QUOTE(auriukaseva @ 2011 09 18, 12:30)
Labutis merginos-mes jau mokyklinukai Labai grazia svente turejom-bet patiko kad programa tiek baznycioje tiek mokykloje vaikam buvo derinta.anadien buvom pas dukterecia tai labai nuobodu buvo nes vien suaugusiem klausyti buvo ko.Paskui kai jau vaikai isejo i ta Pirma pamokele tada gavom Info ir rimtu dalyku paklausyti,o vaikam esant tai tik sokiai ir dainos buvo antroku paruosti.Vakare dar su uosviais ir svogerka isvarem pas Gianni graikiskai pavalgyti tai dienele SUUUUUPER.....
Nu su masinyte cia tu rimtai gerai pavarei Sikalaki Alma vienas laimi,kitas pralaimi-toks jau gyvenimas o kad graikam davem vakar tai ir gerai-mano vyrui nervai kilo o man juokas.paskui kai baiges rungtynes sakau- gal nori sampes isgerti,pavaisinsiu ir mokyklos ir kases proga
Beje mokytoja musu graike yra-jos tevai is ten o ji cia gimus cia augus.Pasirodo lape vardas buvo blogai parasytas-turi but ne Agne o Agni Ziamou.Eva ir iskart pasigyre kad tevas graikas yra per pamoka gero vakarelio visom,geros ateinancios savaiteles ir ziuresim siandien kas cempionai bus.
SVEIKUTES!Auriuska sveikinu Eva su pirmaja diena!!!!!!o mano Alexis klaseje turi graika viena bendraklasi,bet ........nedraugauja kadangi is tokios seimos tai atsiprasau.vaikai nekalti,bet kazkaip jie nelabai ir rusiuku yra,bet tik su vokieciais draugauja.kaip Eva mokykloje patinka tikriausia
Nu su masinyte cia tu rimtai gerai pavarei Sikalaki Alma vienas laimi,kitas pralaimi-toks jau gyvenimas o kad graikam davem vakar tai ir gerai-mano vyrui nervai kilo o man juokas.paskui kai baiges rungtynes sakau- gal nori sampes isgerti,pavaisinsiu ir mokyklos ir kases proga
Beje mokytoja musu graike yra-jos tevai is ten o ji cia gimus cia augus.Pasirodo lape vardas buvo blogai parasytas-turi but ne Agne o Agni Ziamou.Eva ir iskart pasigyre kad tevas graikas yra per pamoka gero vakarelio visom,geros ateinancios savaiteles ir ziuresim siandien kas cempionai bus.