Įkraunama...
Įkraunama...

**Graikiją ir jos vyrus mylinčios lietuvės**

Sveikutės,
sveikinu visas, kurioms Rugsėjo 1-oji (ar dėl šalių skirtumų - kita x-oji) buvo šventė. 4u.gif Gerų mokslų ir kantrybės.

QUOTE(auriukaseva @ 2011 09 13, 14:54)
Nu jei jau dienos dingsta tai reiskia tikrai gerai aplaistet  lotuliukas.gif  beje kokia nusipirkot ta masinyte?

blush2.gif Renault Clio.... dar juokiausi, kad ir vardas pusiau graikiškas "Klio", o spalva ir forma - gryn krepšinio kamuolys thumbup.gif

Turėjau bėdą namie - paryčiais (5 ryto) pažadino kaimynas iš apačios..... užpylėm......ir patikėkit vandens virtuvėje ir prieškambary buvo tiek, kad mano kroksai tikra to žodžio prasme PLŪDURIAVO.....košmaras žodžiu juodas mega_shok.gif brrr

Atsakyti
QUOTE(Sikalaki @ 2011 09 13, 13:24)
Sveikutės,
sveikinu visas, kurioms Rugsėjo 1-oji (ar dėl šalių skirtumų - kita x-oji) buvo šventė. 4u.gif Gerų mokslų ir kantrybės.
Turėjau bėdą namie - paryčiais (5 ryto) pažadino kaimynas iš apačios..... užpylėm......košmaras žodžiu juodas  mega_shok.gif brrr

Aciu uz sveikinima-mes va 6dieni eisim i mokyklele (5dieni pas dukterecia pasiziuresim pirmiau).
Ir tau potvyniai uzejo-zinau kaip man kad buvo kas per kosmaras yra potvynis.man gal dar gerai kad diena ir tik 2aukstas,nes kas liko nubego i rusi biskeli.o jei keli kaimynai po apacia ir per visus bega tai labai labai didelis s......
Atsakyti
Labukas merginos-siandien liudnoka biski viena akim kadangi musu vyrukai pralose vakar.bet kita akyte sypsosi nes dar graikai turnyre liko mirksiukas.gif kai gerai kartais kai turim ne viena komanda turnyre biggrin.gif nu ka sirgit siandien uz graikus dar labiau nei vakar uz lietuvius kad bent jau juos finale turetume.Gero vakarelio drinks_cheers.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif
QUOTE(Sikalaki @ 2011 09 13, 14:24)
Sveikutės,
blush2.gif Renault Clio.... dar juokiausi, kad ir vardas pusiau graikiškas "Klio", o spalva ir forma - gryn krepšinio kamuolys  thumbup.gif

Turėjau bėdą namie - paryčiais (5 ryto) pažadino kaimynas iš apačios..... užpylėm......ir patikėkit vandens virtuvėje ir prieškambary buvo tiek, kad mano kroksai tikra to žodžio prasme PLŪDURIAVO.....košmaras žodžiu juodas  mega_shok.gif brrr

mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif sveikutes!mes jau nuo rugpjucio 9-dienos zygiuojam,kaip kareiviai i mokykla blink.gif Auriuska,kada tavo pana jau zygiuos?o gal jau zygiuoja g.gif bet normaliai kol kas,skaito raso mokytojas vyras ir puikus labai,esam patenkinti.
Atsakyti
QUOTE(almyna @ 2011 09 15, 17:29)
mirksiukas.gif
Auriuska,kada tavo pana jau zygiuos?

Mes 6dieni i svente ta mokyklos o 1dieni jau prasides ir mum.Tai gerai kad mokytojas geras-musu mokytoja yra Agne Ziamou tai zinok speliojam su Kosta kokios tautybes ji bus-pagal varda i lietuve nesa o pagal pavarde i graike unsure.gif
Nu va pasirodo ir graikam siandien ne kokia dienele buvo-nebeturim dabar nieko finale tai reiks rinktis ka nors kad ziuret butu idomiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auriukaseva: 15 rugsėjo 2011 - 20:31
Sveikos panelytes, 4u.gif
Krepsiniu nusivyliau , bet nieko nepakeisi, nes neturime Kleizos ir Maciulio verysad.gif o Jasikevicius lai toliau NBA atstovauja. Nesekmingi sie metai musu krepsininkams doh.gif

Auuu Patros ir Egio mergaites? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(indre.indre @ 2011 09 15, 22:56)
Sveikos panelytes,  4u.gif
Krepsiniu nusivyliau , bet nieko nepakeisi,

tiesiog nervai nelaiko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sikalaki @ 2011 08 31, 11:17)
Mane buvo aplankiusi AlfaOmega su mergikemis.  thumbup.gif  thumbup.gif ACIUUUUUUUU

