QUOTE(Gabii__ @ 2011 06 02, 18:58)
Kriiste - nu vat tas dziugina. aplamai man patiko ten vyraujanti nuotaika, aplinka. esu ne vienam buvus, sitas labiausiai istrigo. o ir atsiliepimu nemazai teigiamu.
dar idomu pasidare. mes keistai rpadesim eiti i darzeli, na nevisai laiku. mum bus tik 2 sueje, tai iseina, kad paskui nuo rugsejo vel lopselyje, bet automatiskai papuolam pas kita aukletoja, nes senoji iseina i darzeline grupe su vaikuciais?
ir ar kurios vaikas buvo vienas jauniausiu grupeje? man tai atrodo pliusas, maniskis aplamai tik uz save su protingesniais, na vyresniais bendrauja, galvoju jam butu kaip pavyzdys kiti, greiciau daug ka ismoktu, nes jam mano rodymas mazai ka reiskia, va kiti vaikai jam daro itaka jau dabar ir is ju stengias mokytis , kartoti.
tai lopsy vaikuciai yra 1,5 - 3 metu amziaus grupes, ir jie renkami taip, kad butu pusiau mazesniu ir pusiau didesniu - ir aukletojoms lengviau ir vaikams - nes vyresni jau uzsiima patys, mazius reik daugiau ganyt, be to jie naujokeliai, nori mamu. Tada vyresnius atskiria, o maziams duoda nauju - kaip ten su aukletojom buna - nzn - nes keicias - yra kas tik lopsi turi, o yra kas auginasi iki priesmokyklinio (musu buvo tos aukletojos, kurios issivede musu vaikus i kita grupe ir augina toliau). Bet nepergyvenkit - maziukai nera tam jautrus - be to jie pazysta visas aukletojas ir nebus streso, o ir lieka toje pat grupeje
del to, kad spec leist pas vyresnius - nesamone - nes ateis laikas, kai visa grupe bus keliama i priesmokykline - nejau leisit i mokykla anksciau? o palikdami - vaikui bus sunku - gi jau didelis, draugai iseina, o jis lieka ir turi eit i visai nauja kolektyva...
o pavyzdi jie visad randa is ko imt
QUOTE(PUka @ 2011 06 02, 19:53)
nežinau grupės numerio
bet randasi pirmam a. Smalsučių lyg
tada ne - internete ziurejau ju svetaineje - kad mes lyg vabalu grupeje busim
Žiūriu į save veidrodyje ir galvoju - " ir kam atiteko tokia laimė..." , užlipu ant svarstyklių - "...ir dar tiek jos daug..."