Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio darželiai

QUOTE(cloudnine @ 2011 06 03, 22:02)
del to ir galvoju kad reikia vis tik eit ir ziuret... Apskritai nuomones ten arba l. geros arba kategoriskai blogos... Gal jus turite kokiu ziniu apie si darzeli? Jei nesmagu rasyt cia, gal i AZ parasytumete  smile.gif

abu vaikus vienu metu išleidi? vieną į mokyklą, kitą į darželį? oi laukia sunkus rugsėjis mamos... smile.gif
Atsakyti
Na ne visai taip. Sunus rugseji bus pirmokas. O mazyle i darza planuoju pradet leist pavasari, koki balandi. Laiko dar yra apsisprendimui smile.gif

Tai ka Karusia nusprendet daryt su savo priesmokyklinuku per vasara?
Atsakyti
O tai Karuses ne pirmokele bus? rolleyes.gif
Atsakyti
oi ne taip parasiau - tikrai Karuses busimasis pirmokas, ar pirmoke smile.gif
Atsakyti
priešmokyklinė dabar. ir skaitosi tokia iki rugsėjo pirmos. na, kadangi parašiau ir į ŠMM ir į Švietimo skyrių, ir vieni kitų atsakymus persiunčiau, tai galų gale parašė kad galiu vesti. tai ir vesiu. vienas mėn. atostogų, kaip ir planuota.
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2011 06 04, 18:23)
priešmokyklinė dabar. ir skaitosi tokia iki rugsėjo pirmos. na, kadangi parašiau ir į ŠMM ir į Švietimo skyrių, ir vieni kitų atsakymus persiunčiau, tai galų gale parašė kad galiu vesti. tai ir vesiu. vienas mėn. atostogų, kaip ir planuota.

o darzelis priims?
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 06 02, 23:23)
bent musu grupeje buvo panasiai lygiai 2006 ir 2007 - nes taip lengviau ir aukletojoms ir vaikams - dalis lanko antrus metus, dalis pirmus rolleyes.gif

man tai tokia nesamone kaip metai sumaisyti, nes paskui nei kuri aukletoja bus nei ka zinot blush2.gif schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 06 04, 22:49)
man tai tokia nesamone kaip metai sumaisyti, nes paskui nei kuri aukletoja bus nei ka zinot  blush2.gif  schmoll.gif  g.gif

nu cia tik lopsy gi - kaip vienai aukletojai susitvarkyt tarkim su 10 - 13 vaikuciu nuo 1 metuku iki 2 tarkim - juk ir aprengt tokius reikia, ir pamaitint..., o kai dalis jau 2-3 - jie savarankiskesni - tad lengviau kai maziu grupeje puse rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 06 04, 23:00)
nu cia tik lopsy gi - kaip vienai aukletojai susitvarkyt tarkim su 10 - 13 vaikuciu nuo 1 metuku iki 2 tarkim - juk ir aprengt tokius reikia, ir pamaitint..., o kai dalis jau 2-3 - jie savarankiskesni - tad lengviau kai maziu grupeje puse rolleyes.gif

gerai jeigu po lopsio buna sakykim kita aukletoja, o jeigu ta pati, tai kur pasilieka su kuriais vaikais tada g.gif mirksiukas.gif
nes sakykim pas maniski ta situacija, ir dabar zinok ar turesim ta aukletoja pas kuria ir pakliuvom ar kita kurios gal visai nenorim schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 06 05, 13:10)
gerai jeigu po lopsio buna sakykim kita aukletoja, o jeigu ta pati, tai kur pasilieka su kuriais vaikais tada  g.gif  mirksiukas.gif
nes sakykim pas maniski ta situacija, ir dabar zinok ar turesim ta aukletoja pas kuria ir pakliuvom ar kita kurios gal visai nenorim  schmoll.gif

jei jau visiems bus kita - tada gerai?
gi ir atvesdama vaika i darzeli - paprastai nepazysti aukletoju pas ka leidi, be to jei papulsit pas kita - nezinai kad ji bus blogesne...
mes kai is lopsio persikraustem i darzeli - man sokas buvo - bet ne del aukletojos - o kad vaiku grupeje gerokai daugiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 06 05, 13:30)
jei jau visiems bus kita - tada gerai?
gi ir atvesdama vaika i darzeli - paprastai nepazysti aukletoju pas ka leidi, be to jei papulsit pas kita - nezinai kad ji bus blogesne...
mes kai is lopsio persikraustem i darzeli - man sokas buvo - bet ne del aukletojos - o kad vaiku grupeje gerokai daugiau rolleyes.gif

na taip ateini nepazinodama aukletoju, bet tarkim situacija dabar tokia, kad as jas kazkiek pazystu ir pas kuria dabar papuolem pasiima mazesnius vaikus, o kitus dickius jungia su bendraamziais ir su mano nenorima aukletoja kas tada g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 06 05, 13:55)
na taip ateini nepazinodama aukletoju, bet tarkim situacija dabar tokia, kad as jas kazkiek pazystu ir pas kuria dabar papuolem pasiima mazesnius vaikus, o  rolleyes.gif kitus dickius jungia su bendraamziais ir su mano nenorima aukletoja kas tada  g.gif

nu tada eini pas direktore ir prasai kad paliktu... Ir vaikas baigs augt su kita grupe - tik metais anksciau nuo grupes iseis i priesmokykline - dabar musu grupeje yra tokiu budu uzsilikusi viena mergaite... Siemet ji iseis i priesmokykline - tik neaisku kaip vaikui geriau - ar taip vienam iseit, be isleistuviu, be nieko - ar tuokart is lopsio su visa grupe rolleyes.gif
o gal yra ne viena to amziaus grupe ir tada galima pasirinkt i kuria geriau unsure.gif
Atsakyti