Įkraunama...
Įkraunama...

**Graikiją ir jos vyrus mylinčios lietuvės**

QUOTE(auriukaseva @ 2011 09 18, 12:30)
Labutis merginos-mes jau mokyklinukai  4u.gif  Labai grazia svente turejom-bet patiko kad programa tiek baznycioje tiek mokykloje vaikam buvo derinta.anadien buvom pas dukterecia tai labai nuobodu buvo nes vien suaugusiem klausyti buvo ko.Paskui kai jau vaikai isejo i ta Pirma pamokele tada gavom Info ir rimtu dalyku paklausyti,o vaikam esant tai tik sokiai ir dainos buvo antroku paruosti.Vakare dar su uosviais ir svogerka isvarem pas Gianni graikiskai pavalgyti tai dienele SUUUUUPER.....  thumbup.gif

Nu su masinyte cia tu rimtai gerai pavarei Sikalaki  lotuliukas.gif  Alma vienas laimi,kitas pralaimi-toks jau gyvenimas  mirksiukas.gif  o kad graikam davem vakar tai ir gerai-mano vyrui nervai kilo o man juokas.paskui kai baiges rungtynes sakau- gal nori sampes isgerti,pavaisinsiu ir mokyklos ir kases proga  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Beje mokytoja musu graike yra-jos tevai is ten o ji cia gimus cia augus.Pasirodo lape vardas buvo blogai parasytas-turi but ne Agne o Agni Ziamou.Eva ir iskart pasigyre kad tevas graikas yra per pamoka  biggrin.gif  gero vakarelio visom,geros ateinancios savaiteles ir ziuresim siandien kas cempionai bus.
SVEIKUTES!Auriuska 4u.gif sveikinu Eva su pirmaja diena!!!!!!o mano Alexis klaseje turi graika viena bendraklasi,bet ........nedraugauja kadangi is tokios seimos tai atsiprasau.vaikai nekalti,bet kazkaip jie nelabai schmoll.gif ir rusiuku yra,bet tik su vokieciais draugauja.kaip Eva mokykloje patinka tikriausia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(almyna @ 2011 09 19, 15:27)
SVEIKUTES!Auriuska 4u.gif  sveikinu Eva su pirmaja diena!!!!!! Alexis turi graika viena bendraklasi,bet ........nedraugauja kadangi is tokios seimos tai atsiprasau.
kaip Eva mokykloje bigsmile.gif

Sveikute mirksiukas.gif Aciu uz sveikinimus-patenkinta tai labai,siandien net neleido i vidu jos nuvesti-liepe prie duru atsisveikinti nes ji jau didele,gali pati viena lotuliukas.gif taip keista paliko cray.gif jau uzaugo mano zuika nieko cia nebepadarysi.O mokytojos tevai is Kozani yra kile.
Nu jai charakteriai nesutampa tai ir nieko nebiseis.Eva su puske kai sueina tai zinok nieko joms nebereikia-begales vaiku aplinkui duodasi o jos dviese sau varo.Mes visad juokiames kad savas kraujas kaip magnetas lotuliukas.gif o siaip ir jeigu jai kas nors nepatinka tai ir nezais,geriau namie tada viena sedes.
Merginos kaip jums cempionai krepsinio ka? Skaiciau kad patys nemegstamiausi krepsininkai yra tarp visu europos valstybiu,net makedonus aplenke.man tai prancuzai labiau prie sirdies buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(auriukaseva @ 2011 09 20, 21:19)
Sveikute  mirksiukas.gif Aciu uz sveikinimus-patenkinta tai labai,siandien net neleido i vidu jos nuvesti-liepe prie duru atsisveikinti nes ji jau didele,gali pati viena  lotuliukas.gif  taip keista paliko  cray.gif  jau uzaugo mano zuika nieko cia nebepadarysi.O mokytojos tevai is Kozani yra kile.
Nu jai charakteriai nesutampa tai ir nieko nebiseis.Eva su puske kai sueina tai zinok nieko joms nebereikia-begales vaiku aplinkui duodasi o jos dviese sau varo.Mes visad juokiames kad savas kraujas kaip magnetas  lotuliukas.gif  o siaip ir jeigu jai kas nors nepatinka tai ir nezais,geriau namie tada viena sedes.
Merginos kaip jums cempionai krepsinio ka? Skaiciau kad patys nemegstamiausi krepsininkai yra tarp visu europos valstybiu,net makedonus aplenke.man tai prancuzai labiau prie sirdies buvo  smile.gif

