek kvieciu kiek ziuriu nieko o cia pora dienu uzsiemus buvau ir islyndo visos papliurpti biggrin.gif
Mano vyro sunus ir yra atvares pas mus nes univeras uzdarytas per tuos streikus,mokytoju nera po kol kas-biski pabus pas mumis,Eva broliu pasidziaugs mirksiukas.gif
kad su tais graikais kasdien vis kitokios naujienos-jau nebezino ka net berodyt-mala ta pati s... ir viskas.Bet svarbiausia ne vieno gero zodzio neisgirsi-tik siutina zmones ir viskas.O streikus kad kelia tai gal ir nieko-paziurek kitose valstybese paskelbe durna istatyma ir vykdo visi-ten bent jau uz save kovoja nes jei ne pats tai politikai tikrai nepasirupins tavim.
Sopfi sakai sportuosi nuo "rytojaus" g.gif apie koki rytoju cia kalba eina-ta kur bus dabar ar kur paskui lotuliukas.gif nebandei ta Zumba ziureti-kur sokti reikia.pas mus dabar visur reklama yra,drauge buvo tai sake idomiau nei paprastas sportas ir linksmiau.
Apie maista snekat-as tai va pati kopustu pasiraugiau-oi kaip skaniai gavosi ir uogienes obuoliu virsiu.Vakar ukininkas mano buvo tai kaimisku pasemiau tokiu skaniu sultingu smile.gif
Atsakyti
Nu bet ir orai pas mumis doh.gif 3dieni dar trumpom rankovem vaiksciojom 0 3dieni jau vos ne ziema uzejo.Vakar pralijo puse dienos,siandien jau perkunija spejo pasireiksti,krusa ir aisku lietus labai labai baisus.Uztai kad niekur eit neimanoma iskepiau obuoliu pyraga thumbup.gif dabar va sedziu su arbatele,pyragu ir atrodo kad ligtai ir nebera ta dienuze tokia bloga biggrin.gif jei kas pyrago norit tai uzsukit,pavaisinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(auriukaseva @ 2011 10 08, 18:15)
Nu bet ir orai pas mumis  doh.gif  3dieni dar trumpom rankovem vaiksciojom 0 3dieni jau vos ne ziema uzejo.Vakar pralijo puse dienos,siandien jau perkunija spejo pasireiksti,krusa ir aisku lietus labai labai baisus.Uztai kad niekur eit neimanoma iskepiau obuoliu pyraga  thumbup.gif  dabar va sedziu su arbatele,pyragu ir atrodo kad ligtai ir nebera ta dienuze tokia bloga  biggrin.gif jei kas pyrago norit tai uzsukit,pavaisinsiu  mirksiukas.gif

Vilniuje visa diena pilka. dabar lynoja. Jei kas pries auriuskos pyraga noretu zuvies su darzoovem...nesu ant stalo.. gathering.gif essen.gif
Atsakyti
QUOTE(indre.indre @ 2011 09 15, 21:56)
Auuu Patros ir Egio mergaites?  4u.gif

Sveikute, smagu butu kada susipazinti is arciau mirksiukas.gif gal turi kada laisvo laiko ar kur mazdaug egio gyveni? galim cia koki meeta susiorganizuoti mirksiukas.gif
Atsakyti