Sveikos braskytes 4u.gif sikalaki tavo deka parsivezem labai daug geru ispudziu is Vilniaus,aciu kad mus tiek dienu iskentejai!!!!!
QUOTE(Sikalaki @ 2011 09 13, 16:24)

mokslu metu pradzia pas mus parodija kazkokia,knygos bus tik po menesio,del kazkokiu parasu trukumo knygos pradetos spausdinti tik sia savaite,tai mano moksliukai kaip i pasimatyma i mokykla eina,sasiuvinys ir tusinukas kisenej...sikalaki tai kiek stulpu vilniuj jau nuskynei lotuliukas.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfa omega: 16 rugsėjo 2011 - 20:15
mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif sveikos braskes! nu,del kasio tai gaila labai unsure.gif Auriuska,cia ydomiai labai pavarde lietuviska,o pavarde graikiska rimtai.parasyk kaip suzinosi.......mes dziaugemes savo mokytoju labai bigsmile.gif alfa tai kaip ten lt? o Sopfi kur dingo? wub.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif grizau i eteri is Nidos. Oi jegaaa buvo.... Galeciau likciau Kursiu nerijoje kokiai savaitei minimum - isvedinti smegenu.

Alfute, ka cia sneki, man buvo labai faina su jumis!!!!! thumbup.gif Visad esate laukiamos. Tik oras parazitas pavede. unsure.gif

Apie krepsini - well, yra kaip yra.... drinks_cheers.gif

Apie stulpus - kol kas apskaitos nera.... wink.gif pabandziau karta ir supratau, kad reiks kazkaip tartis su masiniuku: arba mano nervai, arba jos pavaru deze tongue.gif

Apie uki - PAGALIAU pasikeiciau radiatorius. Labai tikiuosi, kad ziema nebereikes salti. Taip dziaugiuosi tokiu atrodo paprastu dalyku blush2.gif is tos laimes vakar traukiau stala virtuveje, kad parodyciau naujuosius - ir nepamaciau, kad taburete trukdo. O jos pas mane metalines - tai ji krito man kampu taip "saldziai" ant kojos....... blink.gif......melyne vienu zodiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sikalaki: 18 rugsėjo 2011 - 08:37
QUOTE(Sikalaki @ 2011 09 18, 08:31)
Labas rytas smile.gif grizau i eteri is Nidos. Oi jegaaa buvo.... Galeciau likciau Kursiu nerijoje kokiai savaitei minimum - isvedinti smegenu.

Alfute, ka cia sneki, man buvo labai faina su jumis!!!!!  thumbup.gif Visad esate laukiamos. Tik oras parazitas pavede.  unsure.gif

Apie krepsini - well, yra kaip yra.... drinks_cheers.gif

Apie stulpus - kol kas apskaitos nera.... wink.gif pabandziau karta ir supratau, kad reiks kazkaip tartis su masiniuku: arba mano nervai, arba jos pavaru deze tongue.gif

Apie uki - PAGALIAU pasikeiciau radiatorius. Labai tikiuosi, kad ziema nebereikes salti. Taip dziaugiuosi tokiu atrodo paprastu dalyku  blush2.gif is tos laimes vakar traukiau stala virtuveje, kad parodyciau naujuosius - ir nepamaciau, kad taburete trukdo. O jos pas mane metalines - tai ji krito man kampu taip "saldziai" ant kojos....... blink.gif......melyne vienu zodiu

4u.gif Sikalaki......perastika kukliamou mirksiukas.gif ar kojos taburete tau nenuse???o del masinos prajuokinai lotuliukas.gif o kasis ka padarysi g.gif bet graikams i kaulus isovem thumbup.gif a....... drinks_cheers.gif tai sveikinu su naujais radiatoriais drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labutis merginos-mes jau mokyklinukai 4u.gif Labai grazia svente turejom-bet patiko kad programa tiek baznycioje tiek mokykloje vaikam buvo derinta.anadien buvom pas dukterecia tai labai nuobodu buvo nes vien suaugusiem klausyti buvo ko.Paskui kai jau vaikai isejo i ta Pirma pamokele tada gavom Info ir rimtu dalyku paklausyti,o vaikam esant tai tik sokiai ir dainos buvo antroku paruosti.Vakare dar su uosviais ir svogerka isvarem pas Gianni graikiskai pavalgyti tai dienele SUUUUUPER..... thumbup.gif
QUOTE(almyna @ 2011 09 18, 07:59)
4u.gif Sikalaki......del masinos prajuokinai lotuliukas.gif o kasis ka padarysi g.gif  bet graikams i kaulus isovem thumbup.gif

Nu su masinyte cia tu rimtai gerai pavarei Sikalaki lotuliukas.gif Alma vienas laimi,kitas pralaimi-toks jau gyvenimas mirksiukas.gif o kad graikam davem vakar tai ir gerai-mano vyrui nervai kilo o man juokas.paskui kai baiges rungtynes sakau- gal nori sampes isgerti,pavaisinsiu ir mokyklos ir kases proga lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Beje mokytoja musu graike yra-jos tevai is ten o ji cia gimus cia augus.Pasirodo lape vardas buvo blogai parasytas-turi but ne Agne o Agni Ziamou.Eva ir iskart pasigyre kad tevas graikas yra per pamoka biggrin.gif gero vakarelio visom,geros ateinancios savaiteles ir ziuresim siandien kas cempionai bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auriukaseva: 18 rugsėjo 2011 - 12:32