4u.gif sveikute!jo jo pas mus tas pats,sako as pats galiu eiti i mokykla as jau didelis lotuliukas.gif dek i kelnes doh.gif vakar kinderhorte buvo geschprechterminas,tai galiu pasigirti,alexi tik isgyre va......sake labai uzstoja draugus ir palaiko,neziuri kas drauga puola ar 15-kinis jam ******.....duoda atgal isvadina iskolioja.nu sakau geras gaidziukas jis pas mus lotuliukas.gif mate sekasi geriausia.vakar pasakoja jis man sako as vakar Tasuli uzstojau(tas graikiukas,jo vardas)nuo MERGU thumbup.gif sako prasivardziavo jos ant jo,tai as patampiau jas uz kasu lotuliukas.gif nu dejau is juoko as....vat musu alexis toks!jo visur pilna,ir uzrasem i jodinejima labai jau patinka arkliai thumbup.gif kur Eva lanko?
Atsakyti
Kartais tie vaikai kai pasneka tai pilnos kelnes buna biggrin.gif mano brolis ir toks buvo-visus gyne,uz visus ejo,ranku ir pirstu luzius turejo,randu kruvas ir viso kito doh.gif mano tevai is pradziu dar juokaudavo o paskui su laiku jau bijodavo kad luziai ar randai kuom baisiau nesibaigtu.
mes dar nieko nelankom-pas mus nuo spalio prasideda pasiulymai visokie kai jau mokykloj buna viskas susireguliave.Nori ji ta dudele mokintis groti (flöte) ir i sokius tai ziuresim kaip cia kas,o gal dar ka uzsimanys biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos ,panelytes ,kaip ramu cia.....ko negali pasakyti apie Graikija,viskas,visi ir visur piketuoja....jeigu turi kokiu reikalu mieste tikrai turi pasitikslinti del piketu nes tikrai ant kokio nors pataikysi....mano moksliukai ir taip tik pora kartu per savaite i mokykla teeidavo nes tai destytojai,tai viesasis transportas piketuoja o vakar patys mokiniai gimnazija uzrakino,nes nera knygu,truksta destytoju ir t.t. ir budi istisai prie mokylklos i grupes susiskirste kad direktorius grandiniu nenupjautu...
Atsakyti
QUOTE(alfa omega @ 2011 09 29, 20:27)
vakar patys mokiniai gimnazija uzrakino,nes nera knygu,truksta destytoju ir t.t. ir budi istisai prie mokylklos i grupes susiskirste kad direktorius grandiniu nenupjautu...

Na neblogai jie čia.
O aš persirgau rudeninį peršalimą - tai dabar galiu visus slaugyti mirksiukas.gif Šiandien penktadienis-aludienis drinks_cheers.gif Ryt švęsim švogerio jubiliejų drinks_cheers.gif Sekmadienį detoksikacija drinks_cheers.gif
Gražaus savaitgalio visoms 4u.gif Su prasidėjusia Bobų vasara wub.gif
Atsakyti
QUOTE(alfa omega @ 2011 09 29, 19:27)
Sveikos ,panelytes ,kaip ramu cia.....ko negali pasakyti apie Graikija,viskas,visi ir visur piketuoja....jeigu turi kokiu reikalu mieste tikrai turi pasitikslinti del piketu nes tikrai ant kokio nors pataikysi....mano moksliukai ir taip tik pora kartu per savaite i mokykla teeidavo nes tai destytojai,tai viesasis transportas piketuoja o vakar patys mokiniai gimnazija uzrakino,nes nera knygu,truksta destytoju ir t.t. ir budi istisai prie mokylklos i grupes susiskirste kad direktorius grandiniu nenupjautu...

sveikutes mirksiukas.gif ot duoda jie ten doh.gif taip grieztai...........tai pasakojo vyro sese nuvare i dimarchijo,taftotita pasikeisti ar ka ten ji bigsmile.gif tai sake luketai net uzdeti buvo,nu siaubas kazkoks g.gif tai net mokyklose negali mokiniai gerai mokytis normaliai doh.gif eina sikt.......
Atsakyti
QUOTE(Sikalaki @ 2011 09 30, 10:09)
Na neblogai jie čia.
O aš persirgau rudeninį peršalimą - tai dabar galiu visus slaugyti  mirksiukas.gif Šiandien penktadienis-aludienis  drinks_cheers.gif Ryt švęsim švogerio jubiliejų  drinks_cheers.gif Sekmadienį detoksikacija  drinks_cheers.gif
Gražaus savaitgalio visoms  4u.gif Su prasidėjusia Bobų vasara wub.gif

Oi sikalaki-drauge biggrin.gif ir as, va guliu ...galva braskancia.. rolleyes.gif vakar Oktober svente buvo...eina sau tie litriniai bokalai biggrin.gif
pas mus ta bobu vasara-tai tikra vasara...oras liuks thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(almyna @ 2011 10 02, 10:39)
sveikutes mirksiukas.gif  ot duoda jie ten doh.gif  taip grieztai...........tai pasakojo vyro sese nuvare i dimarchijo,taftotita pasikeisti ar ka ten ji bigsmile.gif tai sake luketai net uzdeti buvo,nu siaubas kazkoks g.gif  tai net mokyklose negali mokiniai gerai mokytis normaliai doh.gif eina sikt.......

ka sikt biggrin.gif ....normalu...zmones pikti.. biggrin.gif Tave is miesto beamte ismestu...jauti,kas darytusi...pasiustum..verstum ten viska is eiles lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
pencijas apkarpe na ir ne tik ..... ax.gif oi ten daug laiko ...reiks, kol kas pageres...ir jei pageres....

Atsakyti
4u.gif
QUOTE(sopfi @ 2011 10 02, 14:42)
Oi sikalaki-drauge  biggrin.gif ir as, va guliu ...galva braskancia.. rolleyes.gif vakar Oktober svente buvo...eina sau tie litriniai bokalai  biggrin.gif
pas  mus ta bobu vasara-tai tikra vasara...oras liuks  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Papildyta:

ka sikt  biggrin.gif ....normalu...zmones pikti.. biggrin.gif Tave is miesto beamte ismestu...jauti,kas darytusi...pasiustum..verstum ten viska is eiles  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
pencijas apkarpe na ir ne tik ..... ax.gif oi ten daug laiko ...reiks, kol kas pageres...ir jei pageres....

4u.gif sopfi,aisku kad normalu tipiskas gyvenimas graikiskas gyvenimas lotuliukas.gif gerai pasakei jeigu kada pageres.... thumbup.gif as prikirtau ledu dabar isipuciau,kaip varle doh.gif
Atsakyti
QUOTE(almyna @ 2011 10 02, 15:41)

as prikirtau ledu dabar isipuciau,kaip varle doh.gif

biggrin.gif nuo ledu???? as laukiu kepto parsiuko.... ax.gif ......... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sopfi @ 2011 10 02, 15:47)
biggrin.gif nuo ledu???? as laukiu kepto parsiuko.... ax.gif ......... biggrin.gif

tai kas vel pas tave per svente ax.gif tai parsiukai,tai avys nu ***.......gerai gyveni thumbup.gif pas mane schnitzel siandien verysad.gif noriu ir as parsiuko....
Atsakyti
parsiukai-schnitzeliai...... po vakaryksciu balandeliu wacko.gif su brendziu alc.gif siandien nestuke.gif tik vel be balso sedziu. lyg ir nedainavom balkone. g.gif
P.S. joooo GR dabar visi pikti ir nervoti gun_rifle.gif su MB nebesusisneku kartais. Nuotaika zmogaus - juoda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sikalaki: 02 spalio 2011 - 16:22